Büyücü vs Savaşçı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
manyetix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Sivaslı Kardeşler

Re: Büyücü vs Savaşçı

Mesaj gönderen manyetix »

[/quote]
Kardeş zaten olay orada o kadar emek verip dizdiğin full büyücü yücelen setli adamdan tek yiyor. Hani diyorum ki o da emek sarfetsin eşit güçler çarpışalım yetenek belli olsun ama bi vuruşta 10k vuruyor balyozla adam kaçamıyoruz ki. E öyle diye büyücü mü oynamayalım fizik buzla tek attığı falan da yok kardeşim savaşçı 30k canlı adama nerede tek atıyorum Allah aşkına
[/quote]
Kardeşim ful yücelen savaşçıyı boşver ful savaşçıda olsa kiliy 15 bb 15 bb3 le buz 13 tılsımı ile daha yerinden kımıldıyamadan kesebiliyoruz. Buz 1 3 fena tılsım değil. Ama gelirde senin yanında moda geçip direk vurursa haklısın çok hasar veriyolar ama reflexin fazlaysa onuda kitliyerek önüne geçebilirsin. Ölünce kalk bidaha git uzaktan indir yap bişeyler işte sancakta savaşmak güzeldir. Eskiden savaşçıların sert vuruş ağır vuruş hiçbiri yoktu ama çokta şikayeçi değildik. Yeterki şu otunu güzelce oynıyalım oynarken başkasını kırıp haklarına girmiyelim. Cepten giriyorum yanlış yazdıysam kusura bakmayın.
Hayırlı Cumalar.
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Savaşçı kalp

Savaşçıyla grup bulmak çok zor, utanmasanız altı kişilik grubu on büyücü yapıp gireceksiniz. Bu durumdayken zaten savaşçıların sayısı oyun içinde bir hayli az oluyor.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

Zırh kırma faktörleri ve Defansif Dövüşme tılsımları hakkında kesinlikle bir düzenleme olmalı. Artık her gün konuları görmekten bazen okumadan geçiyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

Retaliation yazdı: 14 Tem 2017 15:06 Zırh kırma faktörleri ve Defansif Dövüşme tılsımları hakkında kesinlikle bir düzenleme olmalı. Artık her gün konuları görmekten bazen okumadan geçiyorum.
:point_up: :point_up: :point_up: :point_up:
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
KOCATURK
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge Of Souls

Mesaj gönderen KOCATURK »

Merhaba, büyücü konusunda yakınan arkadaşlara aslında pek katılmıyorum. Hocam sonuçta bu oyun içerisinde sadece Kıyamet, Transformatör vs yani kısaca sadece Çemberlitaş'tan elde ettiğimiz eşyalar yer almıyor. Defansif savaşçıların çiftelerinden yakınan arkadaşlar, oyundaki denge bence şu şekilde ilerliyor; Hocam siz aynı anda hem az hasar alıp hem bir savaşçıyı, bir şifacıyı hatta karşınızdaki büyücüyü dahi indirmeyi bekleyemezsiniz. Savaşlardaki denge bana göre grup sistemine göre kurulu. Yani hasarı verecek kişiler, yapılan büyülerin etkisini azaltacak kişiler ve grubun enerjisini kontrol edecek yüksek tutacak kişiler bellidir. 1v1 karşılaşmalarda ise direnç veya zırh efsununun olduğu eşyalar kullanılırsa o an ölümü biraz daha geciktirebilir, hatta rahatlıkla kurtulabilirsiniz bile. Şimdi diyorsunuz ki çifte ile 5 bin vuruyorlar vesaire fakat ben çifte ile 2 bin hasar alan büyücüler de gördüm. Ama onlar aynı anda hem konsa kalkıp adamı patlatayım hem de bana kimse hasar veremesin demiyor. Kaçıyorlar, sakınıyorlar kendilerini. Ayrıca şu noktaya da değinmeden geçemeyeceğim, hocam hiç bir defansif savaşçı mor balyoz ile iksir içmeden ful bir büyücüye tek atamaz. Herkes tutturmuş bir defanslar tek atıyor. Sabahlara kadar savaşçıları bölgelere almadan 5 + 1 çt atıyorsunuz, o kadar iksir birikiyor. Canınız 1 2 kaldığında da iksir için bir zahmet. Neticede bu bir savaş oyunu ve savaş oyunlarında sağlığı anlık yükseltecek etkiler daima kullanılır. Dikkat Dağıtma yeteneğine gelince de eğer Maraton gözlük ve ayakkabı takmaz iseniz karakteriniz yürür. Her bozduğunuzda savaşçı bir kez daha atar. Dolayısıyla fazla büyü bozma yapmamanız sizin için daha iyi olacaktır. Kendinize iyi bir sistem kurup hasar ve zırh, hasar ve direnç setleri dizdiğinizde herkesi kolaylıkla alt edebilirsiniz. Kalkıp sadece Kıyamet set ile gezeyim, herkese fizik atayım, herkesi keseyim, ama bana 1500 vursunlar diye bir düşünce yapısıyla İstanbul Kıyamet Vakti gibi bir oyunda pek fazla tutunabileceğinizi pek sanmıyorum. Söylediklerime katılmayacak kişiler muhakkak olacaktır. Fakat hasar konusunda defansif savaşçıların avantajı var gibi gözükse de bir ofansif savaşçının birleşimi defansif savaşçının düz vuruşundan daha fazla hasar verebiliyor. Sadece büyücü mantığıyla düşünüp yakınmak bana göre biraz yanlış olmuş ama tabi ki fikirlere saygımız sonsuz.
Kullanıcı avatarı
Parlementxx
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Karaköy
Discord: parlooo.

Mesaj gönderen Parlementxx »

MMORPG VE MOBA OYUNLARDA 2 ÇEŞİT KARAKTER SINIF KAHRAMAN HERO VS VARDIR .

1) TAKIM SAVAŞI KARAKTERİ
2) TEK BAŞINA SAVAŞABİLEN KARAKTER

SAVAŞÇI ADI ÜSTÜNDE SAVAŞTA ÇOK GÜÇLÜ BİR SINIF BÜYÜCÜ İSE GRUP KOMPOZİSYONUNDA ÇOK GÜÇLÜ
Örn : Ben tek başıma savaşçıyla klan savaşında 3 büyücü alabilirim aldımda. Ama 3 zır deliyi tek başıma kesemem fakat büyücü 3 değil 20 tane bile kesebiliyo.

Savaşçıyı Grup Bölgelerinden dışladınız sıra oyundan sildirmektemi
Resim
Kullanıcı avatarı
IIASiLKANII
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen IIASiLKANII »

KOCATURK yazdı: 14 Tem 2017 16:20 Merhaba, büyücü konusunda yakınan arkadaşlara aslında pek katılmıyorum. Hocam sonuçta bu oyun içerisinde sadece Kıyamet, Transformatör vs yani kısaca sadece Çemberlitaş'tan elde ettiğimiz eşyalar yer almıyor. Defansif savaşçıların çiftelerinden yakınan arkadaşlar, oyundaki denge bence şu şekilde ilerliyor; Hocam siz aynı anda hem az hasar alıp hem bir savaşçıyı, bir şifacıyı hatta karşınızdaki büyücüyü dahi indirmeyi bekleyemezsiniz. Savaşlardaki denge bana göre grup sistemine göre kurulu. Yani hasarı verecek kişiler, yapılan büyülerin etkisini azaltacak kişiler ve grubun enerjisini kontrol edecek yüksek tutacak kişiler bellidir. 1v1 karşılaşmalarda ise direnç veya zırh efsununun olduğu eşyalar kullanılırsa o an ölümü biraz daha geciktirebilir, hatta rahatlıkla kurtulabilirsiniz bile. Şimdi diyorsunuz ki çifte ile 5 bin vuruyorlar vesaire fakat ben çifte ile 2 bin hasar alan büyücüler de gördüm. Ama onlar aynı anda hem konsa kalkıp adamı patlatayım hem de bana kimse hasar veremesin demiyor. Kaçıyorlar, sakınıyorlar kendilerini. Ayrıca şu noktaya da değinmeden geçemeyeceğim, hocam hiç bir defansif savaşçı mor balyoz ile iksir içmeden ful bir büyücüye tek atamaz. Herkes tutturmuş bir defanslar tek atıyor. Sabahlara kadar savaşçıları bölgelere almadan 5 + 1 çt atıyorsunuz, o kadar iksir birikiyor. Canınız 1 2 kaldığında da iksir için bir zahmet. Neticede bu bir savaş oyunu ve savaş oyunlarında sağlığı anlık yükseltecek etkiler daima kullanılır. Dikkat Dağıtma yeteneğine gelince de eğer Maraton gözlük ve ayakkabı takmaz iseniz karakteriniz yürür. Her bozduğunuzda savaşçı bir kez daha atar. Dolayısıyla fazla büyü bozma yapmamanız sizin için daha iyi olacaktır. Kendinize iyi bir sistem kurup hasar ve zırh, hasar ve direnç setleri dizdiğinizde herkesi kolaylıkla alt edebilirsiniz. Kalkıp sadece Kıyamet set ile gezeyim, herkese fizik atayım, herkesi keseyim, ama bana 1500 vursunlar diye bir düşünce yapısıyla İstanbul Kıyamet Vakti gibi bir oyunda pek fazla tutunabileceğinizi pek sanmıyorum. Söylediklerime katılmayacak kişiler muhakkak olacaktır. Fakat hasar konusunda defansif savaşçıların avantajı var gibi gözükse de bir ofansif savaşçının birleşimi defansif savaşçının düz vuruşundan daha fazla hasar verebiliyor. Sadece büyücü mantığıyla düşünüp yakınmak bana göre biraz yanlış olmuş ama tabi ki fikirlere saygımız sonsuz.
Birileri yine döktürmüş :clap:
Ey Türk,
Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe,
Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Bilge Kağan
Beyazköşk ASİLKAN/ASİLBEY/ECEL
Eminönü VOLUNTARY
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

Whxper yazdı: 14 Tem 2017 09:45 Beyler sizce de savaşçılar büyücülere karşı çok güçlü değil mi. Depar atıp yanıma geliyor kutup atıyorum. Bekliyorum kutuptan çıksın. Bir dikkat dağıtma atıyor Allah'a emanet zaten. Sonra bir de çifteyi alıp vuruyor ölüyoruz. Tamam şimdi diyeceksiniz büyücülerin menzil avantajı var ama savaşçıların da deparı var o menzili kapatıyor. Üstüne yavaşlatma yiyoruz bozuyorum saniyesinde tekrar atıyor. Kaçmaktan başka şansımız kalmıyor. 1200 max hasarlı savaşçıyla bile tek atabiliyorsun büyücüye ne olursa olsun. Bence bir değişiklik gelmeli o menzil avantajını kullanamıyoruz 1v1 deyken. Dikkat dağıtmaya bekleme süresi eklense yine bir şansımız olur.
Evet, katılıyorum zamanında klan savaşı esnasında adamın biri bana balyozla 12k vurdu bu da demek oluyor ki tek attı :D muzdaribiz vesselam...
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
saglam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Lonca: Hamidiye

Mesaj gönderen saglam »

IIASiLKANII yazdı: 14 Tem 2017 20:51
KOCATURK yazdı: 14 Tem 2017 16:20 Merhaba, büyücü konusunda yakınan arkadaşlara aslında pek katılmıyorum. Hocam sonuçta bu oyun içerisinde sadece Kıyamet, Transformatör vs yani kısaca sadece Çemberlitaş'tan elde ettiğimiz eşyalar yer almıyor. Defansif savaşçıların çiftelerinden yakınan arkadaşlar, oyundaki denge bence şu şekilde ilerliyor; Hocam siz aynı anda hem az hasar alıp hem bir savaşçıyı, bir şifacıyı hatta karşınızdaki büyücüyü dahi indirmeyi bekleyemezsiniz. Savaşlardaki denge bana göre grup sistemine göre kurulu. Yani hasarı verecek kişiler, yapılan büyülerin etkisini azaltacak kişiler ve grubun enerjisini kontrol edecek yüksek tutacak kişiler bellidir. 1v1 karşılaşmalarda ise direnç veya zırh efsununun olduğu eşyalar kullanılırsa o an ölümü biraz daha geciktirebilir, hatta rahatlıkla kurtulabilirsiniz bile. Şimdi diyorsunuz ki çifte ile 5 bin vuruyorlar vesaire fakat ben çifte ile 2 bin hasar alan büyücüler de gördüm. Ama onlar aynı anda hem konsa kalkıp adamı patlatayım hem de bana kimse hasar veremesin demiyor. Kaçıyorlar, sakınıyorlar kendilerini. Ayrıca şu noktaya da değinmeden geçemeyeceğim, hocam hiç bir defansif savaşçı mor balyoz ile iksir içmeden ful bir büyücüye tek atamaz. Herkes tutturmuş bir defanslar tek atıyor. Sabahlara kadar savaşçıları bölgelere almadan 5 + 1 çt atıyorsunuz, o kadar iksir birikiyor. Canınız 1 2 kaldığında da iksir için bir zahmet. Neticede bu bir savaş oyunu ve savaş oyunlarında sağlığı anlık yükseltecek etkiler daima kullanılır. Dikkat Dağıtma yeteneğine gelince de eğer Maraton gözlük ve ayakkabı takmaz iseniz karakteriniz yürür. Her bozduğunuzda savaşçı bir kez daha atar. Dolayısıyla fazla büyü bozma yapmamanız sizin için daha iyi olacaktır. Kendinize iyi bir sistem kurup hasar ve zırh, hasar ve direnç setleri dizdiğinizde herkesi kolaylıkla alt edebilirsiniz. Kalkıp sadece Kıyamet set ile gezeyim, herkese fizik atayım, herkesi keseyim, ama bana 1500 vursunlar diye bir düşünce yapısıyla İstanbul Kıyamet Vakti gibi bir oyunda pek fazla tutunabileceğinizi pek sanmıyorum. Söylediklerime katılmayacak kişiler muhakkak olacaktır. Fakat hasar konusunda defansif savaşçıların avantajı var gibi gözükse de bir ofansif savaşçının birleşimi defansif savaşçının düz vuruşundan daha fazla hasar verebiliyor. Sadece büyücü mantığıyla düşünüp yakınmak bana göre biraz yanlış olmuş ama tabi ki fikirlere saygımız sonsuz.
Birileri yine döktürmüş :clap:
kendinizi sakınıp kaçabilirsiniz kısmından itibaren dikkatlice okumadım.neden kaçalım ? bu oyunda herkesin yetenekleri dışında eşit şartlarda olması gerekmez mi ?
Sahira

Stodig

drNOVALGİN
Kullanıcı avatarı
KOCATURK
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Revenge Of Souls

Mesaj gönderen KOCATURK »

Sayın "saglam" ben yazımda kaçmak diye bir ibare kullanmadım. Ölümü ertelemek veya kurtulmaktan bahsettim. Lütfen fikirlere belirli bir saygı çerçevesi içersinde yaklaşarak insanların yazdıklarını daha dikkatli ve sakin okuyun.
İyi forumlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön