Caps Etkinliği Favorileriniz?
- Ferruh
 - Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Caps Etkinliği Favorileriniz?
Kendimi favori gösteriyorum 

Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...

IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
- VBMaSTeR
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
 - Lonca: Seyr-i Beka

Sırasının bir önemi var mı ? Senin mantığınla beddua edilen Gaffar ise son resimde Gaffar'ın gazabına uğranılıyor. Burda bedduaya uğrayan Gaffar değil grup bende bunu anlatamıyorum ama sana Volkan nasıl olca kbu iş kardeşimVoLKaNNuRi yazdı:Ya kardeşim bu 2. Resimdeki adamın olduğu ikv ile ilgili olmayan capsleri tekrar incele, beddua edilmeden niye bedduayı gerçekleştireni göstersinler ki nasıl bir mantık builk önce beddua edilecek kişi, sonra beddua eden daha sonrada bedduadan sonraki durum gösterilir. Sence de olması gereken mantıklı durum böyle değil mi?
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....

- VoLKaNNuRi
 - Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
 - Lonca: New World Order

Sırasınında yerine göre önemi var ama Allah a şirk koşma gibi bir durum olasığı yok o caps te arkadaşVBMaSTeR yazdı:Sırasının bir önemi var mı ? Senin mantığınla beddua edilen Gaffar ise son resimde Gaffar'ın gazabına uğranılıyor. Burda bedduaya uğrayan Gaffar değil grup bende bunu anlatamıyorum ama sana Volkan nasıl olca kbu iş kardeşimVoLKaNNuRi yazdı:Ya kardeşim bu 2. Resimdeki adamın olduğu ikv ile ilgili olmayan capsleri tekrar incele, beddua edilmeden niye bedduayı gerçekleştireni göstersinler ki nasıl bir mantık builk önce beddua edilecek kişi, sonra beddua eden daha sonrada bedduadan sonraki durum gösterilir. Sence de olması gereken mantıklı durum böyle değil mi?
Bir capsin tartışması nerelere gelmiş yahu.  
  Bence o kadar üzerinde düşünmemek lazım sonuçta derin anlamlar içeren bir sanatsal çalışma yapılmıyor, gülüp geçsek kafi. 

- HeilHitler
 - Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
 - Klan: Arzın Çocukları

Lan ne oluyor bu foruma, yorumlarımız siliniyor? Yeter artık ... çıkarttınız iyice her şeyin ama. Adam her şeye muhalif oluyor, sürekli bir tartışma ortamı yaratmaya çalışıyor bir şey olduğu yok biz eleştirince yorumumuz siliniyor. Nerede bu oyunun eski yönetimi? Sirk alanına döndü resmen forum. Anlamıyorum bu kadar mı dar düşüncelisiniz, bu kadar mı zorunuza gidiyor her şey de en ufacık bir şeyde yorum silebiliyorsunuz. Altı üstü 100 kişiyi geçmez şuradaki insan sayısı bu havanız kime anlamıyorum. 

İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi. 
Arthur Schopenhauer

Arthur Schopenhauer
- VBMaSTeR
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
 - Lonca: Seyr-i Beka

Ben öyle bir durum var demedim, öyle anlaşıldı heralde. Riskli dikkat etmek lazım dedim. Başka konularda tekrar görüşmek üzere kardeşimVoLKaNNuRi yazdı:Sırasınında yerine göre önemi var ama Allah a şirk koşma gibi bir durum olasığı yok o caps te arkadaşVBMaSTeR yazdı:Sırasının bir önemi var mı ? Senin mantığınla beddua edilen Gaffar ise son resimde Gaffar'ın gazabına uğranılıyor. Burda bedduaya uğrayan Gaffar değil grup bende bunu anlatamıyorum ama sana Volkan nasıl olca kbu iş kardeşimVoLKaNNuRi yazdı:Ya kardeşim bu 2. Resimdeki adamın olduğu ikv ile ilgili olmayan capsleri tekrar incele, beddua edilmeden niye bedduayı gerçekleştireni göstersinler ki nasıl bir mantık builk önce beddua edilecek kişi, sonra beddua eden daha sonrada bedduadan sonraki durum gösterilir. Sence de olması gereken mantıklı durum böyle değil mi?
ama biz yine münazaradayız heralde çünkü haklıda haksızda kendini anlatmaya çalışıyor
![]()
Neyse sende bende birbirimize laf anlatamıyoruz önceki konularda da öyleydi, en iyisi başka konularda görüşürüz inşallah diyip, polemiği burda bitirmek
VBMaSTeR - BuRRaQ