Bu gece Gelecek DEV Genişleme Paketine saatler kaldı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mutlakguven
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bu gece Gelecek DEV Genişleme Paketine saatler kaldı

Mesaj gönderen Mutlakguven »

Heaven1925 yazdı:
Bizim sunucularda balıkçı idrisin orda ruh taşı gördüğünü iddaa edenler hatta şu anda çok yayılan bir screenshot var söylentilere göre screenshot'ın alınma tarihi 20.12.2014 07:25 , 07:30 gibi oyun'da lag olup herkes çıkıp tekrar girdiğinde ruhtaşı yokolmuştur.Screenshot ;
Resim
Ruh halım.
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Fotoşop terk.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

rüyalara devam
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

O kadar mı kötü lan ben inandım halbu ki
Kullanıcı avatarı
masivaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen masivaa »

GWYNBLEIDD yazdı:Fotoşop terk.
Fotoşok olmasın o. o.O
Resim

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Baktım İKV GEnişliyormuş AMANNN TANRIMMM DİDİMM..

Öncelikle GEnişleme paketi gelecek gelecek dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi ?

Karaköy kapkaraköy Karanlık köy ve Kadıköy olmak üzeere 4 yeni bölge ve üç grup böglesi heybeli ada heybesiz ada heybeligibibirada şeklinde grup bölgeleri geliyor.

Agah kör değil haberiniz olsun

Kuklacı ufak bir fare oluyor rengi mor görevi vahşi veriyor.

Yeni Yetenekler
SAVAŞÇI Hızlı koşma Hızlı vurma Hızına hız kat
Büyücüde . Vur-kaç Kaç-vur - Vururgibi yap Fake at
Şifacı - Kudret fulle - Kudret çek - Kudret Bilgisi.

:ugeek:
Kullanıcı avatarı
V1Pasa
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen V1Pasa »

DuMaNisTT yazdı:Baktım İKV GEnişliyormuş AMANNN TANRIMMM DİDİMM..

Öncelikle GEnişleme paketi gelecek gelecek dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi ?

Karaköy kapkaraköy Karanlık köy ve Kadıköy olmak üzeere 4 yeni bölge ve üç grup böglesi heybeli ada heybesiz ada heybeligibibirada şeklinde grup bölgeleri geliyor.

Yeni Yetenekler

Düşüncelerine saygı duyuyorum ancak Karaköy müş kadıköymüş gelmez gelcek olursa Huzursuzluğum görevinin devamı yani ırkların devamı olarak saatin ordan giriş olur yada seviye sistemine geçilirse eminönü uçak'ın orda dilaranın yanındaki bina adını şuan hatırlamıyorum banka olabilir ordan giriş olur Seviye sistemine geçilirse eğer Tabi Çalışmışlarsa boş durmamışlarsa. :) (Olası Düşünce)
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

V1Pasa yazdı:

Yeni Yetenekler

Düşüncelerine saygı duyuyorum ancak Karaköy müş kadıköymüş gelmez gelcek olursa Huzursuzluğum görevinin devamı yani ırkların devamı olarak saatin ordan giriş olur yada seviye sistemine geçilirse eminönü uçak'ın orda dilaranın yanındaki bina adını şuan hatırlamıyorum banka olabilir ordan giriş olur Seviye sistemine geçilirse eğer Tabi Çalışmışlarsa boş durmamışlarsa. :) (Olası Düşünce)
Ben Dalgasına demiştim de eğer ciddi konuşmak gerekirse,
Rayların devamı çemberlitaş da başlıyor ve oyunun hikayesine göre tophane'ye kadar yolu var, Karaköy'den önce ufak bir grup bölgesi rayların devamı için ardından Karaköy gelebilir. Dediğin Yol Sirkeci Garının orası oyunun hikayesine göre onun arkası Topkapı Sarayı olarak geçiyor yani Gülhane. Benim tahminim oyunun eminönü yönünde değil Yer altında ki köprülerle ilerleyeceğidir.
Bir Kaç Neden
- Gelişmiş Uygarlık Meran'ın izlerini Büyük Holde Görüyoruz.
- Ve Tangriss Yolu köprüsü Yer Altında ki köprülerin tıpa tıp benzeri
- Tangriss in kapısı açılacak Kissless yani İflis 'in Erkek Versiyonu Hidra'nın bir kat daha altında olacaktır.
- Alt köprü hidra'nın alt yolu olup Kissles'e götürecektir bizi.
- Üst Köprü ise Başka bir Patron Yaratığa Götürecektir bizi. Belki de Üst köprü Alt köprünün şifresi olacaktır anahtarı olacaktır.
- Karaköy en son evredir. Karaköy geldiği an oyun son seviyeye gelir. Ve Karaköy 59 - 69 gibi bir seviyede geleceğini sanmıyorum 89 u görürsek inşallah o zamanlarda gelir.
- Ayrıca 59 değil seviye olarak 69 u bekliyoruz çünkü 49 seviyede bir sürü bölge geldi ama seviye arttırılmadı o yüzden yaratıkların seviyesi de karakterlerin seviyesi de arttırılacak düşüncesindeyim.
Kullanıcı avatarı
kordugum
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kordugum »

DuMaNisTT yazdı:
V1Pasa yazdı:

Yeni Yetenekler

Ben Dalgasına demiştim de eğer ciddi konuşmak gerekirse,
Rayların devamı çemberlitaş da başlıyor ve oyunun hikayesine göre tophane'ye kadar yolu var, Karaköy'den önce ufak bir grup bölgesi rayların devamı için ardından Karaköy gelebilir. Dediğin Yol Sirkeci Garının orası oyunun hikayesine göre onun arkası Topkapı Sarayı olarak geçiyor yani Gülhane. Benim tahminim oyunun eminönü yönünde değil Yer altında ki köprülerle ilerleyeceğidir.
Bir Kaç Neden
- Gelişmiş Uygarlık Meran'ın izlerini Büyük Holde Görüyoruz.
- Ve Tangriss Yolu köprüsü Yer Altında ki köprülerin tıpa tıp benzeri
- Tangriss in kapısı açılacak Kissless yani İflis 'in Erkek Versiyonu Hidra'nın bir kat daha altında olacaktır.
- Alt köprü hidra'nın alt yolu olup Kissles'e götürecektir bizi.
- Üst Köprü ise Başka bir Patron Yaratığa Götürecektir bizi. Belki de Üst köprü Alt köprünün şifresi olacaktır anahtarı olacaktır.
- Karaköy en son evredir. Karaköy geldiği an oyun son seviyeye gelir. Ve Karaköy 59 - 69 gibi bir seviyede geleceğini sanmıyorum 89 u görürsek inşallah o zamanlarda gelir.
- Ayrıca 59 değil seviye olarak 69 u bekliyoruz çünkü 49 seviyede bir sürü bölge geldi ama seviye arttırılmadı o yüzden yaratıkların seviyesi de karakterlerin seviyesi de arttırılacak düşüncesindeyim.
TTnetin sözleşmesi bittigi zaman ne yapacaksınız :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön