Sancak sunucusundan gelen MrxDexTeR, PINKFLOYD 4.0 KESILDIN

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Re: Sancak sunucusundan gelen MrxDexTeR, PINKFLOYD 4.0 KESIL

Mesaj gönderen acarrr »

Ha bu arada bende sana kendı sunucun sancagı anlatayım :D . Ben sancağa geldıgımde sen o sun dıye ıftıra atıyorlardı senın arkadasların sese geldıler sana Fake atıyorduk dıyorlardı agızı ıle :D. MrxDexTer bende met 1 fzık 3 var madem sözde :D :D :D :D son el de beraber öldük sendede var ozaman sol edekı fotoyu deılde bı oncekı el beraber öldüğümüzün fotosunu atmışsın. Sen bi hangı yalanı atıcagını karar ver met 1 mı var bende fzıksel bilgi 3 mü ;)

KENDI YALANLARINI KENDINE SAKLA DAHADA BİŞEY YAZMAYA GEREK BİLE DUYULMAZ 800 BUZU BOZAN BI ADAM NEYSE :D
Kullanıcı avatarı
MrMorgan
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: San Antonio Spurs

Mesaj gönderen MrMorgan »

800 buz diyorsunda,o anda oyunu,karşındaki rakibi takip etmek fiziği bozmak,bir anda buz bozdum diye mi sevindin? 800 buzla vs attığın alnında mı yazıyor? Sanırım beni tılsımsız vs'de tılsımla yenmen seni sevindirmiş olmalı. Benim sunucumu tanıyorsan,attığım vslerde yenildiğim zaman parayı verdiğimide bilirsin.Ve kazandığım binlerce parayıda. 3. vsde senden fotoğraf istedim,konuşma penceresin'dede konuşmalar mevcut. Kendi adamın sende çek dedi. Sen asıl tılsımları cıkartıp,oyuna cık gir yaparak fotoğraf çekmişin,orda fotoğraf çekmen gerekirken.

Seni tebrik ederim,2331 fizikle tılsımsız 6750 vurur diyip,inandığın için.Ve tılsımlı vurduğun için.Öyle bir yalan atıyorsun ki,kendin bile yalan attığını unutuyorsun. Beni 4.0 yendiğin fotoğrafları 1/0 , 2/0 , 3/0 , 4/0 slotlar halinde fotoğrafları bu konuya yüklesene. İllaki bir fotoğrafta çantan açık. Şimdi büyük ihtimal,senin için fotoğraf mı çekicem diyorsun. Beni yenmek için öyle bir hırs yapmışın ki,tılsımsız vsde kendini akıllı sanıp tılsım takıyorsun.Anyştaynın kayıp d.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"
Resim
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

MrMorgan yazdı:800 buz diyorsunda,o anda oyunu,karşındaki rakibi takip etmek fiziği bozmak,bir anda buz bozdum diye mi sevindin? 800 buzla vs attığın alnında mı yazıyor? Sanırım beni tılsımsız vs'de tılsımla yenmen seni sevindirmiş olmalı. Benim sunucumu tanıyorsan,attığım vslerde yenildiğim zaman parayı verdiğimide bilirsin.Ve kazandığım binlerce parayıda. 3. vsde senden fotoğraf istedim,konuşma penceresin'dede konuşmalar mevcut. Kendi adamın sende çek dedi. Sen asıl tılsımları cıkartıp,oyuna cık gir yaparak fotoğraf çekmişin,orda fotoğraf çekmen gerekirken.

Seni tebrik ederim,2331 fizikle tılsımsız 6750 vurur diyip,inandığın için.Ve tılsımlı vurduğun için.Öyle bir yalan atıyorsun ki,kendin bile yalan attığını unutuyorsun. Beni 4.0 yendiğin fotoğrafları 1/0 , 2/0 , 3/0 , 4/0 slotlar halinde fotoğrafları bu konuya yüklesene. İllaki bir fotoğrafta çantan açık. Şimdi büyük ihtimal,senin için fotoğraf mı çekicem diyorsun. Beni yenmek için öyle bir hırs yapmışın ki,tılsımsız vsde kendini akıllı sanıp tılsım takıyorsun.Anyştaynın kayıp d.
Ben kendi sölediğim yalana inanıyorum he tamam sizin köy daha büyük :D onuda geçtim Kürtşat Teskılat sunucusunda ki vıdeolarını attıgında adamada ıksır bugu yaptın dıyodun herkeze bı yalanın var senınde :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
MrMorgan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Şuan hangi konu altındayız ve konuyu hangi amaçla açtın? Ben sana burada ne anlatırken,gitmişin kürşat diyorsun. Biz kürşata iksir hilesi vs. demedik,parasına vs atıyorsan,karakterimizi bu sunucuya aktarıcaz dedik. Ve polemiğe girer bir hava içinde forumda konuşma oldu.Öyle kelime ağzımızdan bile çıkmadı,daha kürşat dediğiniz kişiyle bile daha oyunda karşılaşmadım. Bunları geçtim neyse. 2331 fizik dedin,tılsımsızım dedin. 6570 nasıl vurabiliyorsun,bana bunu bir açıklarmısın :?: (Ama türkçe olsun lütfen.)
MrdexteR,kennyS
"mehkan"
Resim
Kullanıcı avatarı
GoVeRNoR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen GoVeRNoR »

Bakalım hangisi daha üstün hırsız çıkacak ;)
Resim

GoVeRNoR - Kuklacı

GoVeRNoR - Anka
Kullanıcı avatarı
MrMorgan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

GoVeRNoR yazdı:Bakalım hangisi daha üstün hırsız çıkacak ;)
Evet kimsenin bir şeyini çalmadan hırsız olunuyorsa,hırsızım kabuldur.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"
Resim
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

MrMorgan yazdı:
GoVeRNoR yazdı:Bakalım hangisi daha üstün hırsız çıkacak ;)
Evet kimsenin bir şeyini çalmadan hırsız olunuyorsa,hırsızım kabuldur.
:D al işte sakat gördüm de bu kadarını görmedim aynı şekıl benm ıcımde geçerli bir şey çalmadan hırsız oluryorsam bende hırsızım ;)

Teskılata geçicekmışsin 1 hafta ıcersınde orayada beklıyorum :D demişsin ws skor fotolarını atarmsın ıllakı çantan acık dır diye ben sana tam tamına 5 tane foto attım skypenden aldın mı pekı ;)
Kullanıcı avatarı
GoVeRNoR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen GoVeRNoR »

Kuklacıda çalmamış olabilirsin :? Neyse...

Lagsız Oyunlar
Resim

GoVeRNoR - Kuklacı

GoVeRNoR - Anka
Kullanıcı avatarı
MrMorgan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Skypeden 5 adet fotoğraf mı attın? Sadece foruma yüklediğin şu fotoğrafı attın,eğer 5 adet fotoğraf attıysan. Hiç çekinme onlarıda buraya yükle.Bekliyorum.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"
Resim
Kullanıcı avatarı
MrMorgan
Cin Avcısı
Cin Avcısı

GoVeRNoR yazdı:Kuklacıda çalmamış olabilirsin :? Neyse...

Lagsız Oyunlar
Şu lafı bana söylediysen,fotoğraflarını atman dileğiyle. Kısacası çamur at izi kalsın.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön