Bence bir Oyuncu&Yönetim Toplantısı yapılmalı!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Re: Bence bir Oyuncu&Yönetim Toplantısı yapılmalı!

Mesaj gönderen Betbah »

BlackKabus yazdı:Hadi diyelim böyle birşey oldu 2 tane yetkisiz kişi koyucaklar anlatıcaz da anlatıcaz çünki yılların şikayeti birikti içimizde
sonra onlarda bize ya yetkimiz yok yada yetkililer oyunu geliştiriyorlar diyip oyalıycaklar.
SENELERDİR OLDUĞU GİBİ . Cümleler Değişebilir Fakat Sonuç Hep Aynı olur . :x

Sesimizi daha güçlü duyurmalıyız Daha İyi bir fikir bulmalıyız. :|
[youtube]http://youtu.be/OTjJMbQihtc[/youtube]
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kullgeretta »

BlackKabus yazdı:Hadi diyelim böyle birşey oldu 2 tane yetkisiz kişi koyucaklar anlatıcaz da anlatıcaz çünki yılların şikayeti birikti içimizde
sonra onlarda bize ya yetkimiz yok yada yetkililer oyunu geliştiriyorlar diyip oyalıycaklar.
SENELERDİR OLDUĞU GİBİ . Cümleler Değişebilir Fakat Sonuç Hep Aynı olur . :x

Sesimizi daha güçlü duyurmalıyız Daha İyi bir fikir bulmalıyız. :|
Adı üstünde Oyuncu&Yönetim Toplantısı sevgili kardeşim. Yetkisiz birisi olma ihtimali yok yani.
Sesimizi daha güçlü duyurmak istiyorsak şimdiden biz oyuncular arasında bir oluşum yaratıp yönetimin üstüne Reel&Sanal gitmeliyiz ki somut sonuçlar elde edilsin.
Daha iyi bir fikir bulamazsın, bundan iyisi Şamda kayısı yani...
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
Respected
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Respected »

Lathander gibi bir dinleyiciniz yoksa boşa kürek çekmeyin derim. :!:

Edit: Erdoğan gibi bir adamı da es geçmek istemem ama bu iş onu aşan cinsten ne yazık ki...
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Oyunu bırakalı uzun bir zaman oldu ama Facebook sayfasından gelen paylaşımları ve nadiren de olsa foruma takip ediyorum. Bir daha oyuna döner miyim bilinmez fakat tam yerinde bir konu açılmış bence. Şu anda oyuncusu olmasam da her zaman gönüllüsüyüm İKV'mizin. Son zamanlarda forumda ve çevremde "İKV bitmiş, oyun moyun kalmadı, oyuncu sayısı düşüşte, yeni eklenti/paket/yenilik gelmiyor, tadı kaçtı..." ve benzeri olumsuz yönde bir çok gözlem yaptım, ayrıca forumun o eski hareketliliği ve muhabbeti de kaybolmuş.

"TTNET sunucularına geçildiğinden dolayı güncelleme yapılamıyor." diye bir söylenti kulağıma gelmişti. Peki ne olacak hep böyle mi devam edecek, Zwartan ve Fevzibey gibi ustaları da yitiren İKV nereye gidiyor?

İstanbul Kıyamet Vakti... Böylesine muhteşem bir yapım... Bunu hak ediyor muydu? Göz bebeğimiz, canımız ciğerimiz dediğimiz İKV... Bu durumlara neden düştü? İKV'den hiç kopmadık, her zaman seviyor değer veriyoruz, diğer yandan üzülüyoruz bu günleri gördüğümüz için. Konuşmak lazım, sevgiler...

Umut
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Respected yazdı:Lathander gibi bir dinleyiciniz yoksa boşa kürek çekmeyin derim. :!:

Edit: Erdoğan gibi bir adamı da es geçmek istemem ama bu iş onu aşan cinsten ne yazık ki...
Ünal'ım canım yol arkadaşım, Arif Çınar "Lathander" Türken gibi bir ağabeyimizin burada olmadığı bir gerçek. Onun gibi bizi dinleyecek birisi olmasa da mecburuz #diren'meye! "İKV'yi de en iyi biz biliriz!" dimi? :)
Ne olursa olsun artık, ya bu oyun oyuncularında katılımıyla yönetilecek (abartılı anlamayın bunu), yada yeni cepheler açılacak...

JouRney yazdı:Oyunu bırakalı uzun bir zaman oldu ama Facebook sayfasından gelen paylaşımları ve nadiren de olsa foruma takip ediyorum. Bir daha oyuna döner miyim bilinmez fakat tam yerinde bir konu açılmış bence. Şu anda oyuncusu olmasam da her zaman gönüllüsüyüm İKV'mizin. Son zamanlarda forumda ve çevremde "İKV bitmiş, oyun moyun kalmadı, oyuncu sayısı düşüşte, yeni eklenti/paket/yenilik gelmiyor, tadı kaçtı..." ve benzeri olumsuz yönde bir çok gözlem yaptım, ayrıca forumun o eski hareketliliği ve muhabbeti de kaybolmuş.

"TTNET sunucularına geçildiğinden dolayı güncelleme yapılamıyor." diye bir söylenti kulağıma gelmişti. Peki ne olacak hep böyle mi devam edecek, Zwartan ve Fevzibey gibi ustaları da yitiren İKV nereye gidiyor?

İstanbul Kıyamet Vakti... Böylesine muhteşem bir yapım... Bunu hak ediyor muydu? Göz bebeğimiz, canımız ciğerimiz dediğimiz İKV... Bu durumlara neden düştü? İKV'den hiç kopmadık, her zaman seviyor değer veriyoruz, diğer yandan üzülüyoruz bu günleri gördüğümüz için. Konuşmak lazım, sevgiler...

Umut
Kadim Dostum Umut, Ünal'ın hemen ardından seninde yorumunu görmek çok güzel oldu. Güzel yazın için teşekkür ederim. Her daim bu oyun için göreve hazır olduğunu en iyi bilenlerden birisiyim. Ki zaten Ünal'ında, seninde, benimde nokta yada büyük bir lokma kadar emeğimiz var bu oyunda. Devamını da getireceğiz umarım...

YORUMLARINIZI, DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ...
NewKULL

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

Kullanıcı avatarı
SeyhulMuverrih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SeyhulMuverrih »

Selamun Aleyküm,

A.R.O.G'dan alınan sahneye çok tebessüm ettim Allah razı olsun. :) Ünal'ın dediklerine katılıyorum, Umut'a ise cân-ı gönülden iştirak ediyorum. Sonumuz hayr olsun, lakin böyle bir organizasyon yapılmasını gerçekten çok isterdim. Açık açık, mert bir şekilde, arkadaşlar şu şu sebeplerden dolayı oyun bu halde geldi, şöyle yaparsak düzeltilebilir, ya da düzeltilemez umudunuzu kesin (Bunu diyeceklerini sanmıyorum o ayrı) gibi cümlelerle içinde bulunduğumuz ama kimsenin söylemeye dilinin varmadığı bu hale tercüman olmalarını çok isterdim. Dediğim gibi, sonumuz hayr olsun.. İyi forumlar.

Dipnot; Umut, yarım kalmış bir çalışmamız var, çalışmadan ziyade büyük bir özlemimiz var, unutma. ;)
Resim

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

SeyhulMuverrih yazdı:Selamun Aleyküm,

A.R.O.G'dan alınan sahneye çok tebessüm ettim Allah razı olsun. :) Ünal'ın dediklerine katılıyorum, Umut'a ise cân-ı gönülden iştirak ediyorum. Sonumuz hayr olsun, lakin böyle bir organizasyon yapılmasını gerçekten çok isterdim. Açık açık, mert bir şekilde, arkadaşlar şu şu sebeplerden dolayı oyun bu halde geldi, şöyle yaparsak düzeltilebilir, ya da düzeltilemez umudunuzu kesin (Bunu diyeceklerini sanmıyorum o ayrı) gibi cümlelerle içinde bulunduğumuz ama kimsenin söylemeye dilinin varmadığı bu hale tercüman olmalarını çok isterdim. Dediğim gibi, sonumuz hayr olsun.. İyi forumlar.

Dipnot; Umut, yarım kalmış bir çalışmamız var, çalışmadan ziyade büyük bir özlemimiz var, unutma. ;)
Aleyküm selam. Görüşlerimizin uyuşmasına sevindim ahbap, gerçekten de sonumuz hayrolsun :) Taşın altına elimizi atmamız gereken dönemler geldi, bir şeyler yapmak lazım artık. İKV yönetiminde çalışan, bu oyuna değer veren kişiler de farkında bir şeylerin yolunda gitmediğinin. Bir toparlanma sürecine girilirse eğer ki oyuncuların da görüşlerinin "gerçekten" dinlenilmesi ve dikkate alınması gerekli diye düşünüyorum. Bizler de elimizden geldiğince desteğimizi ve direnişimizi sonuna dek sürdürürüz. Tekrardan gidişatımız ve sonumuz hayrolsun.

Dipnot'una karşılık olarak dipnot; İhsan, uzun bir zaman önce birden bire elimi ayağımı çekmiştim biliyorsun. Hiç bir şey yapasım yoktu, bir anda kestirip attım soyutladım kendimi. Yarıda bıraktığım şahsi projelerim ve seninle olan büyük projemiz var. Anladım ki öyle hemen kaybolunup gidilmiyormuş buralardan. Özlenildiğimi duymak ise anlatılamayacak bir duygu, teşekkür ederim. Yine özel olarak konuşmak üzere, görüşürüz sevgiler
:))
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

SeyhulMuverrih yazdı:Selamun Aleyküm,

Aleykümselam kardeşim,

Güzel yorumun için teşekkürler, hep birlikte bir şeyleri "anlatabilmek" dileklerimle...

NOT: Umut'un olduğu projeye 7/24 destek veririm. Unutmayın...
NewKULL

abcdef
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen abcdef »

Lahkesis yazdı:Oyuncularla iletişim kurabilmek, sorunlarınızı dinleyip sizlerle sohbet etmek amacıyla çok yakın zamanda bir oluşum hakkında duyuru yapılacaktır.

Hoşunuza gideceğini umuyoruz. Takipte kalınız.. (:
Yakın zaman derken kastınız 1 sene midir? 5 sene midir? Konu açılalı 4 ay olmuş bırakın duyuruyu foruma bile gireniniz yok :)
Kullanıcı avatarı
Detay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Detay »

Lahkesis yazdı:Oyuncularla iletişim kurabilmek, sorunlarınızı dinleyip sizlerle sohbet etmek amacıyla çok yakın zamanda bir oluşum hakkında duyuru yapılacaktır.

Hoşunuza gideceğini umuyoruz. Takipte kalınız.. (:
1 Nisan' daki 5 dakikalık sunucu gezmesinden bahsetmiş olmasın ? :D
Antegar-detay

“Genel Etkileşim” sayfasına dön