Hangi Sınıfı Seçmeliyim, Nasıl Bir Yol İzlemeliyim ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
saian
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Hangi Sınıfı Seçmeliyim, Nasıl Bir Yol İzlemeliyim ?

Mesaj gönderen saian »

VANE yazdı:merhaba arkadaşlar öncelikle ben Mert yaşım 18 ve uzun bir aradan sonra oyuna geri döndüm. herkes diyor oyuna dönülmez falan ama bu oyundan başka bir oyundan zevk almıyorum ve boş vakitlerimde boş boş TV izlemek yerine bu oyunu oynamayı daha zevkli buluyorum :) daha önce şifacı karakterle oynadım çokta zevk aldım gerek pvp gerekse pve bakımından. şimdi oyunu indirdim kendime hesap açtım Kuklacı da ''Vane'' adında 7 level bir savaşçı kasıyorum. ama bir sorun var bu savaşçı 49 level olduktan sonra ne olacak ? klan savaşında boy gösteririm ama grup bölgelerinde hiç bir varlığım olmaz çünkü çemberlitaş haricinde sığınak ve migrata savaşçı karakter almıyorlar. tanıdığımda yok beni içeri alacak loncamda yok. eğer savaşçımı 49 a kadar kasarsam tamamen boşa kasacağım ve zaman kaybı olacak çünkü sığınak ve migrattan itemlerimi tamamlayamazsam çemberlitaşa giremem. geriye şifacı ve büyücü alternatifleri kalıyor. eğer savaşçının bu durumu değiştiyse savaşçı açmak isterim fakat değiştiğini pek sanmıyorum. sizce hangi karakteri açayım ve bu karakterleri kasarken olsun, para kasarken olsun nasıl bir yol izlemeliyim. daha fazla level olarak ilerlemedim sunucu değiştirebilirim tavsiyelerinize göre. savaşı ve GB si bol olan bir sunucu olsun yeter. önerilerinizi bekliyorum.
Dostum sakin ol ve yavaşça o ''İKV'' yi yere bırak :mrgreen:
KKEERRİİMM

“Genel Etkileşim” sayfasına dön