İstanbul Kıyamet Vaktini 1 Cümle ile Anlatın Desem ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İstanbul Kıyamet Vaktini 1 Cümle ile Anlatın Desem ??

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Yönetimine, lagına, geri kalmışlığına her gün söven, ama yine de her gün oyuna, foruma girmekten geri durmayan ironik bir zihniyete sahip oyuncu kitlesi olan tek oyundur. :)
Resim
Bomberman1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Bomberman1 »

Oyuncuların, neden laga, yönetime, oyunun geri kalmışlığına küfür ettiğini anlayamayan parazitlerin bulunduğu bir oyundur..

7 yıllık veya buna yakın emeği olan herkes aynı görüştedir. 7 yıllık emeğini teşkil eden bir kavram karmaşa varsa sen buna karşı çıkar ve yine de emeklerine saygı duyar ve alışkanlıkların neticesinde oyuna devam edersin.

IQ meselesi...

Şikayet etmek diye bir terim vardır : BULUNDUĞUN ORTAMDA SANA RAHATSIZLIK VEREN ETMENLER YÜZÜNDEN 7 YILLIK EVİNDE RAHAT OTURAMIYORSAN BU OLUMSUZLUĞU ŞİKAYET EDERSİN. 7 YIL EVİNDE ŞEN ŞAKRAK MUTLU BAHTİYAR GÜNLÜK GÜNEŞLİK YAŞA 7. YIL ÜSTÜNÜZE YENİ BİRİ TAŞINSIN HER AKŞAM TANTANA KAVGA SES GÜRÜLTÜ! NE YAPIYORSUN ADAMLAR YUKARIDA ÜST KATINDA HALAY ÇEKERKEN GECE GÜNDÜZ EVİ BAŞINA YIKARKEN RAHAT MI YATIYORSUN? ÇIKARSIN ÜST KATA DERSİN Kİ "KOMŞU; FAZLA GÜRÜLTÜ GELİYOR RAHATSIZ OLUYORUM" YA DA BENİM KOMŞULARIM GİBİ YAPARSIN GECE TELEVİZYONUN SESİ ÇOK FAZLA ÇIKIYOR DİYE GECENİN BİR SAATİ POLİSİ KAPIMA DİKERSİN.

"BEĞENMİYORASN BAŞKA YERE TAŞIN" DİYEN ADAMLAR GİBİSİN O YÜZDEN SANA CAHİL DUYARSIZ RUHSUZ BİTKİSEL HAYATLI GİBİ HAFİF BENZETMELERİ UYGUN GÖRÜYORUM. AĞIRLARI DA BENDE SAKLI
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

Bomberman1 yazdı:Oyuncuların, neden laga, yönetime, oyunun geri kalmışlığına küfür ettiğini anlayamayan parazitlerin bulunduğu bir oyundur..

7 yıllık veya buna yakın emeği olan herkes aynı görüştedir. 7 yıllık emeğini teşkil eden bir kavram karmaşa varsa sen buna karşı çıkar ve yine de emeklerine saygı duyar ve alışkanlıkların neticesinde oyuna devam edersin.

IQ meselesi...

Şikayet etmek diye bir terim vardır : BULUNDUĞUN ORTAMDA SANA RAHATSIZLIK VEREN ETMENLER YÜZÜNDEN 7 YILLIK EVİNDE RAHAT OTURAMIYORSAN BU OLUMSUZLUĞU ŞİKAYET EDERSİN. 7 YIL EVİNDE ŞEN ŞAKRAK MUTLU BAHTİYAR GÜNLÜK GÜNEŞLİK YAŞA 7. YIL ÜSTÜNÜZE YENİ BİRİ TAŞINSIN HER AKŞAM TANTANA KAVGA SES GÜRÜLTÜ! NE YAPIYORSUN ADAMLAR YUKARIDA ÜST KATINDA HALAY ÇEKERKEN GECE GÜNDÜZ EVİ BAŞINA YIKARKEN RAHAT MI YATIYORSUN? ÇIKARSIN ÜST KATA DERSİN Kİ "KOMŞU; FAZLA GÜRÜLTÜ GELİYOR RAHATSIZ OLUYORUM" YA DA BENİM KOMŞULARIM GİBİ YAPARSIN GECE TELEVİZYONUN SESİ ÇOK FAZLA ÇIKIYOR DİYE GECENİN BİR SAATİ POLİSİ KAPIMA DİKERSİN.

"BEĞENMİYORASN BAŞKA YERE TAŞIN" DİYEN ADAMLAR GİBİSİN O YÜZDEN SANA CAHİL DUYARSIZ RUHSUZ BİTKİSEL HAYATLI GİBİ HAFİF BENZETMELERİ UYGUN GÖRÜYORUM. AĞIRLARI DA BENDE SAKLI
Fake hesaplarla forumu kirletmek çok mu hoşunuza gidiyor ?
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Symbian yazdı: Fake hesaplarla forumu kirletmek çok mu hoşunuza gidiyor ?
Seslenme, eğlensinler. ;)
Resim
Bomberman1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Symbian yazdı: Fake hesaplarla forumu kirletmek çok mu hoşunuza gidiyor ?
BilgeTonyukuk yazdı:
Seslenme, eğlensinler. ;)
YALAKALIK YAPARAK KARŞILIĞINDA RÜŞVET ALARAK İNSANLIĞINI VİCDANINI VARLIĞINI SATARAK FORUMDA KÖTÜ OLANI İYİ GÖSTERENLERDEN OLMAK YERİNE OLDUĞUM GİBİ GÖRÜNÜRÜM :)

BİRİNİZİN TASTİKLİ RÜŞVET OLARAK MASA ALTI VERİLMİŞ BB3 TILSIMI VAR :) DİĞERİNİNKİSİ DE AYNIDIR HEMEN HEMEN AĞZINIZA BAL SÜRÜYORLAR SESİNİZ KESİLİYOR NEYSE KİMİN NE OLDUĞUNU HERKES ÇOK İYİ BİLİYOR :)
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Kurtuluş

Mesaj gönderen Symbian »

Günlük takipçilerimden birinin böyle çirkin düşünceğini hiç tahmin etmezdim. Neyse Allah büyük bunun öbür dünyasıda var; yalan söylemenin, iftira atmanın bedelini ödeyeceksin. ;)
En son Symbian tarafından 01 Haz 2014 19:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bomberman1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Symbian yazdı:Günlüğümün takipçilerinden birinin böyle çirkin düşünceğini hiç tahmin etmezdim. Neyse Allah büyük bunun öbür dünyasıda var, iftira atmanın bedelini ödeyeceksin. ;)
SENİN MANKAFA BİRİ OLDUĞUNU BİLDİĞİMİN İÇİN PEK FAZLA KAFAYA TAKMIYORUM. HALA İNSANLARI LEYLEKLERİN GETİRDİĞİNE İNANANLARDANSIN :) YAPACAK BİRŞEY YOK :)
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

Anlamsız takıntı.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Arkadaşlar tartışmayalım , yoksa konu kilitlenebilir :((
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Bomberman1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

mobilsorun yazdı:Arkadaşlar tartışmayalım , yoksa konu kilitlenebilir :((
Bir konu kilitlenir başka konu açılır önemli olan dürüst olmak :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön