Dengesiz Zamanlı Madenler
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Dengesiz Zamanlı Madenler
ahh bana bı uysalar ıste ama yok bızde 1-2 manyak var kp de kp ugrasıolar cıkarmaya calısıom yoldan 
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Madenler 70 kerede falan çıkar demeyin ortalamada. Ben üst üste 4 Osmiyum ve 3 çekişin ikisinde İridyum çektim. İridyum çıktıktan sonra kendi kafasından 1 ile 999 arasında bir rakama atıyor İridyum'u. İkinci İridyum 1-999 çekiş arasında bir şeyde çıkıyor istersen 900 kere çek çıkmayabilir istersen iki kere çek yine İridyum çıkar.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
complex yazdı:Madenler 70 kerede falan çıkar demeyin ortalamada. Ben üst üste 4 Osmiyum ve 3 çekişin ikisinde İridyum çektim. İridyum çıktıktan sonra kendi kafasından 1 ile 999 arasında bir rakama atıyor İridyum'u. İkinci İridyum 1-999 çekiş arasında bir şeyde çıkıyor istersen 900 kere çek çıkmayabilir istersen iki kere çek yine İridyum çıkar.
işte benimde bahsettigim o sende çok şans varmış 4 dü de 1 olmuş ama düşün bide 900 atadı ? 900x5=4500 dakika ya buna ömürmü yeter allah için ya

erasde yazdı:complex yazdı:Madenler 70 kerede falan çıkar demeyin ortalamada. Ben üst üste 4 Osmiyum ve 3 çekişin ikisinde İridyum çektim. İridyum çıktıktan sonra kendi kafasından 1 ile 999 arasında bir rakama atıyor İridyum'u. İkinci İridyum 1-999 çekiş arasında bir şeyde çıkıyor istersen 900 kere çek çıkmayabilir istersen iki kere çek yine İridyum çıkar.
işte benimde bahsettigim o sende çok şans varmış 4 dü de 1 olmuş ama düşün bide 900 atadı ? 900x5=4500 dakika ya buna ömürmü yeter allah için yaama 2 dakikaya alınsa bi ballıya çıkar en yakın zamanda
Hafta boyunca İridyum çekemediğimiz de oluyor zaten. Ama maden sabır işi işte.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
- Fantomx
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yarın sabah merandayım.Sen ve loncandan bir kaç kişi eminönünde olunda,hanedanxbutcher yazdı:ahh bana bı uysalar ıste ama yok bızde 1-2 manyak var kp de kp ugrasıolar cıkarmaya calısıom yoldan
şu konuyu görüşelim.
Eğer sen Anka ya gelmek istiyorsan,diğer arkadaşlarına da anka yı ve bizleri anlatmak isterim.
Yarın sabah senin sunucunda görüşmek üzere.
Açacağım çar adı Brothersxalp
Vatan ne Türkiye’dir Türklere, ne Türkistan,
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; TURAN…
Fantomx - Hunxfantom
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Fantomx yazdı:Yarın sabah merandayım.Sen ve loncandan bir kaç kişi eminönünde olunda,hanedanxbutcher yazdı:ahh bana bı uysalar ıste ama yok bızde 1-2 manyak var kp de kp ugrasıolar cıkarmaya calısıom yoldan
şu konuyu görüşelim.
Eğer sen Anka ya gelmek istiyorsan,diğer arkadaşlarına da anka yı ve bizleri anlatmak isterim.
Yarın sabah senin sunucunda görüşmek üzere.
Açacağım çar adı Brothersxalp
gunduz ben gıremıorum
cumartesı sabah evet
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez