Caps Etkinliği Favorileriniz?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ferruh
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Re: Caps Etkinliği Favorileriniz?

Mesaj gönderen Ferruh »

Kendimi favori gösteriyorum :D
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]

Ve bir çok karekter...
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

VoLKaNNuRi yazdı:Ya kardeşim bu 2. Resimdeki adamın olduğu ikv ile ilgili olmayan capsleri tekrar incele, beddua edilmeden niye bedduayı gerçekleştireni göstersinler ki nasıl bir mantık bu :) ilk önce beddua edilecek kişi, sonra beddua eden daha sonrada bedduadan sonraki durum gösterilir. Sence de olması gereken mantıklı durum böyle değil mi?
Sırasının bir önemi var mı ? Senin mantığınla beddua edilen Gaffar ise son resimde Gaffar'ın gazabına uğranılıyor. Burda bedduaya uğrayan Gaffar değil grup bende bunu anlatamıyorum ama sana Volkan nasıl olca kbu iş kardeşim :D
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: New World Order

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

VBMaSTeR yazdı:
VoLKaNNuRi yazdı:Ya kardeşim bu 2. Resimdeki adamın olduğu ikv ile ilgili olmayan capsleri tekrar incele, beddua edilmeden niye bedduayı gerçekleştireni göstersinler ki nasıl bir mantık bu :) ilk önce beddua edilecek kişi, sonra beddua eden daha sonrada bedduadan sonraki durum gösterilir. Sence de olması gereken mantıklı durum böyle değil mi?
Sırasının bir önemi var mı ? Senin mantığınla beddua edilen Gaffar ise son resimde Gaffar'ın gazabına uğranılıyor. Burda bedduaya uğrayan Gaffar değil grup bende bunu anlatamıyorum ama sana Volkan nasıl olca kbu iş kardeşim :D
Sırasınında yerine göre önemi var ama Allah a şirk koşma gibi bir durum olasığı yok o caps te arkadaş :) ama biz yine münazaradayız heralde çünkü haklıda haksızda kendini anlatmaya çalışıyor :) :) Neyse sende bende birbirimize laf anlatamıyoruz önceki konularda da öyleydi, en iyisi başka konularda görüşürüz inşallah diyip, polemiği burda bitirmek :)
Saver
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Saver »

Bir capsin tartışması nerelere gelmiş yahu. :P Bence o kadar üzerinde düşünmemek lazım sonuçta derin anlamlar içeren bir sanatsal çalışma yapılmıyor, gülüp geçsek kafi. :)
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

Lan ne oluyor bu foruma, yorumlarımız siliniyor? Yeter artık ... çıkarttınız iyice her şeyin ama. Adam her şeye muhalif oluyor, sürekli bir tartışma ortamı yaratmaya çalışıyor bir şey olduğu yok biz eleştirince yorumumuz siliniyor. Nerede bu oyunun eski yönetimi? Sirk alanına döndü resmen forum. Anlamıyorum bu kadar mı dar düşüncelisiniz, bu kadar mı zorunuza gidiyor her şey de en ufacık bir şeyde yorum silebiliyorsunuz. Altı üstü 100 kişiyi geçmez şuradaki insan sayısı bu havanız kime anlamıyorum.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

VoLKaNNuRi yazdı:
VBMaSTeR yazdı:
Sırasınında yerine göre önemi var ama Allah a şirk koşma gibi bir durum olasığı yok o caps te arkadaş :) ama biz yine münazaradayız heralde çünkü haklıda haksızda kendini anlatmaya çalışıyor :) :) Neyse sende bende birbirimize laf anlatamıyoruz önceki konularda da öyleydi, en iyisi başka konularda görüşürüz inşallah diyip, polemiği burda bitirmek :)
Ben öyle bir durum var demedim, öyle anlaşıldı heralde. Riskli dikkat etmek lazım dedim. Başka konularda tekrar görüşmek üzere kardeşim :D
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön