ÇOK ÖNEMLİ KONU (HERKES İÇERİ)
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Re: ÇOK ÖNEMLİ KONU (HERKES İÇERİ)
Bu oyunun sorunu ve saçmalığı değildir, sorun oyunculardadır.Millet açlık yapıyor ödemeyi yapan tarafta sizler oluyorsunuz.Bu durumun oyun ve yönetim ile alakası yok yani, faturayı her seferinde oyundan veya yönetimden kesmeyi bırakın.Oyunu saçma bulanlar, oynamak zorunda değilsiniz.Bırakmak sizin için yeterli bir çözüm olacaktır.
En son GWYNBLEIDD tarafından 26 May 2013 02:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- IIMevLanAII
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Fierce
Oda doğru olgun insan çok az
#Chrisredfield#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
#Chrisxşifa#
#Chrisxbüyü#
#Spiritmaster#
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Kristal
Anlayamadiginiz bir durum var arkadaslar.
Kenan junon yeni geldiginde ejder yetiyodu cunku gerisi yoktu.
Cemberlitas geldiginde 1200 fizikler yetiyodu cunku gerisi yoktu.
m1 icin nasil 600 m kasalim falan bos is isteyen kasar. O hidrojenleri dusurup sata sata ne parayi kiranlar var. Bakin demek istedigim su
Guncellemeler yeni oldugu zaman oyunda iseniz zaten rahat rahat girebiliyodunuz ejderle.
Ama siz o zaman oyunda olmayip millet ustunu dizince sonradanda yuksek hasar aramaya baslayinca sizin simdi gelip 2000 ariyor deme hakkiniz yok bence. Zamaninda ejderle giriyoduk bizde o zaman olsaniz sizde girerdiniz yani anlatabildim mi
Cember cikali kac sene olmus adam tabi yuksek arayacak ama yeni baslayanlara da elimizden geldigince yardimci olmaya calisiyoruz. Yani o zamanlarda oyunda olmayipda simdi oynayanlarin bunun bedelini uretim yapmakla odemesi anormal degil.
m1 icin nasil 600 m kasalim falan bos is isteyen kasar. O hidrojenleri dusurup sata sata ne parayi kiranlar var. Bakin demek istedigim su
Guncellemeler yeni oldugu zaman oyunda iseniz zaten rahat rahat girebiliyodunuz ejderle.
Ama siz o zaman oyunda olmayip millet ustunu dizince sonradanda yuksek hasar aramaya baslayinca sizin simdi gelip 2000 ariyor deme hakkiniz yok bence. Zamaninda ejderle giriyoduk bizde o zaman olsaniz sizde girerdiniz yani anlatabildim mi
Cember cikali kac sene olmus adam tabi yuksek arayacak ama yeni baslayanlara da elimizden geldigince yardimci olmaya calisiyoruz. Yani o zamanlarda oyunda olmayipda simdi oynayanlarin bunun bedelini uretim yapmakla odemesi anormal degil.

- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: KYK
Şimdi Olayın Tarafı Var Tamam Güzel Diyorsunuz Ezik adam Alın Diye Eskiden Kesilmiyor muydu Filan Evet Kesiliyordu.
Ama Bir Girerdik 2 Saat Grup Uyumluysa Değilse 3 Saat Kesme İmkanıda Düşük Bunları Ozaman Başka Alternatif Yoktu Çekerdik Ya Şimdi M1 Olan 4 Büyücüyle Semiha Can Basamadan Ölüyor Dışardayken Semiha Ateş Atamadan Ölüyorken ve Yarım Saatte Gaffar Kesebilirken Neden Ezik Alıp Çile Çekelim Biz Loncayız Sırasıyla Birbimize Destek Oluyoruz Asa Tılsım Üretiyoruz Tüm Gün Maden Çekip Gaffar Atıp Xenotim Kasıp Jade Çekiyoruz ben 3 Senelik Oyuncuyumdur. Ben Hala Uğraşıyorsam Sende Uğraşacaksın Kusura Bakma Kenana 200 Kere Junona En Az 400 Kere Çemberliya Girdiğimin İse Sayısını Unuttum Hiç Bişi Yapamazsan Alıcaksın artırıcıyı Oturacaksın madene 1 Ay çekeceksin Üreteceksin Asanı Yapacak Bişi Yok
işinize Gelirse Gelmezse Bırakan onlarca Arkadaşım Gibi Sizde Bırakacaksınız.
Kimse Kimseye Bedavadan Yardım Etmek Zorunda Değil sizin Yüzünüzden 2 Saat Bölgede Kalmak zorunda Hiç Değil.
Ama Bir Girerdik 2 Saat Grup Uyumluysa Değilse 3 Saat Kesme İmkanıda Düşük Bunları Ozaman Başka Alternatif Yoktu Çekerdik Ya Şimdi M1 Olan 4 Büyücüyle Semiha Can Basamadan Ölüyor Dışardayken Semiha Ateş Atamadan Ölüyorken ve Yarım Saatte Gaffar Kesebilirken Neden Ezik Alıp Çile Çekelim Biz Loncayız Sırasıyla Birbimize Destek Oluyoruz Asa Tılsım Üretiyoruz Tüm Gün Maden Çekip Gaffar Atıp Xenotim Kasıp Jade Çekiyoruz ben 3 Senelik Oyuncuyumdur. Ben Hala Uğraşıyorsam Sende Uğraşacaksın Kusura Bakma Kenana 200 Kere Junona En Az 400 Kere Çemberliya Girdiğimin İse Sayısını Unuttum Hiç Bişi Yapamazsan Alıcaksın artırıcıyı Oturacaksın madene 1 Ay çekeceksin Üreteceksin Asanı Yapacak Bişi Yok
işinize Gelirse Gelmezse Bırakan onlarca Arkadaşım Gibi Sizde Bırakacaksınız.
Kimse Kimseye Bedavadan Yardım Etmek Zorunda Değil sizin Yüzünüzden 2 Saat Bölgede Kalmak zorunda Hiç Değil.
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
XxPEERLESSxX yazdı:Anlayamadiginiz bir durum var arkadaslar.
Senin bu mantığına göre yeni başlayan oyuncunun hiçbir şansı yok :roll: Böyle bir saçmalık olmaz.Zaten bu mantık yüzünden yeni oyuncu katılmıyor İKV ye
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

Anlamamakta diretiyorsunresp0nse yazdı: Senin bu mantığına göre yeni başlayan oyuncunun hiçbir şansı yok :roll: Böyle bir saçmalık olmaz.Zaten bu mantık yüzünden yeni oyuncu katılmıyor İKV ye
Yeni baslayanlar eskilerden daha cok zahmet cekecek bir takim seyleri uretmek zorunda kalacak olay burda.
Ne yani adam 2 sene ugrasacak sonra yeni bi youncu gelecek o sartlarda direk gaffara mi girecek.
Zaten lonca ve ortam yoluyla yeni baslayanlarin cogu cembere tutunuyor ama uretim yapmak zorunda miyim diye diretmemeli. Gerekirse yapmak zorunda.

Hiç çevresi olmayan adamın bir şansı yok işte.Mecbur üretmesi lazım ki dün gördüğüm bir yazı yok artık dedirtti.Stuart kesimine 1 büyü meteorit 1 li iki meteorit 1 gircez diye.Ne kesiyorsunuz mübarek anlamıyorum ki.Stuart bizim bildiğimiz ibni sina fevzi eşyalarla kesmedik mi zamanında . Hızlı olcak iksir harcamadan keselim diye millet ölüp gidecek dertten.XxPEERLESSxX yazdı:Anlamamakta diretiyorsunresp0nse yazdı: Senin bu mantığına göre yeni başlayan oyuncunun hiçbir şansı yok :roll: Böyle bir saçmalık olmaz.Zaten bu mantık yüzünden yeni oyuncu katılmıyor İKV ye![]()
Yeni baslayanlar eskilerden daha cok zahmet cekecek bir takim seyleri uretmek zorunda kalacak olay burda.
Ne yani adam 2 sene ugrasacak sonra yeni bi youncu gelecek o sartlarda direk gaffara mi girecek.
Zaten lonca ve ortam yoluyla yeni baslayanlarin cogu cembere tutunuyor ama uretim yapmak zorunda miyim diye diretmemeli. Gerekirse yapmak zorunda.
Şahsen benim hiçbir alacağım yok çemberlitaş veya diğer bölgelerden ama yeni gelen veya başlayanlara gerçekten sabır diliyorum.
2006-2016
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

Zaten oyunu başlayıp bırakanlar çevresi olmayanlar. Önceden bırakmışlar sonradan başlayanların arkadaş ortamıyla tutuntukları zaten ortada. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
Kenan junon zamanında veya çember çıktığı zamanda biz bilmem 2000 elektrik y2, yada 2000 fizik m1 demiyoduk ki.
O zaman bunlar varmıydı yoktu millet giriyodu kolay kolay. Ama gel gelelim ki o zamandan bu zamana o girenler alacaklarını aldılar ve geriye kalan parçalarını almak için yine eskisi gibi ejder mi arayacaklar şimdi ?
İkv nin en kötü yanlarından birisi bu. Güncellemeler yapıldığı zaman olmayıpta sonradan başlayanlar (her güncelleme için geçerli bu dediğim) mutlaka ama mutlaka bir takım zorluklar içerisinde oyuna 1-0 hatta 2-0 geride başlıyorlar.
İlk yapmaları gereken sağlam bi loncaya girmek zaten bunu başaranlar ayakta kalıyor.
Dediğim ve seninde dediğin gibi ortamı olmayanların hiç ama hiç şans tanımadığı bir İkv mevcut şuan.
Bunu anlamanız lazım.
Kenan junon zamanında veya çember çıktığı zamanda biz bilmem 2000 elektrik y2, yada 2000 fizik m1 demiyoduk ki.
O zaman bunlar varmıydı yoktu millet giriyodu kolay kolay. Ama gel gelelim ki o zamandan bu zamana o girenler alacaklarını aldılar ve geriye kalan parçalarını almak için yine eskisi gibi ejder mi arayacaklar şimdi ?
İkv nin en kötü yanlarından birisi bu. Güncellemeler yapıldığı zaman olmayıpta sonradan başlayanlar (her güncelleme için geçerli bu dediğim) mutlaka ama mutlaka bir takım zorluklar içerisinde oyuna 1-0 hatta 2-0 geride başlıyorlar.
İlk yapmaları gereken sağlam bi loncaya girmek zaten bunu başaranlar ayakta kalıyor.
Dediğim ve seninde dediğin gibi ortamı olmayanların hiç ama hiç şans tanımadığı bir İkv mevcut şuan.
Bunu anlamanız lazım.

- METANET
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: HICRET
Merhaba, ikv de ki en önemli özellik oyunun tabanı üretimdir, bu ilk günlerden beri böyle gecmistir çivancicegi apada beklediğimiz günleri unutmayalım, bu durumda istenen hasarlara gelince kolay bir öneri maden çekmek veya oyunda para kasmak kolaydır tabi belli baslı teknikler vardır. Ortam yaparsan güneş asa ilede kesilir daha önceden kestim ve insanlar (geneli) kendileri emekle basmis olmaları nedeniyle [[DOĞAL]] bir şekilde tanimadiklarindan 2000 hasar istiyorlar ama kendini tanitirsan ve bir arkadaş, aile ortamı kurarsan bu sorunda kalkar diğer oyunları hiç bilmiyorsun ki ikv nin kondrit lerine laf ediyorsun lakin kondrit çekile biliyorda negatif değil aslında pozitif ye terki yapmak iste... Iyi oyunlar.KingxReaper yazdı:sürekli yeni şeyler koyup oyuncuyu sömürüyorlar.örneğin eskdien ejderlerle kenan kesimi yapılırken ve eksilirken şimdi geliştirmeli arıyorlar.adam zırhını junondan düşürecek sen zırhsız adam almıorsun.işe bak.artık çemberde kırma , bb gibi kavramlarada yer kalmadı garanti 2000 hasar eğer gaffar atacaksanız iş dahada komik ceketin ve pantalonun olacak ulan adam onu ordan düşürecek.sonra insanı üretmeye mecbur bırakıyorlar.tabi çoğu kişi o kadar parayı üretemiyor akçe ile kondrit alıyor.ve hoop paran ikv ye gidyor.sence burda hiç ikv nin kaybı oluormu sizin paranızı kullanıyor.özellikle büyücü açmayın büyücü pişmanlıktır şifacı açın.yada o kadar parayı çanta kasarak vakitlerini harcayarak yapacaksın.eğer bu oyunun bu şeyine kapılırsanız daha çook paranız gider.tılsımalr çıktı yine oyun sizi mecbur bırakıyor.ielrde daha çok şey çıkacak yine sizi kullanacak.