Meteorit 1 ve Lag.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Re: Meteorit 1 ve Lag.

Mesaj gönderen marasaldadas »

XxxChesTeRxxX yazdı:
Bleyd yazdı:Senin dediğini banada sölemislerdi sıkılırsın diye ben mp3 actım arkada onu dinlerken akrep felan kese kese :) ürettim simdi normalde oyunu bırakmısdım geri gelsemde bazen diyorum yaş olmus 23 hala oyun oynuyorum gülünecek haldeyim :) ama çok gitmez bazen müzik dinlerken gene oyundayımda biraz damara yakın calınca kendi kendime diyorum nabıyom ya halamı oyun böle diye diye gene bırakacam car full 2331 +m1 olmasına ragmen...
Müzik zamanı hızlandırıyor evet ama 23 yaşındasın gülüncek haline yok Eminönünde 35-40 yaşlarında oynayan abilerimiz ablalarımız çok :)
40 yaş üstüne yasakmı oyun oynamak ? merakımdan sordum. ben daha 15.5 yaşındayım
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
Bleyd
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Bleyd »

Yoo yasak değil ama bence yaşım 23 dışardan biri duyunca garip geliyo yaşın ilerlesin seninde kafanda böylebir düsünce olacakdır...
Resim
BLEYD ERAGON

Eroin gibisin ; varlığın ölüm, yokluğun kriz .!

...Bir tek dileğim var,Mutlu ol yeter...
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

Yılları ileri değilde geri saysak yaklaşık bi 20 yıl sonra senin yaşına gelirim. o zaman bakarım kafamda nasıl düşünceler olacak ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Oyun için zaman yaratmak değil, boş zamanın olursa bu oyunu oynuyorsan adamsın.
Çünkü değecek bir şey yok ortada.
Resim
Kullanıcı avatarı
AFRODIZYAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen AFRODIZYAK »

Aynı şeyleri düşünüyorum.Kendi büyücümün setleri tamam ve abimin büyücüsü için uğraşıyorduk.Klanda sürekli m1 aranıyordu ve abimiz , kardeşimiz dediğimiz insanlar grup istediğimizde cevap vermez oldular.Ben de sırf onlara inat gittim bir tane m1 ürettim.Onlar kendilerini biliyorlar hepsinede tavırımı koydum.Ha ben ürettim üretemeyecek arkadaşlar var onlar için cidden üzgünüm.Eminönü'nde saat çoğunlukla lodosların elinde olduğu için lodoslarda m1 de bol y2 de.Bu yüzden bu m1 arama işi özellikle lodos klanında daha yoğun.Hatta konuyla ilgili bir fotoğrafta yüklemek istiyorum.O gruplara alınmadığımız dönemlerde girdiğimiz bir çemberliden kare;

Resim
Sırf o an ki sinirimle inadına fotoğraf aldıydım :) Grupta m1 yok.Cicibebe arkadaşımız da kıyamet asa, Ankalıbela'da kasa erişimi bende zırh , hantuna da ise ayakkabı ve fiziksel gözlük yok.Benim hasarım 1500.Biz bu grupla tekte kestik ve 1 saat 10 dakika gibi bir sürede çıktık.M1 ve 2300 fizikli arkadaşlarımız olsaydı ne olacaktı ? Ben söyleyeyim 50 dakikada çıkacaktık :) 20 dakika için arkadaşlıklarınızı satmayın derim.
xAFRODİZYAKx
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

AFRODIZYAK yazdı:Aynı şeyleri düşünüyorum.Kendi büyücümün setleri tamam ve abimin büyücüsü için uğraşıyorduk.Klanda sürekli m1 aranıyordu ve abimiz , kardeşimiz dediğimiz insanlar grup istediğimizde cevap vermez oldular.Ben de sırf onlara inat gittim bir tane m1 ürettim.Onlar kendilerini biliyorlar hepsinede tavırımı koydum.Ha ben ürettim üretemeyecek arkadaşlar var onlar için cidden üzgünüm.Eminönü'nde saat çoğunlukla lodosların elinde olduğu için lodoslarda m1 de bol y2 de.Bu yüzden bu m1 arama işi özellikle lodos klanında daha yoğun.Hatta konuyla ilgili bir fotoğrafta yüklemek istiyorum.O gruplara alınmadığımız dönemlerde girdiğimiz bir çemberliden kare;

Resim
Sırf o an ki sinirimle inadına fotoğraf aldıydım :) Grupta m1 yok.Cicibebe arkadaşımız da kıyamet asa, Ankalıbela'da kasa erişimi bende zırh , hantuna da ise ayakkabı ve fiziksel gözlük yok.Benim hasarım 1500.Biz bu grupla tekte kestik ve 1 saat 10 dakika gibi bir sürede çıktık.M1 ve 2300 fizikli arkadaşlarımız olsaydı ne olacaktı ? Ben söyleyeyim 50 dakikada çıkacaktık :) 20 dakika için arkadaşlıklarınızı satmayın derim.
Bana göre tecrübe önemli. Fakat anlamıyorlar ve hızlı gitmeye çalışmak istiyorlar 4 m1 aldın diyelim ee 1-2 si bilmiyorsa neyin nerde yapılacağını ee nası kesiceksiniz ozaman ? Mantık lazım biraz insanlarda ama anlamıyorlar herşey tecrübe. Hsli grup kurup gidiyorum hep ama son günlerde m1 oranı arttı ve kimse gelmemeye başladı üzücü bir durum.
abdulsamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen abdulsamet »

ARKADAŞLAR güzel söylüyor sunuz hoş söylüyorsunuz AMA O m1 sizleri ASası olmayanları Bölgeye GÖtürdügünde Şu Şerefsizligi yapan çok oyuncu var . Adam da hiç item yok götürüyorsun gb sine he itemini kendi düşürüyor , ama biz alıyoruz gruba biz vesile oluyoruz biz almasak orda sayacak ...ADAM üstünü DİZİYOR ... ufacık birşey olıor Adam Küfür Ediyor , siz ADammısınız, Siz kimsiniz , '' Adamı Bölge Gel Diyorsun :D:D önceden DK cı götürdügümüz adam diyor benm üstüm full ben bu çarla gelmem , gelirsem ATAK gelirim Diyor :D:D BÖLE İNSANLAR VAR .... ONLARIN İÇİNDE İYİLERDE YANIYOR MALESEF '' onun için Böle oluyor .''

İYİ FORUMLAR ***
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

abdulsamet yazdı:ARKADAŞLAR güzel söylüyor sunuz hoş söylüyorsunuz AMA O m1 sizleri ASası olmayanları Bölgeye GÖtürdügünde Şu Şerefsizligi yapan çok oyuncu var . Adam da hiç item yok götürüyorsun gb sine he itemini kendi düşürüyor , ama biz alıyoruz gruba biz vesile oluyoruz biz almasak orda sayacak ...ADAM üstünü DİZİYOR ... ufacık birşey olıor Adam Küfür Ediyor , siz ADammısınız, Siz kimsiniz , '' Adamı Bölge Gel Diyorsun :D:D önceden DK cı götürdügümüz adam diyor benm üstüm full ben bu çarla gelmem , gelirsem ATAK gelirim Diyor :D:D BÖLE İNSANLAR VAR .... ONLARIN İÇİNDE İYİLERDE YANIYOR MALESEF '' onun için Böle oluyor .''

İYİ FORUMLAR ***
Herkes senin dediğin gibi değil ama. Bazı ihtiyacı olan çok var durumu iyi olmayan var üretebilsin m1i falanı filanı .
abdulsamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen abdulsamet »

XxxChesTeRxxX yazdı:
abdulsamet yazdı:ARKADAŞLAR güzel söylüyor sunuz hoş söylüyorsunuz AMA O m1 sizleri ASası olmayanları Bölgeye GÖtürdügünde Şu Şerefsizligi yapan çok oyuncu var . Adam da hiç item yok götürüyorsun gb sine he itemini kendi düşürüyor , ama biz alıyoruz gruba biz vesile oluyoruz biz almasak orda sayacak ...ADAM üstünü DİZİYOR ... ufacık birşey olıor Adam Küfür Ediyor , siz ADammısınız, Siz kimsiniz , '' Adamı Bölge Gel Diyorsun :D:D önceden DK cı götürdügümüz adam diyor benm üstüm full ben bu çarla gelmem , gelirsem ATAK gelirim Diyor :D:D BÖLE İNSANLAR VAR .... ONLARIN İÇİNDE İYİLERDE YANIYOR MALESEF '' onun için Böle oluyor .''

İYİ FORUMLAR ***
Herkes senin dediğin gibi değil ama. Bazı ihtiyacı olan çok var durumu iyi olmayan var üretebilsin m1i falanı filanı .

DİKKATİNİ Çekerim KArdeşim .. yani Şöle anlıcak bir şekilde okusaydın ... Benm oraya Kurunun Yanında YAŞ ta yanıyor.. DEMEMİ ANLAYA bilirdin ...
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yin V Yang / Fu Li

Mesaj gönderen ReHaBeT »

Her şeyden önce bireysel bir bölge şart.Anlaşılan Büyük Hol'ün devamıda grublar halinde kasılcak bir bölge gibime geliyor. :?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön