40 yaş üstüne yasakmı oyun oynamak ? merakımdan sordum. ben daha 15.5 yaşındayımXxxChesTeRxxX yazdı:Müzik zamanı hızlandırıyor evet ama 23 yaşındasın gülüncek haline yok Eminönünde 35-40 yaşlarında oynayan abilerimiz ablalarımız çokBleyd yazdı:Senin dediğini banada sölemislerdi sıkılırsın diye ben mp3 actım arkada onu dinlerken akrep felan kese keseürettim simdi normalde oyunu bırakmısdım geri gelsemde bazen diyorum yaş olmus 23 hala oyun oynuyorum gülünecek haldeyim
ama çok gitmez bazen müzik dinlerken gene oyundayımda biraz damara yakın calınca kendi kendime diyorum nabıyom ya halamı oyun böle diye diye gene bırakacam car full 2331 +m1 olmasına ragmen...
Meteorit 1 ve Lag.
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Re: Meteorit 1 ve Lag.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- Bleyd
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Yoo yasak değil ama bence yaşım 23 dışardan biri duyunca garip geliyo yaşın ilerlesin seninde kafanda böylebir düsünce olacakdır...
- marasaldadas
- Demirci Çırağı

- Lonca: Hasta La Vista
Yılları ileri değilde geri saysak yaklaşık bi 20 yıl sonra senin yaşına gelirim. o zaman bakarım kafamda nasıl düşünceler olacak ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
su gördüm düşümde
sonra sabah oluyor
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Kristal
Oyun için zaman yaratmak değil, boş zamanın olursa bu oyunu oynuyorsan adamsın.
Çünkü değecek bir şey yok ortada.
Çünkü değecek bir şey yok ortada.

- AFRODIZYAK
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Karargah
Aynı şeyleri düşünüyorum.Kendi büyücümün setleri tamam ve abimin büyücüsü için uğraşıyorduk.Klanda sürekli m1 aranıyordu ve abimiz , kardeşimiz dediğimiz insanlar grup istediğimizde cevap vermez oldular.Ben de sırf onlara inat gittim bir tane m1 ürettim.Onlar kendilerini biliyorlar hepsinede tavırımı koydum.Ha ben ürettim üretemeyecek arkadaşlar var onlar için cidden üzgünüm.Eminönü'nde saat çoğunlukla lodosların elinde olduğu için lodoslarda m1 de bol y2 de.Bu yüzden bu m1 arama işi özellikle lodos klanında daha yoğun.Hatta konuyla ilgili bir fotoğrafta yüklemek istiyorum.O gruplara alınmadığımız dönemlerde girdiğimiz bir çemberliden kare;

Sırf o an ki sinirimle inadına fotoğraf aldıydım
Grupta m1 yok.Cicibebe arkadaşımız da kıyamet asa, Ankalıbela'da kasa erişimi bende zırh , hantuna da ise ayakkabı ve fiziksel gözlük yok.Benim hasarım 1500.Biz bu grupla tekte kestik ve 1 saat 10 dakika gibi bir sürede çıktık.M1 ve 2300 fizikli arkadaşlarımız olsaydı ne olacaktı ? Ben söyleyeyim 50 dakikada çıkacaktık
20 dakika için arkadaşlıklarınızı satmayın derim.

