KENDI YALANLARINI KENDINE SAKLA DAHADA BİŞEY YAZMAYA GEREK BİLE DUYULMAZ 800 BUZU BOZAN BI ADAM NEYSE
Sancak sunucusundan gelen MrxDexTeR, PINKFLOYD 4.0 KESILDIN
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Re: Sancak sunucusundan gelen MrxDexTeR, PINKFLOYD 4.0 KESIL
Ha bu arada bende sana kendı sunucun sancagı anlatayım
. Ben sancağa geldıgımde sen o sun dıye ıftıra atıyorlardı senın arkadasların sese geldıler sana Fake atıyorduk dıyorlardı agızı ıle
. MrxDexTer bende met 1 fzık 3 var madem sözde
son el de beraber öldük sendede var ozaman sol edekı fotoyu deılde bı oncekı el beraber öldüğümüzün fotosunu atmışsın. Sen bi hangı yalanı atıcagını karar ver met 1 mı var bende fzıksel bilgi 3 mü
KENDI YALANLARINI KENDINE SAKLA DAHADA BİŞEY YAZMAYA GEREK BİLE DUYULMAZ 800 BUZU BOZAN BI ADAM NEYSE
- MrMorgan
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: San Antonio Spurs
800 buz diyorsunda,o anda oyunu,karşındaki rakibi takip etmek fiziği bozmak,bir anda buz bozdum diye mi sevindin? 800 buzla vs attığın alnında mı yazıyor? Sanırım beni tılsımsız vs'de tılsımla yenmen seni sevindirmiş olmalı. Benim sunucumu tanıyorsan,attığım vslerde yenildiğim zaman parayı verdiğimide bilirsin.Ve kazandığım binlerce parayıda. 3. vsde senden fotoğraf istedim,konuşma penceresin'dede konuşmalar mevcut. Kendi adamın sende çek dedi. Sen asıl tılsımları cıkartıp,oyuna cık gir yaparak fotoğraf çekmişin,orda fotoğraf çekmen gerekirken.
Seni tebrik ederim,2331 fizikle tılsımsız 6750 vurur diyip,inandığın için.Ve tılsımlı vurduğun için.Öyle bir yalan atıyorsun ki,kendin bile yalan attığını unutuyorsun. Beni 4.0 yendiğin fotoğrafları 1/0 , 2/0 , 3/0 , 4/0 slotlar halinde fotoğrafları bu konuya yüklesene. İllaki bir fotoğrafta çantan açık. Şimdi büyük ihtimal,senin için fotoğraf mı çekicem diyorsun. Beni yenmek için öyle bir hırs yapmışın ki,tılsımsız vsde kendini akıllı sanıp tılsım takıyorsun.Anyştaynın kayıp d.
Seni tebrik ederim,2331 fizikle tılsımsız 6750 vurur diyip,inandığın için.Ve tılsımlı vurduğun için.Öyle bir yalan atıyorsun ki,kendin bile yalan attığını unutuyorsun. Beni 4.0 yendiğin fotoğrafları 1/0 , 2/0 , 3/0 , 4/0 slotlar halinde fotoğrafları bu konuya yüklesene. İllaki bir fotoğrafta çantan açık. Şimdi büyük ihtimal,senin için fotoğraf mı çekicem diyorsun. Beni yenmek için öyle bir hırs yapmışın ki,tılsımsız vsde kendini akıllı sanıp tılsım takıyorsun.Anyştaynın kayıp d.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"

"mehkan"

- acarrr
- FareAdam Düşmanı
Ben kendi sölediğim yalana inanıyorum he tamam sizin köy daha büyükMrMorgan yazdı:800 buz diyorsunda,o anda oyunu,karşındaki rakibi takip etmek fiziği bozmak,bir anda buz bozdum diye mi sevindin? 800 buzla vs attığın alnında mı yazıyor? Sanırım beni tılsımsız vs'de tılsımla yenmen seni sevindirmiş olmalı. Benim sunucumu tanıyorsan,attığım vslerde yenildiğim zaman parayı verdiğimide bilirsin.Ve kazandığım binlerce parayıda. 3. vsde senden fotoğraf istedim,konuşma penceresin'dede konuşmalar mevcut. Kendi adamın sende çek dedi. Sen asıl tılsımları cıkartıp,oyuna cık gir yaparak fotoğraf çekmişin,orda fotoğraf çekmen gerekirken.
- MrMorgan
- Cin Avcısı
Şuan hangi konu altındayız ve konuyu hangi amaçla açtın? Ben sana burada ne anlatırken,gitmişin kürşat diyorsun. Biz kürşata iksir hilesi vs. demedik,parasına vs atıyorsan,karakterimizi bu sunucuya aktarıcaz dedik. Ve polemiğe girer bir hava içinde forumda konuşma oldu.Öyle kelime ağzımızdan bile çıkmadı,daha kürşat dediğiniz kişiyle bile daha oyunda karşılaşmadım. Bunları geçtim neyse. 2331 fizik dedin,tılsımsızım dedin. 6570 nasıl vurabiliyorsun,bana bunu bir açıklarmısın :?: (Ama türkçe olsun lütfen.)
MrdexteR,kennyS
"mehkan"

"mehkan"

- GoVeRNoR
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Bakalım hangisi daha üstün hırsız çıkacak

GoVeRNoR - Kuklacı
GoVeRNoR - Anka
- MrMorgan
- Cin Avcısı
Evet kimsenin bir şeyini çalmadan hırsız olunuyorsa,hırsızım kabuldur.GoVeRNoR yazdı:Bakalım hangisi daha üstün hırsız çıkacak![]()
MrdexteR,kennyS
"mehkan"

"mehkan"

- acarrr
- FareAdam Düşmanı
MrMorgan yazdı:Evet kimsenin bir şeyini çalmadan hırsız olunuyorsa,hırsızım kabuldur.GoVeRNoR yazdı:Bakalım hangisi daha üstün hırsız çıkacak![]()
Teskılata geçicekmışsin 1 hafta ıcersınde orayada beklıyorum
- GoVeRNoR
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Kuklacıda çalmamış olabilirsin :? Neyse...
Lagsız Oyunlar
Lagsız Oyunlar

GoVeRNoR - Kuklacı
GoVeRNoR - Anka
- MrMorgan
- Cin Avcısı
Skypeden 5 adet fotoğraf mı attın? Sadece foruma yüklediğin şu fotoğrafı attın,eğer 5 adet fotoğraf attıysan. Hiç çekinme onlarıda buraya yükle.Bekliyorum.
MrdexteR,kennyS
"mehkan"

"mehkan"

- MrMorgan
- Cin Avcısı
Şu lafı bana söylediysen,fotoğraflarını atman dileğiyle. Kısacası çamur at izi kalsın.GoVeRNoR yazdı:Kuklacıda çalmamış olabilirsin :? Neyse...
Lagsız Oyunlar
MrdexteR,kennyS
"mehkan"

"mehkan"