Tereciye tere satılmaz.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
vela
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Tereciye tere satılmaz.

Mesaj gönderen vela »

Benim olan M1 gittiğin sunucu da güle güle kullan :) ama kimseye vs deme çömez Bedirhan acar ;)

[Resim

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Kendi seviyendeki oyuncularla sana başarılar Bedirhan acar
Kullanıcı avatarı
SikayetVar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders of Anatolia

Re: Tereciye tere satılmaz.

Mesaj gönderen SikayetVar »

İlginçmiş :D :D :D
Kıyamet Günlüğüm için görsele tıklayın.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Nedenben
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım
Lonca: HUN

Mesaj gönderen Nedenben »

Bedırhan Acar Suan TıLsım Sunucusunda . Ve Deyısen Bısı Yok Aynı Tas Aynı Hamam ComezLıkLerıne Burda Devam Edıyor :)
Resim
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

Nedenben yazdı:Bedırhan Acar Suan TıLsım Sunucusunda . Ve Deyısen Bısı Yok Aynı Tas Aynı Hamam ComezLıkLerıne Burda Devam Edıyor :)
Bedirhan ile beni karıştıran zihniyete selam :) Karakter Nickim Tılsım'da AzBekleGeliyorum :D ama bedirhan ıle aynı soy ısımı taşıdım gıbı yakın uzak bır alakam yok sadece soy isim benzerliği benm çarımın bedirhana aıt oldugunu bır isbat edebılırsen sevinir. Haa unutmadan yıllarım Meranda geçti BünyaminACAR xSwiNDLeRx olarakda bilirler Meran kullanıcıları.

Bu arada su klavyendekı dengesiz yazılara bi düzen ver . Klavyenmi bozuk bilmiyorum ama ağır ergen stilleri yazmayı bırak İYİ OYUNLAR ;)
Kullanıcı avatarı
vela
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen vela »

Nedenben nickli arkadaş kısmen haklı senin bedirhanla arandaki fark nedir yıllarca aynı yalda geçindiniz.İsim benzerliğide yakışmış ayırt edilemeyecek kadar denksiniz.Bu arada sen ne zaman direnç itemlerinizi (Kro hodri ) ile alıpta geliceksiniz karşıma hala bekliyorum merak etmiyor baya baya olduda açıkçası neyse bünyamin ruh ikizinin alta fotolarını atıcam beraber bakar yorum yaparsınız.
Kullanıcı avatarı
vela
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen vela »

Aşağıda atıcağım fotolarda belirtildiği ğibi bedirha acar denen cocuğun nasıl yalancı olduğunu anlamanıza yardımcı olcam.Bu cocuk ile konuşurken alışveriş yaparken kimliğini kontrol edin yoksa bi anda ben değildim der cıkar işin içinden 1 aydır oyunda olmadığını dile getirsede ben yine yalan sölediğini ıspat etmek için bu vs.den önceki yani 2 gun önceki vs.nin fotolarınıda paylaşıcam hakem olan kişide kendi arkadaşıdır.

Resim

Resim
Resim
Resim

Bundan sonra vs atmadan önce kimlik fotokobi ve ikametkah adresi olan kişilerle vs atıyorum malum bi anda ben değilim 1 aydır oyuna girmiyorum diyor daha doğrusu diyebildi aşadaki atıcağım son foto kanıtıdır kendisinin olduğuna

[URL=http://www.ikvresim.com/view.php?filename=4575.jpg]Resim

Hadi bizi senin olduğuna chrındaki kişi inandırıyor skyp deki kylex nick arkadaşınıda mı inandırabildi çok basitsin .

Meranı senin gibilerden arındırmak bizim için zevktir ;)
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

vela yazdı:Nedenben nickli arkadaş kısmen haklı senin bedirhanla arandaki fark nedir yıllarca aynı yalda geçindiniz.İsim benzerliğide yakışmış ayırt edilemeyecek kadar denksiniz.Bu arada sen ne zaman direnç itemlerinizi (Kro hodri ) ile alıpta geliceksiniz karşıma hala bekliyorum merak etmiyor baya baya olduda açıkçası neyse bünyamin ruh ikizinin alta fotolarını atıcam beraber bakar yorum yaparsınız.

Öncelikle merhaba :) benm aramdakı fark dıyosan memleket farkı yanı rahat ol akrabalık gibi bişey yok aramızda :) o 2 nizin arasındakı bir vs benim ile değil :). Ben merandayken senınle ws atmak istedım 5 el 50m fiat koydum menzilsiz tılsımsız teslasız dedim sende teslasız tılsımsız wsmı olur dedin geçtin bu 1 :) Unutma ki ruh ikizin seninde var meranda mesela alicik ile sen aynısınız :D. Yakında Merandayım ws attığımızda kendini kesilip forumda görmek hosuna gider mi bilemem :) :)
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

Ha bu arada sende Tesla III tılsımına çok güveniyosun heralde ;) attıgın adamda ne m1 varmış ne tesla tılsımı bunuda belirtmemişsin. Ben genede yazayım dedim :)
Bedırhanla ben aynı yoldan geçdik aynı sunucuyu paylaştık sende bizimle aynı sunucuda oynadın unutma her neyse tencere tencereye .. demiş hesabı :D :D :D :D . İsmet olayını hatırlıyormusun istersen bende senin kişiliklerini yazabilirim foruma ;)
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

1 ws atmışsın kendını kral sannedıyosun buda benden sana olsun merandan gıdelı berı köşk meran sancak tılsım teskılat sunucularındakı attığım ws'ler 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=0m11B1gmITc
http://www.youtube.com/watch?v=y1RYpdYqMoc
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Konu ismi çok hoşuma gitti,Şehzadem adlı arkadaşın benimle 100 milyonuna vs atıp parayı ödemediğinide biliyormuydunuz?
Hakemde Kholpashalixloaa ydi ;)
kyLex

*

teKzad

*

EMiN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön