Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs-Tılsım

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
satiriasis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: M K A

Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs-Tılsım

Mesaj gönderen satiriasis »

Etkinlikte bulunan şifacı fikstürüne göz atmanızı öneriyorum, eğer önerimi dinleyip yazdığınız iletiyede göz atarsanız manidar oluruz :)
Iyi forumlar;)
SoĞuKNeFeS [ KEMALİZM ]
Kullanıcı avatarı
Catniss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Catniss »

tekrar soruyorum turnuvaya katılmak icin kıdemli forumcu mu olmak gerekiyor? yazılan karakterlerin arasından secmece yapmıssınız bazılarını katıp bazılarını katmamıssınız ya tam yapın ya hic yapmayın. magdur olan ben degilim loncada bulunan, karakterleri kuraya bile dahil edilmeyen diger arkadaslarım. bunu göz önünde bulundurunuz lütfen sayın zifan hanım. ayrıca arkadasın da dedigi gibi gecen turnuvada direk finale kadar bay gecen bir arkadas vardı. kendi yaptıgınız etknligin bile hesabını nasıl tutuyosunuz anlamıs degilim. rezalet ya. burayı tartısma ortamına cevirmeye clısmıyorum ama hala aradıgım cevabı veremediniz bana. oyuncularınızın istekleri umrunuzda degilse bari bu kadar belli etmeyin ilgilenmediginizi. neyse sanırım bu saatten sonra da yapılcak bisey yok. iyi oyunlar iyi forumlar.
NeVeRiMABiMeEe
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Sessiz Gemi

Mesaj gönderen NeVeRiMABiMeEe »

satiriasis yazdı:Ahh Mehmet ahh. seninle vs atarken inşallah ilk turda karşıma gelirsin diye birşey söylemiştin hatırlıyor musun :) keşke başka bir şey dileseydin
Tesadüf be Kardeşim İyi olan Kazansın ;)

EFeSPiLSeN
Güçlü Olduğum Kadar da Zekiyim.Varmı Karşı Koyayınız ''EFeSPiLSeN''
Kullanıcı avatarı
HighWawe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HighWawe »

Kazanan arkadaşları tebrik ederim 1 karakterim bile Turnuvada bulunduğu sürece iddalıyım :)
AinTİtFun

ılıFENERBAHÇEılı

Wsustası

https://www.facebook.com/Ptxqinqs
satiriasis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen satiriasis »

bir üst tura çıkan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.. Umarım düşündüğüm kişi / kişilerle finalde karşılaşırız ..
SoĞuKNeFeS [ KEMALİZM ]
Kullanıcı avatarı
xmzbx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: Deliler Ocağı

Mesaj gönderen xmzbx »

Fikstürde bay olarak gözükmeme rağmen yedekmiş gibi rakibi olmayanın karşısına koydunuz.Madem böyle bir kural vardı neden yazmadınız ona göre oyunda olurduk.Yada o an da kural değiştiyse(!) bari haber verseydiniz yine oyuna girerdik.Madem karşımda bir rakip olacaktı neden bay geçti olarak gösterdiniz.Oyunda olur hakkımız neyse onu görürdük yensekte yenilsekte sonuçtan kendimiz sorumlu olurduk.Kaç haftadır buna hazırlanıyoruz ortada bir emek var yapılan ayıp.Önce bay gösterip sonra rakip koymak adaletmi ? En başında rakibi belirtmeniz lazımdı ona göre hareket ederdik.Ya da yedeğe koysaydınız çıkma ihtimalimiz var diye yine oyunda bulunurduk.Ama fikstürde rakibim yoktu ve yedek gibi turnuva sırasında rakip koydunuz.Sorduğumda tek yapılan açıklama "oyunda olmanız gerekiyordu" oldu.Oyunda olmam gerekiyorsa orada bay olarak değil rakibimin belli olması gerekiyordu.
EmoReis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: HUN

Mesaj gönderen EmoReis »

Katılan Arkadaşlara Başarılar Dilerim :)
  • TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
[/i][/b]

Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
Kullanıcı avatarı
HighWawe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HighWawe »

xmzbx yazdı:Fikstürde bay olarak gözükmeme rağmen yedekmiş gibi rakibi olmayanın karşısına koydunuz.Madem böyle bir kural vardı neden yazmadınız ona göre oyunda olurduk.Yada o an da kural değiştiyse(!) bari haber verseydiniz yine oyuna girerdik.Madem karşımda bir rakip olacaktı neden bay geçti olarak gösterdiniz.Oyunda olur hakkımız neyse onu görürdük yensekte yenilsekte sonuçtan kendimiz sorumlu olurduk.Kaç haftadır buna hazırlanıyoruz ortada bir emek var yapılan ayıp.Önce bay gösterip sonra rakip koymak adaletmi ? En başında rakibi belirtmeniz lazımdı ona göre hareket ederdik.Ya da yedeğe koysaydınız çıkma ihtimalimiz var diye yine oyunda bulunurduk.Ama fikstürde rakibim yoktu ve yedek gibi turnuva sırasında rakip koydunuz.Sorduğumda tek yapılan açıklama "oyunda olmanız gerekiyordu" oldu.Oyunda olmam gerekiyorsa orada bay olarak değil rakibimin belli olması gerekiyordu.

Eş zamanlı olduğu için yetişemedin kısaca uzatmanın bir manası yok başkalarının karakterlerine gireceğine kendi karakterine girsen yetişirdi ;)
AinTİtFun

ılıFENERBAHÇEılı

Wsustası

https://www.facebook.com/Ptxqinqs
Kullanıcı avatarı
xmzbx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos
Lonca: Deliler Ocağı

Mesaj gönderen xmzbx »

Yetişememek değil sadece savaşçı ve şifacı karakterimle katıldım.Savaşçı ile Şifacı arasında büyü turnuvası oldu.Bay geçtiğim için UrbanUsta'da diğer sonuçları takip ediyordum.Sizin gibi ağlamıyoruz.Tekrar karşılaşmak gibi bir talebimizde yok.Nasip böyleymiş böyle oldu.Ama bay olarak gösterilip yedekmiş gibi karşılaşmaya alınmanın bir açıklamasını istiyorum o kadar.
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

Sunucu Sampıyonası Icın 2cı KArsıLasmaLar Nezaman EtkınLık Takvımınde BeLırLenmemıs Henuz Tam oLarak Tarıh BeLırlendımı .?
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön