FevziBey'den sevgilerle...
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: FevziBey'den sevgilerle...
Bu oyuna kattıklarınız için oyuncular olarak minnettarız. Geç de olsa vedanızla bile bize bir şeyler katma amacındasınız. Her şey için teşekkürler.
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
FevziBey[Legendary Developer] ve Zwartan[Legendary Developer] aramızdan ayrıldığına göre geriye ne kaldı? Emeğiniz için ne kadar teşekkür etsek eminim azdır...
Temennim yerlerinin oyunu yükseltecek kişiler ile doldurması
Umarım bu ayrılışlar arasında şu isimleri de görmeyiz
/color] Nerull , CaptainATX , Nocomment ...
Temennim yerlerinin oyunu yükseltecek kişiler ile doldurması
Umarım bu ayrılışlar arasında şu isimleri de görmeyiz
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Fevzi abi,Murat abi hala çalışıyor mu İKV üzerinde yoksa o da mı bıraktı?
Selam Apachi,Apachi yazdı:Fevzi abi,Murat abi hala çalışıyor mu İKV üzerinde yoksa o da mı bıraktı?
Murat AFŞAR halen Sobee Studios bünyesinde çalışmalarına devam etmektedir.
İyi forumlar.
-
- Kadim 999
Kalp krizi olayı %100 gerçektir. Hatta ablamız ( Allah uzun ömürler versin) her fuarda bize destek olmuştur...
Ayrıca yüreğine sağlık üstad...
Ayrıca yüreğine sağlık üstad...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
-
- İri Fare Avcısı
bahsi geçen olaylardan sonra günlerdir bunu düşünüyorum. ne kadar demokratik bir ülke olduğumuzu öne sürsekde henüz Türkiye'de düşüncelerin paylaşılabileceği özgür bir ortam henüz yaratılamamıştır. eğer düşüncelerini paylaşmak için sadece dışarıda bulunan arkadaşlarımız şiddete maruz bırakılıyorsa bu ülkede ters giden birçok şey vardır.FevziBey yazdı:
Benim siz sevgili arkadaşlarımdan tek bir ricam var. Türkiye'de bu kadar ciddi olaylar olurken, bu ülkenin tek bir büyük haber kanalı bile neden haber yapamadı? Dünya televizyonları olayları canlı canlı aktarırken, bizim kanallarımızda neden Penguen belgeselleri ve güzellik yarışmaları vardı? Affınıza sığınarak, ukalalık yapmadan...tek ricam bunu düşünmeniz.
Sonsuz sevgi saygılarımla...
FevziBey
iyi forumlar...
Geçmiş dönem anılarından bahsetmek ne kadar doğru şuandan bilmiyorum ancak bu tip küçük anılar yaşatıyor isimleri. Beta ve V1 dönemlerinden akılda kalan en keskin isimlerden biri kuşkusuz "Fevzibey" dir. Sonradan açılan diğer sunucuları bilmiyorum ancak Eminönü sunucusunda "Fevzibey" ile büyücü VS'si atmak diye bir şey vardı. Oyuna girer girmez büyücüler kendisini arar hatta çoğu zaman vs çağrısını kendisi yapardı. Oyunun ilk dönemlerinde oynayan çoğu kişinin gönlünde bir bölümü doldurmuştur. Sayesinde o dönem için öğrendiğim en büyük şey ise üst üste koyulmuş "materyallerin" nasıl ayrıldığıdır. Kendisine "Ya şu oyuna materyalleri ayırmak için bir tuş koyun az önce 4 tane saf bakırı adama 1 saf bakır fiyatına sattım." Demem üzerine zaten var diyip ayırmak için gerekli kombinasyonu söylediğinde tabir yerinde ise kazıklandığımı resmen anlamıştım.
Dediğim gibi bu tip küçük anılar yaşatıyor isimleri. Kendisini daha yakından tanıyamadan böyle bir haber gelmesi kendi adıma üzücü oldu. Sektörde daha iyi yerlere geleceğinden eminim. Bu yıl fuar haricinde realde birebir diyaloğum hiç olmamıştı. Ancak bir diyalog olmadanda bir insanın ne kadar samimi olduğunu anlayabilirsiniz.
Fevzibey'e saygılarımla...
Fevzibey'e saygılarımla...
Mehmet ŞAHİNKURT
Kaç yıldır uğramadığın Forum a Oyunla ilgili çokta ciddi sıkıntılar paylaşılmışken Hiç birine cevap yazmadın .
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Adam ne diyor orada,"şu kadar zaman önce görevimden ayrıldım."Nostalgie yazdı:Kaç yıldır uğramadığın Forum a Oyunla ilgili çokta ciddi sıkıntılar paylaşılmışken Hiç birine cevap yazmadın .
Siyaset yapmak içinmi geldin ? Siyaset yapmak yasak değilmi bu forumda ? Üzari kapalı yapılabilir diyosanız yapıyorum şimdi .
Nankördür insanoğlu her lafı kaldırmaz.
Eşşek dersin kızarda. üstüne bin aldırmaz.
2006-2013