sesli güldüm niye bizim forumda şuku sistemi yokBloodmage yazdı:Rehber atar yaptıXxxChesTeRxxX yazdı:Hasarı 2000 den düşük olanlarıda düşündünmü ? Siz rahatça grup bulabilirken şimdi bunamı isyan ediyorsunuz ? Halinize şükredin.IIIxYeNiCeRixIII yazdı:İlk defa foruma böyle eleştiri bir konu açıyorum.Bu 90 20 taktiği kim buldu allahaşkına adamlar artık iyice foyasını çıkardı bu işin.Gaffara artık 4 hs 2331 arıyorlar.Üstünü dizen dizdi full olanlar rahatca giriyorlar.Biz dizemeyenler noldu peki öylece bekliyoruz.Düz kesim grupları aradık adamın biri gaffara dk 2300 ? az mantık düşünün 2300 hasarlı bi adam hasarcı olacakken dk neden olsun.Mesaj atıyorum dk geleyimmi diye ne kadar kişiye pm attıysam cevap yok.Çoğu arkadaşlar diyecektir çevren varsa onlarla git çevremdeki bütün arkadaşlarla danıştım sonuç yine aynı onlarda olmaz dostum 2331 olmak zorunda hasarın az olmaz.EE ben ne yapacağım şimdi kıyamet asam felan var 2000 hasarlıyım ayakkabım zırhım herşeyim var gaffara item için gireceğiz tıkandık kaldık.Birşeyler üretmek gerekicek girmek için çok maliyetli artık yapıcak birşey yok aylak aylak dolaşıyoruz.Resmen 300 hasarın lafını yapıyorlar.Onlarda bizim halimizde olsa yalvarırlar.Benim olduğum bu halde olan çok kişi bulabilirim.Umarım sizde benim fikrime katılırsınız
İyi Forumlar
GAFFARDAKİ 90 20 OLAYI
Re: GAFFARDAKİ 90 20 OLAYI
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Ben burda atar felan yapmıyorum. Bende bunları yaşadım ve halada yaşıyorum.Bloodmage yazdı:Rehber atar yaptıXxxChesTeRxxX yazdı:Hasarı 2000 den düşük olanlarıda düşündünmü ? Siz rahatça grup bulabilirken şimdi bunamı isyan ediyorsunuz ? Halinize şükredin.IIIxYeNiCeRixIII yazdı:İlk defa foruma böyle eleştiri bir konu açıyorum.Bu 90 20 taktiği kim buldu allahaşkına adamlar artık iyice foyasını çıkardı bu işin.Gaffara artık 4 hs 2331 arıyorlar.Üstünü dizen dizdi full olanlar rahatca giriyorlar.Biz dizemeyenler noldu peki öylece bekliyoruz.Düz kesim grupları aradık adamın biri gaffara dk 2300 ? az mantık düşünün 2300 hasarlı bi adam hasarcı olacakken dk neden olsun.Mesaj atıyorum dk geleyimmi diye ne kadar kişiye pm attıysam cevap yok.Çoğu arkadaşlar diyecektir çevren varsa onlarla git çevremdeki bütün arkadaşlarla danıştım sonuç yine aynı onlarda olmaz dostum 2331 olmak zorunda hasarın az olmaz.EE ben ne yapacağım şimdi kıyamet asam felan var 2000 hasarlıyım ayakkabım zırhım herşeyim var gaffara item için gireceğiz tıkandık kaldık.Birşeyler üretmek gerekicek girmek için çok maliyetli artık yapıcak birşey yok aylak aylak dolaşıyoruz.Resmen 300 hasarın lafını yapıyorlar.Onlarda bizim halimizde olsa yalvarırlar.Benim olduğum bu halde olan çok kişi bulabilirim.Umarım sizde benim fikrime katılırsınız
İyi Forumlar
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Şimdide triplere girdiXxxChesTeRxxX yazdı:Ben burda atar felan yapmıyorum. Bende bunları yaşadım ve halada yaşıyorum.Bloodmage yazdı:Rehber atar yaptıXxxChesTeRxxX yazdı:Hasarı 2000 den düşük olanlarıda düşündünmü ? Siz rahatça grup bulabilirken şimdi bunamı isyan ediyorsunuz ? Halinize şükredin.IIIxYeNiCeRixIII yazdı:İlk defa foruma böyle eleştiri bir konu açıyorum.Bu 90 20 taktiği kim buldu allahaşkına adamlar artık iyice foyasını çıkardı bu işin.Gaffara artık 4 hs 2331 arıyorlar.Üstünü dizen dizdi full olanlar rahatca giriyorlar.Biz dizemeyenler noldu peki öylece bekliyoruz.Düz kesim grupları aradık adamın biri gaffara dk 2300 ? az mantık düşünün 2300 hasarlı bi adam hasarcı olacakken dk neden olsun.Mesaj atıyorum dk geleyimmi diye ne kadar kişiye pm attıysam cevap yok.Çoğu arkadaşlar diyecektir çevren varsa onlarla git çevremdeki bütün arkadaşlarla danıştım sonuç yine aynı onlarda olmaz dostum 2331 olmak zorunda hasarın az olmaz.EE ben ne yapacağım şimdi kıyamet asam felan var 2000 hasarlıyım ayakkabım zırhım herşeyim var gaffara item için gireceğiz tıkandık kaldık.Birşeyler üretmek gerekicek girmek için çok maliyetli artık yapıcak birşey yok aylak aylak dolaşıyoruz.Resmen 300 hasarın lafını yapıyorlar.Onlarda bizim halimizde olsa yalvarırlar.Benim olduğum bu halde olan çok kişi bulabilirim.Umarım sizde benim fikrime katılırsınız
İyi Forumlar
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- AnyoneStopMe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Millet 2000 i begenmiyor ben grup kuramıyorum )
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Kardeşim senin benimle sorununmu var ? Varsa açıkca söyle.Bloodmage yazdı:Şimdide triplere girdiXxxChesTeRxxX yazdı:Ben burda atar felan yapmıyorum. Bende bunları yaşadım ve halada yaşıyorum.Bloodmage yazdı:Rehber atar yaptıXxxChesTeRxxX yazdı:Hasarı 2000 den düşük olanlarıda düşündünmü ? Siz rahatça grup bulabilirken şimdi bunamı isyan ediyorsunuz ? Halinize şükredin.IIIxYeNiCeRixIII yazdı:İlk defa foruma böyle eleştiri bir konu açıyorum.Bu 90 20 taktiği kim buldu allahaşkına adamlar artık iyice foyasını çıkardı bu işin.Gaffara artık 4 hs 2331 arıyorlar.Üstünü dizen dizdi full olanlar rahatca giriyorlar.Biz dizemeyenler noldu peki öylece bekliyoruz.Düz kesim grupları aradık adamın biri gaffara dk 2300 ? az mantık düşünün 2300 hasarlı bi adam hasarcı olacakken dk neden olsun.Mesaj atıyorum dk geleyimmi diye ne kadar kişiye pm attıysam cevap yok.Çoğu arkadaşlar diyecektir çevren varsa onlarla git çevremdeki bütün arkadaşlarla danıştım sonuç yine aynı onlarda olmaz dostum 2331 olmak zorunda hasarın az olmaz.EE ben ne yapacağım şimdi kıyamet asam felan var 2000 hasarlıyım ayakkabım zırhım herşeyim var gaffara item için gireceğiz tıkandık kaldık.Birşeyler üretmek gerekicek girmek için çok maliyetli artık yapıcak birşey yok aylak aylak dolaşıyoruz.Resmen 300 hasarın lafını yapıyorlar.Onlarda bizim halimizde olsa yalvarırlar.Benim olduğum bu halde olan çok kişi bulabilirim.Umarım sizde benim fikrime katılırsınız
İyi Forumlar
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Sizin sunucu nasıl bir yerdir arkadaşım, biz gaffara ejderli arkadaşlarla gidiyoruz hiç de sorun olmuyor. Bi de şöyle bi şey var tabi: 4 büyü 2200 üstü oluyo giriyoruz çembere 2 saat çıkamıyoruz, 2 ejderli arkadaşla giriyoruz 1 saat geçiyo semihayı içeri kaçırıyoruz erg i bile verdirtmeden indirdirdiğimiz oluyor vallahi. Yani grup organize olursa yemişim herkesin hasarının yüksek olmasını. Takım işi şart.

- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
Rehber uysal olmalı , tartışmada bulunmamalı kurallarında var . Sanırımbu gidişle bu görevden ihrac edilirsin.XxxChesTeRxxX yazdı:Ben burda atar felan yapmıyorum. Bende bunları yaşadım ve halada yaşıyorum.Bloodmage yazdı:Rehber atar yaptıXxxChesTeRxxX yazdı:Hasarı 2000 den düşük olanlarıda düşündünmü ? Siz rahatça grup bulabilirken şimdi bunamı isyan ediyorsunuz ? Halinize şükredin.IIIxYeNiCeRixIII yazdı:İlk defa foruma böyle eleştiri bir konu açıyorum.Bu 90 20 taktiği kim buldu allahaşkına adamlar artık iyice foyasını çıkardı bu işin.Gaffara artık 4 hs 2331 arıyorlar.Üstünü dizen dizdi full olanlar rahatca giriyorlar.Biz dizemeyenler noldu peki öylece bekliyoruz.Düz kesim grupları aradık adamın biri gaffara dk 2300 ? az mantık düşünün 2300 hasarlı bi adam hasarcı olacakken dk neden olsun.Mesaj atıyorum dk geleyimmi diye ne kadar kişiye pm attıysam cevap yok.Çoğu arkadaşlar diyecektir çevren varsa onlarla git çevremdeki bütün arkadaşlarla danıştım sonuç yine aynı onlarda olmaz dostum 2331 olmak zorunda hasarın az olmaz.EE ben ne yapacağım şimdi kıyamet asam felan var 2000 hasarlıyım ayakkabım zırhım herşeyim var gaffara item için gireceğiz tıkandık kaldık.Birşeyler üretmek gerekicek girmek için çok maliyetli artık yapıcak birşey yok aylak aylak dolaşıyoruz.Resmen 300 hasarın lafını yapıyorlar.Onlarda bizim halimizde olsa yalvarırlar.Benim olduğum bu halde olan çok kişi bulabilirim.Umarım sizde benim fikrime katılırsınız
İyi Forumlar
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
1859 hasarım var transformatör kıyamet cehennem sıfır kelvin hepsinde bütün itemler tam fakat hiç asa yok ceket pantolon eldiven ayakkabı zırh hepsinden üçer beşer oldu ama asa yok 6m lp oldu sadeec çemberlitaştan bunun neresi adalet adam 7-8 girişte fulluyor çıkıyor abi arttırıcılı denedim pluslı denedim hem arttırıcılı hem pluslı denedim hiçbiri olmadan denedim denemediğim bişey kalmadı ki düşmüyor arkadaş savaşçımda da 8 tane bıçak zırh bi tane taş zırh atmıyor miğrata gidiyorum ışık zırh atıyor arkadaş sürekli item üretmek zorunda mıyım ben ya bu nasıl şans kimlere çalışıyor bu şans sistemi 2-2-2 bile denedim kaç kere düşmüyor. sonra tecrübe vs vs tecrübe hikaye beyler elinde asan varsa grup bulursun asan yoksa sen tecrübesizsin sistem hep böyle işliyor. 2700 şifam var 2700 şifa gaffarıda x de her türlü tutar zaten mev pant ayak el zırh var gel görki artık gaffara şifa aranıyor yazanlara pm atınca asan var mı yok sen eziksin kardeş tutamazsın asasız olmaz gaffar dediğin zaten 2 bin 2 bin vuruyor bu nasıl zihniyet bu kadar emek veriyoruz zaman veriyoruz düşmüyor bide gidim 350m verip asa mı üretecem bi siktirin gidin #@!? yönetimi