acarrr yazdı:Sen kaç kişi öldürdün kardeşim 100 felan mı . Şaka bir yana tabi ki kesilen kişi sayısının fazla olmasını isterdim ama ne yazık ki sabah saat 10.00 - 11.00 arası gibi birşeydi ve sunucuya geldiğim 3. gündü . Şimdi çarlar Arz Klanında olsa estiririm 20.00 saatlerinde bayağı kalabalık oluyor çemberlitaş girişi . Kesilenler pek hoş bulmuyor bu olayı ama maksat eğlence işte anlasalar
hayallerini anlat demedim yaptıklarının fotosunu at dedim
UfkaBakanBETA (Eminönü) Karetecix lonca kurucusu Kareteci + Karargah loncası üyesi(Tılsım) 2007-2009 Darx lonca kurucularından (Dogukan Atakan Reşit)(Teşkilat)2009-2010 Ruthlessx lonca kurucusu Ruthlessxfedai Ruthlessxleader(Eminönü) 2010-2012 Lodos Avcıları kurucusu Qlllatakanllll (CANYAKAN) İflisssss (YürüyenECZANE) Qllldoğukanllll ve
BABACONDA(Eminönü) 2012-?
Hayaller değil ne yazık ki . Saat'den saat'e günden güne değişir oyuncu sayısı . Gerçekler senin dünyanda hayal ise, hayallerde gerçek oluyor heralde .
acarrr yazdı:Hayaller değil ne yazık ki . Saat'den saat'e günden güne değişir oyuncu sayısı . Gerçekler senin dünyanda hayal ise, hayallerde gerçek oluyor heralde .
boşbogazlık yapma konu icinde senle ugraşacak degilim varsa daha iyi fotoğrafın atarsın
UfkaBakanBETA (Eminönü) Karetecix lonca kurucusu Kareteci + Karargah loncası üyesi(Tılsım) 2007-2009 Darx lonca kurucularından (Dogukan Atakan Reşit)(Teşkilat)2009-2010 Ruthlessx lonca kurucusu Ruthlessxfedai Ruthlessxleader(Eminönü) 2010-2012 Lodos Avcıları kurucusu Qlllatakanllll (CANYAKAN) İflisssss (YürüyenECZANE) Qllldoğukanllll ve
acarrr yazdı:Hayaller değil ne yazık ki . Saat'den saat'e günden güne değişir oyuncu sayısı . Gerçekler senin dünyanda hayal ise, hayallerde gerçek oluyor heralde .
boşbogazlık yapma konu icinde senle ugraşacak degilim varsa daha iyi fotoğrafın atarsın
Bir alıntı yaptım neye uğradığımı şaşırdım biri şu imza harf sınırını kaldırmalı. Adam ne güzel edebiyat yapmış, ne kızıyosun
"En iyi L*dos ölü L*dos'tur. Gediz Bey ve Subay'ın kurduğu bu hastalıklı ve gerici klanı mensupları dahil ortadan kaldırmak Arz'ın Çocukları'nın boynunun borcudur. Zira gücünü kandan, nefretten ve ihanetten alan bu topluluğun İstanbul sakinlerinin huzurunu kaçırıp, onlara korku salmaktan başka hiç bir faydaları yoktur."