BİR GM EFSANESİ (LatveriA) Kendine iyi bak

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Re: BİR GM EFSANESİ (LatveriA) Kendine iyi bak

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Resim Reyis buralara ugramıs. ;)
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Mutlakguven »

Burdaki bazi odunlari ayni odaya atip odayi yakasim var .
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

Mutlakguven yazdı:Burdaki bazi odunlari ayni odaya atip odayi yakasim var .
+1 (mobilsorun & kordugum)
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Resim
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

LatveriA yazdı:Selam arkadaşlar,

Öncelikle iyi kötü dilekte bulunan herkese teşekkür ederim. Nisan 2012'de başladığım destek ekibi serüveni, eğitim ve özel hayatım sebebiyle geçtiğimiz günlerde sona ermişti. Bununla birlikte farklı uğraşlar içerisinde olduğum için yeterli vaktim olmuyor maalesef. Daha önce açılan başlıkları gizliden de olsa takip ettim. Nitekim camiadan tamamiyle kopmuş değilim, bir İKV oyuncusu olarak bu topluluğun yeri bende her zaman ayrıdır. :) Henüz Gaffar'dan eksiğim var. :P

İstanbul Kıyamet Vakti, hayatımız içerisinde hepimiz için bir dönüm noktası yaşatmıştır eminim. Diğer oyun topluluklarından bizi ayıran en önemli şey, bulunmaz bir aile ortamının olmasıydı. Bunu da her fuarda, buluşmada göstererek dışarıdan bakıldığında imrenilecek bir tablo oluşturmayı İKV topluluğu her zaman başarmıştır. Bu tablonun bir parçası olmak her oyuncu için gurur verici bir şey bence. Gönüllü ekipte oyunculara verdiğim hizmet boyunca iyi kötü ayrımı yapmaksızın bir iz bıraktıysam, bundan duyacağım tek şey mutluluktur.
Bu Masthf Games mi neydi tam adını hatırlayamadım,orada oğuzhan abiyle felan bir oyun üzerine çalışıyorsunuz ya hani,acaba bu oyun hakkında özelden ya da buradan bize bilgi verebilecek misin? Konusu türü felan.Bana biraz MMORPG gibi geldi.Sunucu söyle geleyim düşürelim gaffardan eksiğini,bir hunter'a her zaman yardımda bulunmuşumdur :=)
Bu adam Müfetteşkir'den sonra ki ikv camiasında en sevdiğim forum üst düzey kullanıcısıdır.Bugüne kadar günlüğüme de yorum yazdı,sorularıma da cevap verdi,özeline yazdığım cevapları da uzun metinlerle cevapladı,sağolsun Facebookta da yorumumu beğenmişliği vardır. :) Yolun açık olsun,bekleriz.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Sparineus
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Sparineus »

Bu ileti üstte ki ileti ile birleştirilebilir de söylemeden edemeyeceğim.Niye her konunun altına bir mobilsorun,kordugum anticiliği üstüne yorumlar atıyorsunuz beyler? Bu adamları sevmiyorsanız yasaklı listesi diye bir şey var forumda ekleyin bitsin.Foruma renk katan şu iki adamın her yorumunu ciddiye alıp üstüne alınacak kadar çocuklaşmayın lütfen.Bende bazen troll yorumlar atıyorum,bazen bana da troll şeklinde yorumlar atıyorlar ama ben sizin gibi direk hakarete yormuyorum.Burası bir forum ve forum ortamına göre davranın lütfen.
Resim
Mustafa Kemal ATATÜRK!
Kullanıcı avatarı
Sora
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen Sora »

Sparineus yazdı:Bu ileti üstte ki ileti ile birleştirilebilir de söylemeden edemeyeceğim.Niye her konunun altına bir mobilsorun,kordugum anticiliği üstüne yorumlar atıyorsunuz beyler? Bu adamları sevmiyorsanız yasaklı listesi diye bir şey var forumda ekleyin bitsin.Foruma renk katan şu iki adamın her yorumunu ciddiye alıp üstüne alınacak kadar çocuklaşmayın lütfen.Bende bazen troll yorumlar atıyorum,bazen bana da troll şeklinde yorumlar atıyorlar ama ben sizin gibi direk hakarete yormuyorum.Burası bir forum ve forum ortamına göre davranın lütfen.
Katılıyorum
Konularım

İstanbul Kıyamet Vakti - Hikaye Özet Konusu

Ne Diyor Bu Domuz? - İnceleme

Oyun Görevleri ve Hikaye Özeti (1'den 49'a) - İKV

Yarın ufuk, grimsi pembe olur belki... Pembemsi griden iyidir her şekilde.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

LatveriA yazdı:Selam arkadaşlar,

Öncelikle iyi kötü dilekte bulunan herkese teşekkür ederim. Nisan 2012'de başladığım destek ekibi serüveni, eğitim ve özel hayatım sebebiyle geçtiğimiz günlerde sona ermişti. Bununla birlikte farklı uğraşlar içerisinde olduğum için yeterli vaktim olmuyor maalesef. Daha önce açılan başlıkları gizliden de olsa takip ettim. Nitekim camiadan tamamiyle kopmuş değilim, bir İKV oyuncusu olarak bu topluluğun yeri bende her zaman ayrıdır. :) Henüz Gaffar'dan eksiğim var. :P

İstanbul Kıyamet Vakti, hayatımız içerisinde hepimiz için bir dönüm noktası yaşatmıştır eminim. Diğer oyun topluluklarından bizi ayıran en önemli şey, bulunmaz bir aile ortamının olmasıydı. Bunu da her fuarda, buluşmada göstererek dışarıdan bakıldığında imrenilecek bir tablo oluşturmayı İKV topluluğu her zaman başarmıştır. Bu tablonun bir parçası olmak her oyuncu için gurur verici bir şey bence. Gönüllü ekipte oyunculara verdiğim hizmet boyunca iyi kötü ayrımı yapmaksızın bir iz bıraktıysam, bundan duyacağım tek şey mutluluktur.

Esadullah yazdı:Diyorum ki havalar çok sıcak.. Fayda etmiyor artık Dondurma, kaynak..

Onca bildirimlerime rağmen bana yardımcı olmamıştı, bazende çok yaptığı durum olarak kestirip atıyordu, gittiğine üzüldüm diyemem!
Sevgili Esadullah, bu satırları okurken tebessüm ettiğimi söylemeden edemeyeceğim. Yaşadığınız sorunla ilgili açtığınız 3 konuya, (1, 2, 3) gönderdiğiniz başvurulardan yola çıkarak olabildiğince açık ve net yanıtlar verip, devamında gönderdiğiniz 3 özel mesaja karşılık olarak da elimden geldiğince durumu izah etmeye çalışmama ve bundan tatmin olmayıp Facebook'tan gönderdiğiniz ekleme talebine karşılık vermediğim için sizde olumsuz bir izlenim bıraktıysam, varsın öyle olsun. :) Zira böyle bir inisiyatifi hiç bir oyuncuya yapmadım, yapma lüksüm de yok.

Saygı ve sevgilerimle
LatveriA

Her ne kadarda oyunda canımı çok yaktısanda (100 kişinin emeğine yakın emeğimi yok saydın) yolun açık olsun ama adak için Koç parasını denkleştiremedim biraz erken oldu biriktiğince en kısa zamanda adak olarak kesecem.

Esadullah lara gelincede burda sen çok haklıdın elinden geleni yaptın hesap kendisine ait olmadıgı halde ısrarla hesabı istemesi sonuçta ben hesap sahibine ulaşıp boyle boyle bir durum var dogru deyinceye kadar sorununu halletik.

Çok hak verdğim yerler çok var ama neyse iftiralara kurban gittik diyelim.
Kırgın ve üzgün olarak yolun açık olsun çemberlide bir gaffar görmek bile nasip olmadı bana iyiyisn gene.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
showmaster
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen showmaster »

Chardonnay'ı silmemissen gelirsin takılırz :)
Kullanıcı avatarı
byprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen byprens »

güle güle makro avcısı şimdi heryerde kp kasılıcak :( :(
TuuKTuuK
ıIıSeCTuSıIı