39 oyuncusu olarak en çok eminönünde vs atılıyordu klan savaşları oluyordu meteorda da tabii ki oluyordu ama en çok eminönünde yoksa 29 kp em 39 kpem bunlar bomboş koyulmuş oyuna zaten demekki
Nostalji Loncası: Otuzdokuz
Re: Nostalji Loncası: Otuzdokuz
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Boribars
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Jitem
Hm bahsettiğiniz olaya göre o zaman bir de karşısına bir lonca gerek.39 kp em sonucta tek taraflı bir savaş yeri değil. Yanlış anlamayın karşı değilim karşı olmam bir şey de ifade etmez sadece fikrimi belirttim. Saygı duyuyorum. BaşarılarKraToSs yazdı: ↑14 Eyl 2017 17:1939 oyuncusu olarak en çok eminönünde vs atılıyordu klan savaşları oluyordu meteorda da tabii ki oluyordu ama en çok eminönünde yoksa 29 kp em 39 kpem bunlar bomboş koyulmuş oyuna zaten demekki
DuMaNiSTT / Boribars ve Niceleri...
İyi de bu örnekti, diyelim sivri ara girişindeki yılanlar peşine takıldı. Onlar 37. Seviye, onlardan da mı puan gelmiyorRotary yazdı: ↑14 Eyl 2017 15:4039 seviye karakterlere cinlerden puan gelmemekte. Kesip geçiyoruzRetaliation yazdı: ↑14 Eyl 2017 09:2070 Milyon bu sorunun cevabını bekliyor...TOLGARDA yazdı: ↑13 Eyl 2017 23:03 Hocam peki meteorda bir cin peşinize takıldığında puan gelmemesi için onu peşinize takıp sersem sersem (yaratıkların kullandığı yeteneğin adı sersemletmedir, hakaret değil) yürüyormusunuz yoksa ölmeyi mi tercih ediyorsunuz?
Konuyu dağıtmak için değil ama bu konuyu ilk gördüğümden beri kafama takılan bir durum
Cidden mantıklı düşününce benim de tuhafıma gitti şimdi.![]()
Savaşta herşey mübahtır der yoluma devam ederim. Sonuçta herkes hayatta kalma mücadelesi veriyor.TOLGARDA yazdı: ↑13 Eyl 2017 23:03 Hocam peki meteorda bir cin peşinize takıldığında puan gelmemesi için onu peşinize takıp sersem sersem (yaratıkların kullandığı yeteneğin adı sersemletmedir, hakaret değil) yürüyormusunuz yoksa ölmeyi mi tercih ediyorsunuz?
Konuyu dağıtmak için değil ama bu konuyu ilk gördüğümden beri kafama takılan bir durum