Timurlenk yazdı:Bu nasıl bir pişkinlik kimsinde kime artistleniyosun bi yaşına bak abin hatta baban yaşındakiler oyunda bu gençlik nereye gidiyor böyle konuştuğu laflara bak bir tokat atsan yarısı boşa gider Kendi kendine o küçük olan egolarını tatmin edip, kendi çapında eğleniyor Allah sonunu hayır etsin...
NoT: Bu konu başka bir amaçla açılmışsa, yani imzada yazan kişinin değilde bir düşmanının açtığı imzada yazan kişiyi küçük düşürmek için açılan bir konu ise yorumum geçerli değildir!
savascixhalil yazdı:hepiniz haklısınız millet oyun çoluk çocuk kaynıo sweetxintikamm gibi Cesurxkaptan gibi v.s sahıslarla oyunun tatı tuzu ve en önemlisi oyunun anlamını kaçırdılar simdide manyagın teki gelmis ben kralım die konular açıyor yazık oldu ya 3 yıllık oynadıgım oyunun halii işte
olm bak sen saten ispitçinin tekisin sınıfta senın bi lakabın varmı mesela ispiyoncu qibi sanane len bn nabıyom oqlm bn sana gırıommu batıommu bn sana sölesene it oqlu pij sen kendıne bak yiyorsa sende konyaya gel len sen bana 10 tane wur bn sana 1 tane wuruyum lan şrfsiz burada yaptıgın yalakalarını anlatmak ıstıyorum
Örs parası için en değerli itemini satar
ws ws deyip yanına geldıgımde ezildiğinde felan
Ayakkabı satacaktm bu na nerdeyse vermicem die miyavlıcaktı
Ne ayaksın oqlm sn len
Sıpastik özürlü japon askeri
olm bak sen saten ispitçinin tekisin sınıfta senın bi lakabın varmı mesela ispiyoncu qibi sanane len bn nabıyom oqlm bn sana gırıommu batıommu bn sana sölesene it oqlu pij sen kendıne bak yiyorsa sende konyaya gel len sen bana 10 tane wur bn sana 1 tane wuruyum lan şrfsiz burada yaptıgın yalakalarını anlatmak ıstıyorum
Ne ayaksın oqlm sn len
beyler gördünüz bu gibi malları oyunda taşımamak gerek çocuga abi de dioz hala gelmis agzını bozuyor seni ben vsde kaç kez yere yatırdım velet sen beni yatırdınmı hiç yok anca çeteci magrası önünde beni kandırıp sana dalmadım son 3 canımla beni kestin oyundan kaçtın ben kimseden örs dilenicek deilim agzını topla ayagını denk al klavyede topluk yapma bana ahmet gerçekte önümde olsan tmm abi özür dilerim dersin ama dur seni birgün ayagıma getirttiricem bunların ailesi nasıl terbiye vermis anlamadım gitti .
FENERBAHÇEM
I'love youRealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ . Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Ne ayaksın oqlm sn len
beyler gördünüz bu gibi malları oyunda taşımamak gerek çocuga abi de dioz hala gelmis agzını bozuyor seni ben vsde kaç kez yere yatırdım velet sen beni yatırdınmı hiç yok anca çeteci magrası önünde beni kandırıp sana dalmadım son 3 canımla beni kestin oyundan kaçtın ben kimseden örs dilenicek deilim agzını topla ayagını denk al klavyede topluk yapma bana ahmet gerçekte önümde olsan tmm abi özür dilerim dersin ama dur seni birgün ayagıma getirttiricem bunların ailesi nasıl terbiye vermis anlamadım gitti .
Serninki hiç vermemiş oqlm bn suana kadar abime bile yalvarmadımkı sna yalvarıyım lan #@!? snn anana varya töbe töbe kestmmı kestm qonusma o zaman bn snı kestıgımdede bn 45 lvldim sn 49 dun bn 49 oldm yıne senı kestm
39 lvlde örs parası için bana abi çekiyordun hadi yalan desene lan
eziq şopar
Seni