ATX VE İKV

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Re: ATX VE İKV

Mesaj gönderen ZowieN »

Fazla yüklenmeyin. :mrgreen: .Bence haksızlık ediliyor.Yeri geldiğinde görevini yapıyor.Biz birşey bilemeyiz yapıyor mu yapmıyor mu.Belki yapıyor biz bilmiyoruz?
Never beleive someone who tells who they are.
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Re: ATX VE İKV

Mesaj gönderen Zifan »

CaptainATX yazdı:Merhaba;

Daha önceki konuyu başka bir oyunun reklamı olmasın diye kaldırmıştım. Konu hakkında gerekli cevap verilmişti zaten..
İKV den sıkıldığım yada bıraktığım yok daha önceki açıklamalarımda bu yöndeydi. Oyun sektöründe çalışan tüm oyun tutkunları gibi bende elimden geldiğince tüm organizasyonları takip ediyorum. Ayrıca diğer arkadaşlarınızın yazdığı gibi "Gönüllü" görevim ikv de devam ediyor. Bu sıralar biraz daha geri planda duruyorum çünkü gerçekten beni aratmayacak mükemmel bir ekibimiz var.

İyi Forumlar
Selam arkadaşlar,
CaptainATX,tüm ekip ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürerek,gönülden bağlı olduğu İKV için hepimizin olduğu kadar elinden geldiğince ve vakti elverdiğince çalışmaktadır.Oyun içerisinde sürekli aktif olmamasını bu kadar acımasızca eleştirerek ,tüm uğraşlarını yok saymak ,amiyane tabirle nankörlük ve vefasızlık olur.Kaldı ki kendi paylaşımları olmasa diğer aktiviteleri ve çalışma bilgilerini öğrenemeyecek dolayısı ile eskiden olduğu gibi kendisine aynı sevgi ve yaklaşımı gösterecektiniz bu tavrı anlamış değilim:) Tüm yönetim ekibi ,canı gönülden bağlı olduğu İKV için özveri ile çalışmaya devam etmektedir.Gerekli açıklama kendisi ve bizzat çalıştığı kişilerce yapıldığından merakınızın giderilmiş olduğunu düşünerek konuyu kilitliyorum.
İyi eğlenceler dileriz !
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön