Sondaki boss savaşını biraz Junon'dan biraz Çemberlitaş'tan ilham aldım umarım beğenirsin
Teşekkür ederim.Kullandığım program yazılım bilgisi gerektirmiyor aslında.İşlemleri kodlamıyorum hazır halde programda mevcut.turkoxHAMSTER yazdı: ↑10 Tem 2017 22:55 Süper olmuş![]()
![]()
Bence acilen kendine bir yazılımcı bulup mobil işine girmelisin. İçerik konusunda gayet yaratıcısın.
Sadece mantığa uygun olarak oluşturuyorum.Mesela;
Karakter Fare ile temas ettiğinde koşulunu ekleyip altına karakter -1 can , karakter spawn kan , can barını ayarla karakter.can gibi aksiyonlar ekliyorum.Veya mouse 1 basıldığında yıldırım animasyonu çıksın.Yıldırım animasyonuna davranış olarak mermi davranışı veriyorum.Hızını ayarlıyorum.Yıldırım fare ile temas ettiğinde yok olsun.Fareden 1 can eksilsin farenin canı 0' eşit veya az ise fare ölsün , fare öldüğünde kan efekti çıksın , 100 puan eklensin gibi gibi.Oyunda olup biten tüm olayları oluşturuyorum.Yani bir yazılımcıya ihtiyacım yok ama dediğim gibi animasyon , kurgu vb. şeyleri tek başına yapmak çok zaman alıyor.
Benimde pek vaktim şu an yok.Ama ileride daha kaliteli bir şeyler yapmayı deneyeceğim özellikle mobil oyun olarak