Sırf o an ki sinirimle inadına fotoğraf aldıydım
xAFRODİZYAKx
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: ...
Bana göre tecrübe önemli. Fakat anlamıyorlar ve hızlı gitmeye çalışmak istiyorlar 4 m1 aldın diyelim ee 1-2 si bilmiyorsa neyin nerde yapılacağını ee nası kesiceksiniz ozaman ? Mantık lazım biraz insanlarda ama anlamıyorlar herşey tecrübe. Hsli grup kurup gidiyorum hep ama son günlerde m1 oranı arttı ve kimse gelmemeye başladı üzücü bir durum.AFRODIZYAK yazdı:Aynı şeyleri düşünüyorum.Kendi büyücümün setleri tamam ve abimin büyücüsü için uğraşıyorduk.Klanda sürekli m1 aranıyordu ve abimiz , kardeşimiz dediğimiz insanlar grup istediğimizde cevap vermez oldular.Ben de sırf onlara inat gittim bir tane m1 ürettim.Onlar kendilerini biliyorlar hepsinede tavırımı koydum.Ha ben ürettim üretemeyecek arkadaşlar var onlar için cidden üzgünüm.Eminönü'nde saat çoğunlukla lodosların elinde olduğu için lodoslarda m1 de bol y2 de.Bu yüzden bu m1 arama işi özellikle lodos klanında daha yoğun.Hatta konuyla ilgili bir fotoğrafta yüklemek istiyorum.O gruplara alınmadığımız dönemlerde girdiğimiz bir çemberliden kare;
Sırf o an ki sinirimle inadına fotoğraf aldıydımGrupta m1 yok.Cicibebe arkadaşımız da kıyamet asa, Ankalıbela'da kasa erişimi bende zırh , hantuna da ise ayakkabı ve fiziksel gözlük yok.Benim hasarım 1500.Biz bu grupla tekte kestik ve 1 saat 10 dakika gibi bir sürede çıktık.M1 ve 2300 fizikli arkadaşlarımız olsaydı ne olacaktı ? Ben söyleyeyim 50 dakikada çıkacaktık
20 dakika için arkadaşlıklarınızı satmayın derim.
-
abdulsamet
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
ARKADAŞLAR güzel söylüyor sunuz hoş söylüyorsunuz AMA O m1 sizleri ASası olmayanları Bölgeye GÖtürdügünde Şu Şerefsizligi yapan çok oyuncu var . Adam da hiç item yok götürüyorsun gb sine he itemini kendi düşürüyor , ama biz alıyoruz gruba biz vesile oluyoruz biz almasak orda sayacak ...ADAM üstünü DİZİYOR ... ufacık birşey olıor Adam Küfür Ediyor , siz ADammısınız, Siz kimsiniz , '' Adamı Bölge Gel Diyorsun
:D önceden DK cı götürdügümüz adam diyor benm üstüm full ben bu çarla gelmem , gelirsem ATAK gelirim Diyor
:D BÖLE İNSANLAR VAR .... ONLARIN İÇİNDE İYİLERDE YANIYOR MALESEF '' onun için Böle oluyor .''
İYİ FORUMLAR ***
İYİ FORUMLAR ***
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: ...
Herkes senin dediğin gibi değil ama. Bazı ihtiyacı olan çok var durumu iyi olmayan var üretebilsin m1i falanı filanı .abdulsamet yazdı:ARKADAŞLAR güzel söylüyor sunuz hoş söylüyorsunuz AMA O m1 sizleri ASası olmayanları Bölgeye GÖtürdügünde Şu Şerefsizligi yapan çok oyuncu var . Adam da hiç item yok götürüyorsun gb sine he itemini kendi düşürüyor , ama biz alıyoruz gruba biz vesile oluyoruz biz almasak orda sayacak ...ADAM üstünü DİZİYOR ... ufacık birşey olıor Adam Küfür Ediyor , siz ADammısınız, Siz kimsiniz , '' Adamı Bölge Gel Diyorsun:D önceden DK cı götürdügümüz adam diyor benm üstüm full ben bu çarla gelmem , gelirsem ATAK gelirim Diyor
:D BÖLE İNSANLAR VAR .... ONLARIN İÇİNDE İYİLERDE YANIYOR MALESEF '' onun için Böle oluyor .''
İYİ FORUMLAR ***
-
abdulsamet
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
XxxChesTeRxxX yazdı:Herkes senin dediğin gibi değil ama. Bazı ihtiyacı olan çok var durumu iyi olmayan var üretebilsin m1i falanı filanı .abdulsamet yazdı:ARKADAŞLAR güzel söylüyor sunuz hoş söylüyorsunuz AMA O m1 sizleri ASası olmayanları Bölgeye GÖtürdügünde Şu Şerefsizligi yapan çok oyuncu var . Adam da hiç item yok götürüyorsun gb sine he itemini kendi düşürüyor , ama biz alıyoruz gruba biz vesile oluyoruz biz almasak orda sayacak ...ADAM üstünü DİZİYOR ... ufacık birşey olıor Adam Küfür Ediyor , siz ADammısınız, Siz kimsiniz , '' Adamı Bölge Gel Diyorsun:D önceden DK cı götürdügümüz adam diyor benm üstüm full ben bu çarla gelmem , gelirsem ATAK gelirim Diyor
İYİ FORUMLAR ***
DİKKATİNİ Çekerim KArdeşim .. yani Şöle anlıcak bir şekilde okusaydın ... Benm oraya Kurunun Yanında YAŞ ta yanıyor.. DEMEMİ ANLAYA bilirdin ...
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
-
ReHaBeT
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Her şeyden önce bireysel bir bölge şart.Anlaşılan Büyük Hol'ün devamıda grublar halinde kasılcak bir bölge gibime geliyor. :?