Tereciye tere satılmaz.
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Re: Tereciye tere satılmaz.
Al işte cevaplara bak
ben para koydugumda yagız belırlı bi sayı rakımı veremedi bile
bu arada Mesut 1.cı sayfada vs slaytlarının linkini bırakmıştım onları izlersen senıde kestiğimin printleri var Çelebile 5.1 
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Last Outpost
Sen meranda iken BünyaminACAR dı ismin Turnuvalara haftalar kala ben Çelebiyi diziyordum daha yeni acmıştım charı o ara 1200 fizigi vardı sen kaybedenler kulübündeydin bana ' Kanka turnuvalara katılıcam vs denemesi yapalım demiştin ben ise gaffara giricem neyse Şehzademe giriyim öyle deneme yapalım bunun yetenekler cemberci zihin felan yok drencler de ateşte demiştim sen ise gerek yok elimi alıştırıcam demiştin
akıl var mantık var full char ve tılsımlar Şehzadem de iken ben 1200 hasarı olan charla neden vs atayım? işte bunlarla kendini teselli et lafı evirip cevirme gel merana gec karşıma seninlede dalga geceyim
digerlerine cevap veremeyecek bi kişilige sahipsin lafa değil icraata bakıyorum ben 
Gücünü göstermek istiyorsan delikanlı olucaksın. MesutYİĞİT
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
İyi ozaman meranda görüşmek üzere o çarlada kesilince direncım ateşdeydı kanka turnuvaya hazırlancam denemelık atalım dedin demederedley yazdı:Sen meranda iken BünyaminACAR dı ismin Turnuvalara haftalar kala ben Çelebiyi diziyordum daha yeni acmıştım charı o ara 1200 fizigi vardı sen kaybedenler kulübündeydin bana ' Kanka turnuvalara katılıcam vs denemesi yapalım demiştin ben ise gaffara giricem neyse Şehzademe giriyim öyle deneme yapalım bunun yetenekler cemberci zihin felan yok drencler de ateşte demiştim sen ise gerek yok elimi alıştırıcam demiştinakıl var mantık var full char ve tılsımlar Şehzadem de iken ben 1200 hasarı olan charla neden vs atayım? işte bunlarla kendini teselli et lafı evirip cevirme gel merana gec karşıma seninlede dalga geceyim
digerlerine cevap veremeyecek bi kişilige sahipsin lafa değil icraata bakıyorum ben
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
Kendi kişiliğine bakmadın sanırsam hiç 
-
- Acemi Savaşçı
cihad ı geciricekmişsin ulan

- acarrr
- FareAdam Düşmanı
KyLex halıl halıl dıyodunuz skypeden Ulaştım halılı eöde kesen adama kestim 5.2 kanıtlarıda kuzenımde duruo dıo alayım burayada atayım. Söyle oyunu bıraksın halıl sımdıden merandanda gıtcekdıredley yazdı:cihad ı geciricekmişsin ulan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Acemi Savaşçı
3 gündür merana geliceksin de vs atıcaz akce bulamadım diyosun
duyurulara göre cihad dan tılsım alıp ve charına cihadı sokucakmışsın bu kadar korkucagını bilseydik üstüne gitmezdik 
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
Cihat mi cihat kim guldurdun ahahahaha. kendiniz yagizla vs atmayi bilmeyip karaniye attiriyonuz tebessum ettim. Cihad kim onuda acikla veya nick ver gelince onuda keseyim