Bir Arkadaşımız Daha Fikirlerimize Katılıp Kendi Bakış Açısından Değerlendirdi Ve Ortaya Aynı Sonuçlar Çıktı Öncelikle Bunları Bizimle Paylaştığı İçin Teşekkür Ederiz . Umarım Yönetimde Bizim Fikirlerimize saygı Gösterip Konumuza Bizi Mutlu Edecek Açıklamayı Yapar.IIIxYeNiCeRixIII yazdı:@Alicavus geçmiş olsun diyerek bende fikrimi ve düşüncelerimi söylemek üzere yazıma başlıyayım
Öncelikle bu dediğiniz ve bahsettiğiniz şeylere harfiyen katılıyorum bu çt olayı malesef kısır döngü olayına döndü büyücümle çt giremiyorum kıyamet asa şubu var lakin m1 olayımız var malesefbende üretmeyi deniyeyim dedim zaten oyuna o kadar para yatırdık kondirt için para vericemde birde yaratıkları kesmekde zorlaşıyor .çt itemlerim tam olmadığından rahat kesimde olmuyor elektrik itemim fazla yok ırklara gitmeye kalksak elek item yok güçsüz gözüküyoruz alan yok maden desek bir yerde oturup güvenli bir yerde çekme olayı olsa güzel olurdu akreplerin tam ortasında
piyasa zaten belli şuan tam bilmiyorum m1 300-400 m diyipte çok az diyen kişilerde vardı elbet eminimki ben bu oyunu 4 senedir oynamış biri olarak 300 m para olduğunu görsem karakterde sevinçten uçarım o derece zamanında hile yapıp oyuna para yatıran kısımlarda var elbet bu durumda m1 üretilmez gibi geliyor çt de giremiyorsun m1ciler yüzünden ve direk oyundan soğuyorsun hadi çt atamadık kenan junon desen bunada y2 modası çıktı o da var bazıları istemiyor onlarda var hadi büyücüyü geçtik geldik şifacımda var onlada ilgili birşey anlatıcam bugün başıma gelen 2200 şifalı gözlük fundi takılar mev ayaklar göz felan vs gaffardaki ceket asa pant hariç full mev elimde ashab var iyileştirme tılsımı felanda var 2-3 defa bugün gaffara şifa arayan gruplara pm attım yahu insanlar afedersin bu kadar kendini beğenmiş artiz olur adam fullenmiş tabi bi halt oldum sanıyo attığım pm ye cevap vermiyor yahu full olsak direk davet atardı başka bir adamda arıyordu onada attım cevap yok ben olsam şahsen yok kardeşim gerek yok saol derdimki bu ergenlermi desek artık ne diyeyim kendilerini bi halt sanıp cevap vermiyorlar fullenmişş m1 leri olmuşta adam olmuşlar :evil: :evil: :evil: birde savaşçıları parayla gb ye götürenler yokmudur birde onlar çıktı yok kardeş oyundaki yardımlaşma dayanışma bitti herkes kendi derdinde kendi çıkarında işini görende herkes başka diyebileceğim birşey yok yeterince yazdığımı düşünüyorum gerçekten bu oyundaki dostluğun bittiğine ilk defa şahit oldum arkadaş listemde anca 1 kişi online ne tanıdık var ne birşey tek dileğim şudurki inşallah oyun iyi olur tekrardan güzelleşir tek dileğim bu
İyi Oyunlar İyi Forumlar
Ç.T Görev Sorunsalı ***
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Re: Ç.T Görev Sorunsalı ***
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Güncel *
-
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
maalesef.
bu oyunu oynayanların çoğu sırf dostları için bırakmıyor. yoksa oyun moyun hikaye
bu oyunu oynayanların çoğu sırf dostları için bırakmıyor. yoksa oyun moyun hikaye
^^KARAŞEYH^^Şeyh^^BARBAR^^göklerinşifacısı^^Ahuramazda
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)
The Lodos Of Ottoman
(TURAN)