aman sus atarlar diye korkmayacaksın i.k.v karakterine sus atamaz ancak hesabına atabilir, açarsın yeni bi hesap aktarısın karakterini sabah sunucu açılmasıyla birlikte kaldığın yerden ya Allah der başlarsın küfüre o yüzden takma kafana bu tür olayları bak dalgana
Sobee Yönetiminin Sacma Ceza Sistemi hk.
Re: Sobee Yönetiminin Sacma Ceza Sistemi hk.
sana küfür edene sende küfür edeceksin o zaman kardeşim hemde istediğin karakretinle edeceksin.
aman sus atarlar diye korkmayacaksın i.k.v karakterine sus atamaz ancak hesabına atabilir, açarsın yeni bi hesap aktarısın karakterini sabah sunucu açılmasıyla birlikte kaldığın yerden ya Allah der başlarsın küfüre o yüzden takma kafana bu tür olayları bak dalgana
D
Öncelike Demişinizki Hesabı Aktar Sabah Ya Allahde Basla Sövmeye Mesele Sövmek Olsaydı Eger Benim Bi Hesabımın Susu Acılana Kadar Son Hesabım Susturlmazdı Okadar Cok Hesap Acar Onlara Akce Yükler İstediğime Söverdim Bu Konunun Açılış Nedeni Oyunda Küfürn Haksızlıkların Bir Nebzede Olsa Önune Gecılmesı İçin Calısma Yapmaya Pek Degerli Yönetimimizi İkna Etmektir.. Sizden Bir Önceki Yorumu Yapan Arkadasımızn YorumuSayın GM Erdoğan Tarafından Düzenlenmiş Ve Kutsal Değerlere Hakaret Sucunun 3 Gün sus Olmadıgını en agır Ceza Oldugunu Söylemiştir Şimdi Saygı Değer GM Mize Ki Oyuncuların Sorunlarıyla Yakınen İlgilenen Tek GM Dir Birşey Hatırlatmak İstiyorum Bu Oyunda Bir Zamanlar Bize GM Leri Sevdiren Oyuncualrla Birlikte Handan Ve İsmet Kesen Oyun İçinde Birbirleriyle Mücadele Edip Ekipler Kuran Kaleler Basan 2 Adet Gm VArdı Aburaa Ve MADTÜRK Bu 2 GM Abimiz Zamanında Allaha Kur'an a Bayraga Yani Türk Milletinin Kutsal Degerlerine Hakaret Küfür vs Edenlere Uzun Süreli Bloklama Cezaları Verilirdi Bugunse Allaha Söven Bir KArakteri 7 Gün Sonra Bölgeve Klandan Konusurken Görebılıyoruz Veya Yakın Tarihte Teşkilat sunucusunda Bu İşi abartan Bir Karakter Kur'an a Bayraga Kitaba Sövmüş O Sunucudaki Bir Arkadasıma İse 14 Gün Blok Yediğini Ama Bu Bloguda Actıracagı Gıbı Vızıldamıstır Ben Allaha söven Kişinin 7 Gün Blok Yediğini Biliyorum Teskilat Sunucusundaki Bu Zerzevatın Kac Gün Blok Yediğini GM Olarak Siz Acıklarmısınız?? Bize Söyledıgı Rakam Yalanmıdır Yoksa Kutsal Degerlerımıze Hakaretin Cezası 14 gün Oyundan Uzaklastırmamıdır..
Bu konunun gereğinden fazla uzadığını düşünüyorum. Bazı arkadaşlarımız oyun parasının neden akçe karşılığında oyun içerisinde bir NPC 'den satın alınmaması gerektiğini güzel açıklamışlar. Şuan oyun içerisinde ticarette kullanılan tüm paralar oyuncular tarafından oyun içerisinde kazanılmıştır. Bir NPC tarafından belli bir ücret ile sınırsızca oyun içerisine giriş yapan para miktarının var olacağını düşünürsek, belli bir süre sonra sunucularda oluşacak inanılmaz fazla para miktarı yüzünden maalesef elinizde bulundurduğunuz materyallerin hiçbir önemi kalmayacaktır. Veya saatlerce maden çekerek veya eşya düşürüp satarak para kazanmaya çalışan oyuncularımızın bu tarz hedefleri anlam yitirecektir. Şuan oyun içerisinde oyuncularımız tarafından kazanılmış paraları, Akçe karşılığında satın alabileceğiniz materyaller veya iksirler ile takas edebilmektesiniz. Yani mümkün olmayan bir durum söz konusu değil, fazlasını istemeniz insanın doğasında olan birşey.LaStLoVee yazdı:Öncelike Demişinizki Hesabı Aktar Sabah Ya Allahde Basla Sövmeye Mesele Sövmek Olsaydı Eger Benim Bi Hesabımın Susu Acılana Kadar Son Hesabım Susturlmazdı Okadar Cok Hesap Acar Onlara Akce Yükler İstediğime Söverdim Bu Konunun Açılış Nedeni Oyunda Küfürn Haksızlıkların Bir Nebzede Olsa Önune Gecılmesı İçin Calısma Yapmaya Pek Degerli Yönetimimizi İkna Etmektir.. Sizden Bir Önceki Yorumu Yapan Arkadasımızn YorumuSayın GM Erdoğan Tarafından Düzenlenmiş Ve Kutsal Değerlere Hakaret Sucunun 3 Gün sus Olmadıgını en agır Ceza Oldugunu Söylemiştir Şimdi Saygı Değer GM Mize Ki Oyuncuların Sorunlarıyla Yakınen İlgilenen Tek GM Dir Birşey Hatırlatmak İstiyorum Bu Oyunda Bir Zamanlar Bize GM Leri Sevdiren Oyuncualrla Birlikte Handan Ve İsmet Kesen Oyun İçinde Birbirleriyle Mücadele Edip Ekipler Kuran Kaleler Basan 2 Adet Gm VArdı Aburaa Ve MADTÜRK Bu 2 GM Abimiz Zamanında Allaha Kur'an a Bayraga Yani Türk Milletinin Kutsal Degerlerine Hakaret Küfür vs Edenlere Uzun Süreli Bloklama Cezaları Verilirdi Bugunse Allaha Söven Bir KArakteri 7 Gün Sonra Bölgeve Klandan Konusurken Görebılıyoruz Veya Yakın Tarihte Teşkilat sunucusunda Bu İşi abartan Bir Karakter Kur'an a Bayraga Kitaba Sövmüş O Sunucudaki Bir Arkadasıma İse 14 Gün Blok Yediğini Ama Bu Bloguda Actıracagı Gıbı Vızıldamıstır Ben Allaha söven Kişinin 7 Gün Blok Yediğini Biliyorum Teskilat Sunucusundaki Bu Zerzevatın Kac Gün Blok Yediğini GM Olarak Siz Acıklarmısınız?? Bize Söyledıgı Rakam Yalanmıdır Yoksa Kutsal Degerlerımıze Hakaretin Cezası 14 gün Oyundan Uzaklastırmamıdır..
Ceza sistemini Abura ve Madturk zamanı ile kıyaslamışsınız.