İstanbul Kıyamet Vaktini 1 Cümle ile Anlatın Desem ??
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İstanbul Kıyamet Vaktini 1 Cümle ile Anlatın Desem ??
Yönetimine, lagına, geri kalmışlığına her gün söven, ama yine de her gün oyuna, foruma girmekten geri durmayan ironik bir zihniyete sahip oyuncu kitlesi olan tek oyundur.

-
- Acemi Savaşçı
Oyuncuların, neden laga, yönetime, oyunun geri kalmışlığına küfür ettiğini anlayamayan parazitlerin bulunduğu bir oyundur..
7 yıllık veya buna yakın emeği olan herkes aynı görüştedir. 7 yıllık emeğini teşkil eden bir kavram karmaşa varsa sen buna karşı çıkar ve yine de emeklerine saygı duyar ve alışkanlıkların neticesinde oyuna devam edersin.
IQ meselesi...
Şikayet etmek diye bir terim vardır : BULUNDUĞUN ORTAMDA SANA RAHATSIZLIK VEREN ETMENLER YÜZÜNDEN 7 YILLIK EVİNDE RAHAT OTURAMIYORSAN BU OLUMSUZLUĞU ŞİKAYET EDERSİN. 7 YIL EVİNDE ŞEN ŞAKRAK MUTLU BAHTİYAR GÜNLÜK GÜNEŞLİK YAŞA 7. YIL ÜSTÜNÜZE YENİ BİRİ TAŞINSIN HER AKŞAM TANTANA KAVGA SES GÜRÜLTÜ! NE YAPIYORSUN ADAMLAR YUKARIDA ÜST KATINDA HALAY ÇEKERKEN GECE GÜNDÜZ EVİ BAŞINA YIKARKEN RAHAT MI YATIYORSUN? ÇIKARSIN ÜST KATA DERSİN Kİ "KOMŞU; FAZLA GÜRÜLTÜ GELİYOR RAHATSIZ OLUYORUM" YA DA BENİM KOMŞULARIM GİBİ YAPARSIN GECE TELEVİZYONUN SESİ ÇOK FAZLA ÇIKIYOR DİYE GECENİN BİR SAATİ POLİSİ KAPIMA DİKERSİN.
"BEĞENMİYORASN BAŞKA YERE TAŞIN" DİYEN ADAMLAR GİBİSİN O YÜZDEN SANA CAHİL DUYARSIZ RUHSUZ BİTKİSEL HAYATLI GİBİ HAFİF BENZETMELERİ UYGUN GÖRÜYORUM. AĞIRLARI DA BENDE SAKLI
7 yıllık veya buna yakın emeği olan herkes aynı görüştedir. 7 yıllık emeğini teşkil eden bir kavram karmaşa varsa sen buna karşı çıkar ve yine de emeklerine saygı duyar ve alışkanlıkların neticesinde oyuna devam edersin.
IQ meselesi...
Şikayet etmek diye bir terim vardır : BULUNDUĞUN ORTAMDA SANA RAHATSIZLIK VEREN ETMENLER YÜZÜNDEN 7 YILLIK EVİNDE RAHAT OTURAMIYORSAN BU OLUMSUZLUĞU ŞİKAYET EDERSİN. 7 YIL EVİNDE ŞEN ŞAKRAK MUTLU BAHTİYAR GÜNLÜK GÜNEŞLİK YAŞA 7. YIL ÜSTÜNÜZE YENİ BİRİ TAŞINSIN HER AKŞAM TANTANA KAVGA SES GÜRÜLTÜ! NE YAPIYORSUN ADAMLAR YUKARIDA ÜST KATINDA HALAY ÇEKERKEN GECE GÜNDÜZ EVİ BAŞINA YIKARKEN RAHAT MI YATIYORSUN? ÇIKARSIN ÜST KATA DERSİN Kİ "KOMŞU; FAZLA GÜRÜLTÜ GELİYOR RAHATSIZ OLUYORUM" YA DA BENİM KOMŞULARIM GİBİ YAPARSIN GECE TELEVİZYONUN SESİ ÇOK FAZLA ÇIKIYOR DİYE GECENİN BİR SAATİ POLİSİ KAPIMA DİKERSİN.
"BEĞENMİYORASN BAŞKA YERE TAŞIN" DİYEN ADAMLAR GİBİSİN O YÜZDEN SANA CAHİL DUYARSIZ RUHSUZ BİTKİSEL HAYATLI GİBİ HAFİF BENZETMELERİ UYGUN GÖRÜYORUM. AĞIRLARI DA BENDE SAKLI
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Kurtuluş
Fake hesaplarla forumu kirletmek çok mu hoşunuza gidiyor ?Bomberman1 yazdı:Oyuncuların, neden laga, yönetime, oyunun geri kalmışlığına küfür ettiğini anlayamayan parazitlerin bulunduğu bir oyundur..
IQ meselesi...
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
Seslenme, eğlensinler.Symbian yazdı: Fake hesaplarla forumu kirletmek çok mu hoşunuza gidiyor ?

-
- Acemi Savaşçı
Symbian yazdı: Fake hesaplarla forumu kirletmek çok mu hoşunuza gidiyor ?
YALAKALIK YAPARAK KARŞILIĞINDA RÜŞVET ALARAK İNSANLIĞINI VİCDANINI VARLIĞINI SATARAK FORUMDA KÖTÜ OLANI İYİ GÖSTERENLERDEN OLMAK YERİNE OLDUĞUM GİBİ GÖRÜNÜRÜMBilgeTonyukuk yazdı:
Seslenme, eğlensinler.
BİRİNİZİN TASTİKLİ RÜŞVET OLARAK MASA ALTI VERİLMİŞ BB3 TILSIMI VAR
- Symbian
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kurtuluş
Günlük takipçilerimden birinin böyle çirkin düşünceğini hiç tahmin etmezdim. Neyse Allah büyük bunun öbür dünyasıda var; yalan söylemenin, iftira atmanın bedelini ödeyeceksin.
En son Symbian tarafından 01 Haz 2014 19:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
-
- Acemi Savaşçı
SENİN MANKAFA BİRİ OLDUĞUNU BİLDİĞİMİN İÇİN PEK FAZLA KAFAYA TAKMIYORUM. HALA İNSANLARI LEYLEKLERİN GETİRDİĞİNE İNANANLARDANSINSymbian yazdı:Günlüğümün takipçilerinden birinin böyle çirkin düşünceğini hiç tahmin etmezdim. Neyse Allah büyük bunun öbür dünyasıda var, iftira atmanın bedelini ödeyeceksin.![]()
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Anlamsız takıntı.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Arkadaşlar tartışmayalım , yoksa konu kilitlenebilir
(
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
-
- Acemi Savaşçı
Bir konu kilitlenir başka konu açılır önemli olan dürüst olmakmobilsorun yazdı:Arkadaşlar tartışmayalım , yoksa konu kilitlenebilir(