Ruh halım.
Bu gece Gelecek DEV Genişleme Paketine saatler kaldı
- Mutlakguven
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Re: Bu gece Gelecek DEV Genişleme Paketine saatler kaldı
Fotoşop terk.
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Üstadlar
rüyalara devam
-
- FareAdam Düşmanı
O kadar mı kötü lan ben inandım halbu ki
Fotoşok olmasın o. o.OGWYNBLEIDD yazdı:Fotoşop terk.

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...
2006 - 2011
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Baktım İKV GEnişliyormuş AMANNN TANRIMMM DİDİMM..
Öncelikle GEnişleme paketi gelecek gelecek dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi ?
Karaköy kapkaraköy Karanlık köy ve Kadıköy olmak üzeere 4 yeni bölge ve üç grup böglesi heybeli ada heybesiz ada heybeligibibirada şeklinde grup bölgeleri geliyor.
Agah kör değil haberiniz olsun
Kuklacı ufak bir fare oluyor rengi mor görevi vahşi veriyor.
Yeni Yetenekler
SAVAŞÇI Hızlı koşma Hızlı vurma Hızına hız kat
Büyücüde . Vur-kaç Kaç-vur - Vururgibi yap Fake at
Şifacı - Kudret fulle - Kudret çek - Kudret Bilgisi.
:ugeek:
Öncelikle GEnişleme paketi gelecek gelecek dedim inanmadınız bak ne oldu şimdi ?
Karaköy kapkaraköy Karanlık köy ve Kadıköy olmak üzeere 4 yeni bölge ve üç grup böglesi heybeli ada heybesiz ada heybeligibibirada şeklinde grup bölgeleri geliyor.
Yeni Yetenekler
Düşüncelerine saygı duyuyorum ancak Karaköy müş kadıköymüş gelmez gelcek olursa Huzursuzluğum görevinin devamı yani ırkların devamı olarak saatin ordan giriş olur yada seviye sistemine geçilirse eminönü uçak'ın orda dilaranın yanındaki bina adını şuan hatırlamıyorum banka olabilir ordan giriş olur Seviye sistemine geçilirse eğer Tabi Çalışmışlarsa boş durmamışlarsa.DuMaNisTT yazdı:Baktım İKV GEnişliyormuş AMANNN TANRIMMM DİDİMM..
Yeni Yetenekler
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Ben Dalgasına demiştim de eğer ciddi konuşmak gerekirse,V1Pasa yazdı:Düşüncelerine saygı duyuyorum ancak Karaköy müş kadıköymüş gelmez gelcek olursa Huzursuzluğum görevinin devamı yani ırkların devamı olarak saatin ordan giriş olur yada seviye sistemine geçilirse eminönü uçak'ın orda dilaranın yanındaki bina adını şuan hatırlamıyorum banka olabilir ordan giriş olur Seviye sistemine geçilirse eğer Tabi Çalışmışlarsa boş durmamışlarsa.DuMaNisTT yazdı:Baktım İKV GEnişliyormuş AMANNN TANRIMMM DİDİMM..
Yeni Yetenekler
:ugeek:(Olası Düşünce)
Rayların devamı çemberlitaş da başlıyor ve oyunun hikayesine göre tophane'ye kadar yolu var, Karaköy'den önce ufak bir grup bölgesi rayların devamı için ardından Karaköy gelebilir. Dediğin Yol Sirkeci Garının orası oyunun hikayesine göre onun arkası Topkapı Sarayı olarak geçiyor yani Gülhane. Benim tahminim oyunun eminönü yönünde değil Yer altında ki köprülerle ilerleyeceğidir.
Bir Kaç Neden
- Gelişmiş Uygarlık Meran'ın izlerini Büyük Holde Görüyoruz.
- Ve Tangriss Yolu köprüsü Yer Altında ki köprülerin tıpa tıp benzeri
- Tangriss in kapısı açılacak Kissless yani İflis 'in Erkek Versiyonu Hidra'nın bir kat daha altında olacaktır.
- Alt köprü hidra'nın alt yolu olup Kissles'e götürecektir bizi.
- Üst Köprü ise Başka bir Patron Yaratığa Götürecektir bizi. Belki de Üst köprü Alt köprünün şifresi olacaktır anahtarı olacaktır.
- Karaköy en son evredir. Karaköy geldiği an oyun son seviyeye gelir. Ve Karaköy 59 - 69 gibi bir seviyede geleceğini sanmıyorum 89 u görürsek inşallah o zamanlarda gelir.
- Ayrıca 59 değil seviye olarak 69 u bekliyoruz çünkü 49 seviyede bir sürü bölge geldi ama seviye arttırılmadı o yüzden yaratıkların seviyesi de karakterlerin seviyesi de arttırılacak düşüncesindeyim.
- kordugum
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
TTnetin sözleşmesi bittigi zaman ne yapacaksınızDuMaNisTT yazdı:Ben Dalgasına demiştim de eğer ciddi konuşmak gerekirse,V1Pasa yazdı:Düşüncelerine saygı duyuyorum ancak Karaköy müş kadıköymüş gelmez gelcek olursa Huzursuzluğum görevinin devamı yani ırkların devamı olarak saatin ordan giriş olur yada seviye sistemine geçilirse eminönü uçak'ın orda dilaranın yanındaki bina adını şuan hatırlamıyorum banka olabilir ordan giriş olur Seviye sistemine geçilirse eğer Tabi Çalışmışlarsa boş durmamışlarsa.DuMaNisTT yazdı:Baktım İKV GEnişliyormuş AMANNN TANRIMMM DİDİMM..
Yeni Yetenekler
:ugeek:(Olası Düşünce)
Rayların devamı çemberlitaş da başlıyor ve oyunun hikayesine göre tophane'ye kadar yolu var, Karaköy'den önce ufak bir grup bölgesi rayların devamı için ardından Karaköy gelebilir. Dediğin Yol Sirkeci Garının orası oyunun hikayesine göre onun arkası Topkapı Sarayı olarak geçiyor yani Gülhane. Benim tahminim oyunun eminönü yönünde değil Yer altında ki köprülerle ilerleyeceğidir.
Bir Kaç Neden
- Gelişmiş Uygarlık Meran'ın izlerini Büyük Holde Görüyoruz.
- Ve Tangriss Yolu köprüsü Yer Altında ki köprülerin tıpa tıp benzeri
- Tangriss in kapısı açılacak Kissless yani İflis 'in Erkek Versiyonu Hidra'nın bir kat daha altında olacaktır.
- Alt köprü hidra'nın alt yolu olup Kissles'e götürecektir bizi.
- Üst Köprü ise Başka bir Patron Yaratığa Götürecektir bizi. Belki de Üst köprü Alt köprünün şifresi olacaktır anahtarı olacaktır.
- Karaköy en son evredir. Karaköy geldiği an oyun son seviyeye gelir. Ve Karaköy 59 - 69 gibi bir seviyede geleceğini sanmıyorum 89 u görürsek inşallah o zamanlarda gelir.
- Ayrıca 59 değil seviye olarak 69 u bekliyoruz çünkü 49 seviyede bir sürü bölge geldi ama seviye arttırılmadı o yüzden yaratıkların seviyesi de karakterlerin seviyesi de arttırılacak düşüncesindeyim.