Iyi forumlar;)
Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs-Tılsım
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: M K A
Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs-Tılsım
Etkinlikte bulunan şifacı fikstürüne göz atmanızı öneriyorum, eğer önerimi dinleyip yazdığınız iletiyede göz atarsanız manidar oluruz
Iyi forumlar;)
Iyi forumlar;)
SoĞuKNeFeS [ KEMALİZM ]
tekrar soruyorum turnuvaya katılmak icin kıdemli forumcu mu olmak gerekiyor? yazılan karakterlerin arasından secmece yapmıssınız bazılarını katıp bazılarını katmamıssınız ya tam yapın ya hic yapmayın. magdur olan ben degilim loncada bulunan, karakterleri kuraya bile dahil edilmeyen diger arkadaslarım. bunu göz önünde bulundurunuz lütfen sayın zifan hanım. ayrıca arkadasın da dedigi gibi gecen turnuvada direk finale kadar bay gecen bir arkadas vardı. kendi yaptıgınız etknligin bile hesabını nasıl tutuyosunuz anlamıs degilim. rezalet ya. burayı tartısma ortamına cevirmeye clısmıyorum ama hala aradıgım cevabı veremediniz bana. oyuncularınızın istekleri umrunuzda degilse bari bu kadar belli etmeyin ilgilenmediginizi. neyse sanırım bu saatten sonra da yapılcak bisey yok. iyi oyunlar iyi forumlar.
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Sessiz Gemi
Tesadüf be Kardeşim İyi olan Kazansınsatiriasis yazdı:Ahh Mehmet ahh. seninle vs atarken inşallah ilk turda karşıma gelirsin diye birşey söylemiştin hatırlıyor musunkeşke başka bir şey dileseydin
EFeSPiLSeN
Güçlü Olduğum Kadar da Zekiyim.Varmı Karşı Koyayınız ''EFeSPiLSeN''
- HighWawe
- İri Fare Avcısı
Kazanan arkadaşları tebrik ederim 1 karakterim bile Turnuvada bulunduğu sürece iddalıyım 
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bir üst tura çıkan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.. Umarım düşündüğüm kişi / kişilerle finalde karşılaşırız ..
SoĞuKNeFeS [ KEMALİZM ]
- xmzbx
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Fikstürde bay olarak gözükmeme rağmen yedekmiş gibi rakibi olmayanın karşısına koydunuz.Madem böyle bir kural vardı neden yazmadınız ona göre oyunda olurduk.Yada o an da kural değiştiyse(!) bari haber verseydiniz yine oyuna girerdik.Madem karşımda bir rakip olacaktı neden bay geçti olarak gösterdiniz.Oyunda olur hakkımız neyse onu görürdük yensekte yenilsekte sonuçtan kendimiz sorumlu olurduk.Kaç haftadır buna hazırlanıyoruz ortada bir emek var yapılan ayıp.Önce bay gösterip sonra rakip koymak adaletmi ? En başında rakibi belirtmeniz lazımdı ona göre hareket ederdik.Ya da yedeğe koysaydınız çıkma ihtimalimiz var diye yine oyunda bulunurduk.Ama fikstürde rakibim yoktu ve yedek gibi turnuva sırasında rakip koydunuz.Sorduğumda tek yapılan açıklama "oyunda olmanız gerekiyordu" oldu.Oyunda olmam gerekiyorsa orada bay olarak değil rakibimin belli olması gerekiyordu.
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: HUN
Katılan Arkadaşlara Başarılar Dilerim 
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
- HighWawe
- İri Fare Avcısı
xmzbx yazdı:Fikstürde bay olarak gözükmeme rağmen yedekmiş gibi rakibi olmayanın karşısına koydunuz.Madem böyle bir kural vardı neden yazmadınız ona göre oyunda olurduk.Yada o an da kural değiştiyse(!) bari haber verseydiniz yine oyuna girerdik.Madem karşımda bir rakip olacaktı neden bay geçti olarak gösterdiniz.Oyunda olur hakkımız neyse onu görürdük yensekte yenilsekte sonuçtan kendimiz sorumlu olurduk.Kaç haftadır buna hazırlanıyoruz ortada bir emek var yapılan ayıp.Önce bay gösterip sonra rakip koymak adaletmi ? En başında rakibi belirtmeniz lazımdı ona göre hareket ederdik.Ya da yedeğe koysaydınız çıkma ihtimalimiz var diye yine oyunda bulunurduk.Ama fikstürde rakibim yoktu ve yedek gibi turnuva sırasında rakip koydunuz.Sorduğumda tek yapılan açıklama "oyunda olmanız gerekiyordu" oldu.Oyunda olmam gerekiyorsa orada bay olarak değil rakibimin belli olması gerekiyordu.
Eş zamanlı olduğu için yetişemedin kısaca uzatmanın bir manası yok başkalarının karakterlerine gireceğine kendi karakterine girsen yetişirdi
- xmzbx
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Yetişememek değil sadece savaşçı ve şifacı karakterimle katıldım.Savaşçı ile Şifacı arasında büyü turnuvası oldu.Bay geçtiğim için UrbanUsta'da diğer sonuçları takip ediyordum.Sizin gibi ağlamıyoruz.Tekrar karşılaşmak gibi bir talebimizde yok.Nasip böyleymiş böyle oldu.Ama bay olarak gösterilip yedekmiş gibi karşılaşmaya alınmanın bir açıklamasını istiyorum o kadar.
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Sunucu Sampıyonası Icın 2cı KArsıLasmaLar Nezaman EtkınLık Takvımınde BeLırLenmemıs Henuz Tam oLarak Tarıh BeLırlendımı .?