En İyi Para Kasma Yöntemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: En İyi Para Kasma Yöntemi

Mesaj gönderen Retaliation »

Luighy yazdı:Peki maden çekmek için gerekli bişey yokmu istediğin madeni istedğin zaman çekebiliormusun
Tabii ki yok.Sana kısaca özet geçmek istiyorum.Oyunda 3 sınıf toplayıcılık ve 3 sınıff üreticilik vardır.Toplayıcıklar;Madenci,Sarraf ve Lokman.Üreticilk;Silahçı,zırhçı ve Kimyacı.Madenciye puan verirsen yerde bulunan beyaz renkli öbek,kaya vs ne ile adlandırırsak onu çekebilirsin.Sarraf değerli taşlar barındıran sınıf,gerçek hayatta kuyumculuk işlerinde kullanılır.Bu sınıfa puan verirsen,yerdeki kızıl renkli öbek,kayaları toplayabilirsin.Lokman ise bir nevi halk tabirinde otçu.Yerdeki ot,yaprak benzeri şeyleri toplayabilirsin.Tekrar hatırlatayım maden çekmek serbest,yeter ki puan ver madenin yanına git,sağ tıkla ve toplaya bas.

Üretim işine gelirsek,Silahçı ve zırhçı adı üstünde zaten.Kimyacı ise elinde reçetesi olan iksirleri üretebilmeni sağlar.

Ek bilgi olarak oyuna başladığında F1 tuşuna bastığında karşında 8-9 pencerelik bir rehber çıkar,oradan da bilgi edinebilirsin.
Resim
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Seven yazdı:
Retaliation yazdı:Maden çekemiyorsan,ticaret bilgisi edin.Bir şeyi ucuza al pahalıya sat.Hiç uygulamadığım bir yöntem ama kulaktan dolma yazıyorum.

Furkan burda beni tarif etmişsin 2m den 5 adet menekşe aldım 5 m den satmıştım 2-3 gün öncesine kadar. :)
Sadece elmas mı dersin :),tılsımlar da buna dahil :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

Retaliation yazdı:
Seven yazdı:
Retaliation yazdı:Maden çekemiyorsan,ticaret bilgisi edin.Bir şeyi ucuza al pahalıya sat.Hiç uygulamadığım bir yöntem ama kulaktan dolma yazıyorum.

Furkan burda beni tarif etmişsin 2m den 5 adet menekşe aldım 5 m den satmıştım 2-3 gün öncesine kadar. :)
Sadece elmas mı dersin :),tılsımlar da buna dahil :D

Valla tılsım olayında 340 satıp 320 ye alanı gördüm ama güvenilir gelmiyor bana genelde takasdan para iyi geliyor genelde +5 m istiyorum alırkende verirkende.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Luighy »

Seven ve retalation abi eminönü sunucusuna gelsem bana yardımcı olurmusunuz arkadaşım bana istersen sana hesabımı vereyim sancaktan istediğin sunucuya taşı dedi içinde ma ayakkabı mı ne varmış gözlük yokmuş fatabi ve yücelen item fulmüş savaşçıymış kasa erişimi lonca pasaportu +5 yetenek puanı barmış sizce bu hesabı taşıyımmı yardımcı olacaksanız ama içi ful değilmiş hiç çt atmamış vb. Burada kullandığım kelimelerin yarısını bilmiom bana söylediğini yazdım farabi yücelen çt falan bilmiom ama o taşırmış benim için istersem
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Çok kararsız kaldım 10tl ye taşırım hesap senin olr dedi ama beyazköşk mü taşısam yoksa eminönümü bilemiyorum
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Eğer oyundan zevk almak ve çt dediğimiz (ÇemberliTaş) grup bölgesine girmek istiyorsan Eminönü sunucusu uygundur.Bilemem beyazköşk nasıldır ama orada da üstad oyuncular var.Benim fikrimce sen sana yardımcı olanın yanında olmak istiyorsun.Ben ve Seven elimizden geldiğince yardımcı oluruz ama Beyazköşk'te kalabalık.Belki birkaç hayırsever vardır sana yardımcı olabilecek.Yani diyeceğim karar senin.
Resim
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Benim için hiç farketmez eminönünde rahatça grup bölgelerine yer bulabiliceksemve siz yardım ederseniz ben gelirim
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Peki yeni hesap mı açayım yoksa 49u Taşıyımmı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

O sana kalmış bir şey fakat sana önerim yeni bir karakterle başla sunucuyu öğren öbür karakterini öyle taşırsın.Hem belki memnun bile kalmayabilir,pişman olabilirsin.Yeni karakter açıcaksan şifa ile başla,şimdi bölgelere şifa anzar balı gibidir mübarek.Geleceksen her türlü yardımı yapmaya çalışırım.Ancak şimdiden belirteyim sadece akşamları oyunda olabiliyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Luighy »

Bende bu hafta sonu öğlen cuma günü akşam gireceğim sonra çarşambadan itibaren haftaiçide girebilicem sınavlar bitecektir tamam ozaman yeni karakter açarım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön