3-4 Yıl Sonra Dönüş Çabaları(yardım)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: 3-4 Yıl Sonra Dönüş Çabaları(yardım)

Mesaj gönderen ottomanempire »

wOODMAN yazdı:Öncelikle merhaba,

Tekrar başlayacağın ve arkadaş ortamında olmadığı için karakter dizimin biraz Zaman alabilir. Grup bölgeleri açısından BEYAZKÖŞK sunucusunu tavsiye ederim bende oradayım. Oyuna başlarsan elimden geleni yaparım. Kenan'a junona gitmen için tılsım gerek yok ben götürürüm seni problem değil önemli olan oyuna bir nefer daha kazandırmak.

Dipnot : Eskisi gibi görevler de veya herhangi bir konu da yardım istediğin de 100 kişiden 1 kişi geliyor artık. Arkadaşlık ve yardımseverlik önemli, her türlü yardımcı olurum ama senin de oyunda yardımsever biri olmanı isterim umarım öylesindir. Şimdiden başarılar
Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Benim oyunu bırakmamdaki en büyük etkenlerden biri zaten o eski dostlukların, yardımlaşmaların kalmamasıydı. Tamamen çıkar peşinde koşan sinsi insanlarla doldu oyun. Ben her zaman dostlarla oynamaktan daha çok zevk almışımdır. Şuanda bir karar aşamasındayım. Anka'da tanıdıklardan kimse kalmamış. O yüzden kesin olarak sunucu değiştireceğim. Beyazköşk kalabalık olduğu için cazip geliyordu zaten senin bu güzel yaklaşımınla daha da cazip oldu. En kısa sürede geri dönüş yapacağım sana. Muhtemelen yanına geleceğim. :) Umarım güzel bir dostluğun başlangıcı olur.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Bitmis bir oyuna tekrar baslamak umarim 2 ay sonra sikilmazsin cunku akcesiymis plusuymus teslasiymis ayisiymis lonca pasaportuymus osuymus busuymus otekisiymis berikisiymis CEKILMEZ! Yanlis soylemiyorum, tribunlerede oynamiyorum! Ama bitmis bir oyunda bunlari yapacaksan umarim stres sahibi olmazsin.
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

4thEspada yazdı:Bitmis bir oyuna tekrar baslamak umarim 2 ay sonra sikilmazsin cunku akcesiymis plusuymus teslasiymis ayisiymis lonca pasaportuymus osuymus busuymus otekisiymis berikisiymis CEKILMEZ! Yanlis soylemiyorum, tribunlerede oynamiyorum! Ama bitmis bir oyunda bunlari yapacaksan umarim stres sahibi olmazsin.
Bunu ben de düşündüm ancak İkv dışında zaman geçirmekten hoşlandığım başka bir oyun yok inan. Çok aradım ama bulamadım. Her ne kadar eskisi gibi olmasa da hala İkv gibisi yok. Teşekkür ederim yorumun için. :)
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
wOODMAN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Orman Genel Müdürlüğü

Mesaj gönderen wOODMAN »

ottomanempire yazdı:

Tekrar başlayacağın ve arkadaş ortamında olmadığı için karakter dizimin biraz Zaman alabilir. Grup bölgeleri açısından BEYAZKÖŞK sunucusunu tavsiye ederim bende oradayım. Oyuna başlarsan elimden geleni yaparım. Kenan'a junona gitmen için tılsım gerek yok ben götürürüm seni problem değil önemli olan oyuna bir nefer daha kazandırmak.

Dipnot : Eskisi gibi görevler de veya herhangi bir konu da yardım istediğin de 100 kişiden 1 kişi geliyor artık. Arkadaşlık ve yardımseverlik önemli, her türlü yardımcı olurum ama senin de oyunda yardımsever biri olmanı isterim umarım öylesindir. Şimdiden başarılar
Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. Benim oyunu bırakmamdaki en büyük etkenlerden biri zaten o eski dostlukların, yardımlaşmaların kalmamasıydı. Tamamen çıkar peşinde koşan sinsi insanlarla doldu oyun. Ben her zaman dostlarla oynamaktan daha çok zevk almışımdır. Şuanda bir karar aşamasındayım. Anka'da tanıdıklardan kimse kalmamış. O yüzden kesin olarak sunucu değiştireceğim. Beyazköşk kalabalık olduğu için cazip geliyordu zaten senin bu güzel yaklaşımınla daha da cazip oldu. En kısa sürede geri dönüş yapacağım sana. Muhtemelen yanına geleceğim. :) Umarım güzel bir dostluğun başlangıcı olur.
Beklerim. Forum üzerinden tanıştığım ve halen birlikte oyun oynadığım arkadaşlarım kardeşlerim var inşallah sende onlardan biri olursun. Kal sağlıcakla
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

turans yazdı:Merhabalar

1.Şu an değerli olan madenler: Xenotim, Jadeit, Kondrit, Örümcek Salgısı, Gadolinyum, Safran ve Peptit Kolorotoksin.
Mevcut durumda yani tılsım üretmek için bu madenlere ihtiyacın var. Değerli olan bu madenlerin tümünü Büyük Hol bölgesinde düşürebilirsin.

2.Kenan, Junon ve Çemberlitaş bölgesinde yukarı da bahsettiğim madenlerle üreteceğin tılsımlar çok daha kolay bir şekilde o bölgeyi tamamlamanı sağlıyor.Örneğin; Kenan için bu süre sağlam bir grup ile 10 dakika civarında. Her bölgede tılsım kullanabilirsin ama her bölgede farklı yetenek kombinasyonları kullanıldığı için tılsımlar da bölgeye göre farklılık gösterebiliyor.
Örümcek salgısı: Büyük Hol bölgesinde ki örümceklerden düşüyor bunları kolayca tılsımsız bir şekilde kesebilirsin.
Peptit kolorotoksin: Yine Büyük Hol bölgesinde bulunan akreplerden düşüyor.
Gadolinyum: Büyük Hol bölgesinde bulunan Monazit madeninden çekebilirsin.
Safran: Büyük Hol bölgesinde bulunan Çiğdem Otu adlı madenden çekebilirsin.
Kondrit: Büyük Hol bölgesinde bulunan Meteorit madeninden çekebilirsin veya akçe ile satın alabilirsin.
Xenotim: Büyük Hol bölgesinde bulunan ırkları keserek elde edebilirsin. Forumda ufak bir arama yaptığın zaman Xenotimin nasıl kasılacağı hakkında bilgi sahibi olabilirsin.

3. Sunucu olarak Eminönü, Teşkilat ve Beyaz Köşk sunucuları daha yoğun.

4. Menekşe Elmas ve Ganoderma madenleri eskisi gibi revaçta değil ama yine de fena para etmiyor. :D

5. Bu konu hakkında net bir fikrim yok ;)

Birazda olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

İyi forumlar.
Ya abi lütfen şu kör edici renk tonlarını kullanmayın ya.O kadar renk tonu varken neden bu?.Okumadan geçtim tüm yazıyı.Bu arada hoş geldin dostum.Oyunda yeterli madenlere ulaşabilirsen iyi bir yerlere ulaşabilirsin.Kondrid exo vs.. bunlar artık zengin maden
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

wOODMAN yazdı:
ottomanempire yazdı:

Beklerim. Forum üzerinden tanıştığım ve halen birlikte oyun oynadığım arkadaşlarım kardeşlerim var inşallah sende onlardan biri olursun. Kal sağlıcakla
EyvAllah. En kısa sürede görüşmek üzere. Özel mesaj yoluyla ulaşırım sana.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

ZowieN yazdı:
turans yazdı:Merhabalar

1.Şu an değerli olan madenler: Xenotim, Jadeit, Kondrit, Örümcek Salgısı, Gadolinyum, Safran ve Peptit Kolorotoksin.
Mevcut durumda yani tılsım üretmek için bu madenlere ihtiyacın var. Değerli olan bu madenlerin tümünü Büyük Hol bölgesinde düşürebilirsin.

2.Kenan, Junon ve Çemberlitaş bölgesinde yukarı da bahsettiğim madenlerle üreteceğin tılsımlar çok daha kolay bir şekilde o bölgeyi tamamlamanı sağlıyor.Örneğin; Kenan için bu süre sağlam bir grup ile 10 dakika civarında. Her bölgede tılsım kullanabilirsin ama her bölgede farklı yetenek kombinasyonları kullanıldığı için tılsımlar da bölgeye göre farklılık gösterebiliyor.
Örümcek salgısı: Büyük Hol bölgesinde ki örümceklerden düşüyor bunları kolayca tılsımsız bir şekilde kesebilirsin.
Peptit kolorotoksin: Yine Büyük Hol bölgesinde bulunan akreplerden düşüyor.
Gadolinyum: Büyük Hol bölgesinde bulunan Monazit madeninden çekebilirsin.
Safran: Büyük Hol bölgesinde bulunan Çiğdem Otu adlı madenden çekebilirsin.
Kondrit: Büyük Hol bölgesinde bulunan Meteorit madeninden çekebilirsin veya akçe ile satın alabilirsin.
Xenotim: Büyük Hol bölgesinde bulunan ırkları keserek elde edebilirsin. Forumda ufak bir arama yaptığın zaman Xenotimin nasıl kasılacağı hakkında bilgi sahibi olabilirsin.

3. Sunucu olarak Eminönü, Teşkilat ve Beyaz Köşk sunucuları daha yoğun.

4. Menekşe Elmas ve Ganoderma madenleri eskisi gibi revaçta değil ama yine de fena para etmiyor. :D

5. Bu konu hakkında net bir fikrim yok ;)

Birazda olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

İyi forumlar.
Ya abi lütfen şu kör edici renk tonlarını kullanmayın ya.O kadar renk tonu varken neden bu?.Okumadan geçtim tüm yazıyı.Bu arada hoş geldin dostum.Oyunda yeterli madenlere ulaşabilirsen iyi bir yerlere ulaşabilirsin.Kondrid exo vs.. bunlar artık zengin maden
Okurken ben de bayağı zorlandım yazıyı komple seçince beyaz oluyor öyle daha rahat. :) hoş buldum. Teşekkür ederim cevabın için.
Ozan ATALAY [ ANKA ]
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Ben komple bile alınca kör oluyorum okuma hevesim kaçıyor. :D
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
alpay1994
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen alpay1994 »

Her zaman beklerim. :) Buradan ulaşman yeterli.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Luighy »

Beyazköşkte başlarsan yardımcı olmaya çalışırım ama bende full değilim :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön