ERG ve KULLANIMI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: ERG ve KULLANIMI

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Genel kültür yükleniyor...
Harika bir çalışma yapmışsınız.Eski ama güncelliğini koruması gereken bir konu.
Emeğinize sağlık
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Seven »

Buram buram Fizik, Kimya, Biyoloji kokuyor. :D

Emeğinize sağlık güzel çalışma
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Güzel peki delilerin delilere neden saldırmadıgını nasıl açıklarsınız onların gözleri o kişilerin vucutlarında gezen mor ışıkları gördükleri içinmidir yoksa herhangi bir canlılık duygusu almamasıdır. Yada delirenler karşıdaki deliyi nasıl deli oldugunu anlıyor bir akıllı bir deliyi ayırt edeblir bir deli için akıllıda olsa delidir delide olsa delidir. Burdaki olayda Delilere bu delidir bu akıllıdır Formulude varmıdır.

Burdan Z dünyasındaki LSD denemelerine gidebliyoruz kalp atışları olmayanlara saldırmıyor yada vucudundaki kanserli hastalı derilere temas etmiş mor ışıklarını görebliyorlar Peki Bu adamlar karşıdaki adamlara niye saldıyorda kendisi gibi rasyona maruz kalmamış adamlara saldırmıyor Bu düşünen adam ne demek istemiş Beyinde toplanan rasyonu gören şizofreni hastalarını nasıl ayırt edeceklerne dair bişide vermiş olmalı o nedir.?

Yada vucutlarındaki akçigerleri oksijen alıp başka bir havamı salgılıyor Karbonmonoksit salarları hedef başka bir hava salmaları münkünüdür münkünse ne olablir.

Gaffar bey bu kişileri nasıl onlardan uzak tutmuş olabilir hangi formül bulmuşta onlara bağışıklık kazandırmışta deliler onlara saldırmıyor meraktan da. ? Cevabı senin cevabında saklı bulabilecenmi bakam.

İnsanların nefes aldıklarında karbondioksit verir oalcaktın karbonmonoksit CO dır dgeri CO2 yani formüldeki olan bağışıklık.
Düzeltem dedim sonra CO dedin diye gelme yanıma CO2 karbondioksit yani salıyorlar onalrı salanlaramı dalıyorlar. O durumda delilerinde farklı bir gaz salmaları lazım yoksa birbirlerine saldırırlar acaba yaptıgın rasyon ve enerji denerlerinde insan vucudundan hani gaz çıkar ve kendilerini dizginlerler. Gaffar bey buna nasıl bir formül bulmuştur. Bunu soruyordum :D
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

İnsanların nefes aldıklarında karbondioksit verir oalcaktın karbonmonoksit CO dır dgeri CO2 yani formüldeki olan bağışıklık.
Düzeltem dedim sonra CO dedin diye gelme yanıma CO2 karbondioksit yani salıyorlar onalrı salanlaramı dalıyorlar. O durumda delilerinde farklı bir gaz salmaları lazım yoksa birbirlerine saldırırlar acaba yaptıgın rasyon ve enerji denerlerinde insan vucudundan hani gaz çıkar ve kendilerini dizginlerler. Gaffar bey buna nasıl bir formül bulmuştur. Bunu soruyordum :D
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Açıkçası diğer konudaki saçma sapan yorumlarından sonra burayı da kirletmene izin vermemem lazımdı ancak bilimsel bir platform olduğu için şöyle açıklayayım ilk sorunu; öncelikle bir sinir ve ruh hastalıkları merkezine gidersen oradaki delirmiş insanların birbirlerine karşı diğer insanlarla olduklarından daha samimi olduklarını görürsün. Her gününü beraber geçiren insanlar çünkü. Akli dengeleri yerinde olmayabilir ancak bu insanların arkadaşlık duygularına engel değildir. Ayriyetten sırf bu yüzden fark edersin ki Belgin gibi akıl sağlığı yerinde olan insanlar delilerden saklanarak yaşarlar.

Gerisinde o kadar saçmalamışsın ki LSD ile Şizofreniyi birbirine bağlamışsın. LSD senin beynindeki Oksipital Lob'u etkiler. Böylece geçici süreli halisünasyon görürsün. Ancak senin raphe çekirdeğin radyasyondan dolayı aşırı hasar alırsa ve hücrelerin ölür ya da başkalaşım geçirirse; bu Oksipital Lob dışında Parietal Lob, Talamus ve Hipotalamus kısımların işlevsizleşir. Başka bir değiş ile senin gerçek ve zahiri ayırt etme yetin çok azalır çünkü değerlendirme kısımlarındaki hücreler işlevsizleşir.

Gaffar Bey; ERG'e karşı bağışıklık kazandırmıştır. Öncelikle yarıradyoaktif indüklenmiş enerji Gamma ışınları saçmaz. Bu enerjinin saçılımı Pozitron (+ß) tanecikleri ile olur. Çemberlitaş'da fark ettiysen yapılar çok sağlam bir maddeden yapılmış. Ayrıca Yapı dışındaki karakterlerin üzerinde zırhlar mevcut. Fareadamları ve başkalaşım geçirmiş hayvanları bunun dışarısında tutuyorum çünkü genetikleri bilimsel olarak mümkün değil; ancak bu Pozitron tanecikleri sert cisimlerden geçemez. (Bu tür cisimlerden Gamma ışınlarının geçmesi mümkündür.) Buna binaen bu şahısların üzerindeki kıyafetler bu ışınları yalıtıyor olabilir. Yaratıkların ve büyünün var olduğu bir oyunda bana gelip şunu nasıl etmiş bunu nasıl yapmış diye sorman için önce bunlar nasıl büyü yapıyor nasıl başkalaşım geçiriyor diye sorman lazım. Faraza Ejderha'lara, Ak Gezenler'e inanıpta Jon Snow'un dirildiğine inanmayıp, gerçek ötesi diyen bir Game of Thrones izleyicisi gibi bir mantık içerisindesin.

Not; İnsanlar Karbonmonoksit verir falan diye nerde yazdım ben? Konuyu üslubunu düzeltip, saçmalamayı kesip, yazmadığım şeyleri yazmışım gibi göstererek çarpıtmayı kestiğin zaman tekrar incele zira bir kaç konudur insanların alay konusu haline geldi bu yazdıkların..
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Not; İnsanlar Karbonmonoksit verir falan diye nerde yazdım ben? Konuyu üslubunu düzeltip, saçmalamayı kesip, yazmadığım şeyleri yazmışım gibi göstererek çarpıtmayı kestiğin zaman tekrar incele zira bir kaç konudur insanların alay konusu haline geldi bu yazdıkların..
Yukardaki yazıyı düzelmiştim ben yanlış yazdım CO2 salgılar diye yazmıştım CO2 den yapılan bir deney var ortada

Güzel kardeş tamam güzel güzel yazıyonda benim anlayacagım dilden yazsan oyun içerisinde olana göre yazsadın Çemberli taşı yazan kişiler yada hikayeyi yazan kişilerin bunları düşünerekmi yaptı zannediyorsun. Hadi bunları düşündüse Gaffarı bunları yapan olarak koymasındaki mantık nedir.
Hani gaffar türkiyedeki 400 bin isimlerden sadece biridir sen bunları yazdıkca onun bir yaratıcı sıfatı yüklemiş olmuyormusun acaba? Ayrıca onu kullananında bir ileri mühendis birinden bahsetmiş olmak değilmidir.

Bilimsel açıklamaya gelince hazır formüller yaz gitsin. Karşıdaki okur hııım hııım der anladım der ama hiç bişi anlamadı.

Yani bu gibi durumları burda açık açık yazamıyorum ama bilimsel olarak masallah ağzınızdan sözcükler ardı ardına yazılabliyor birde bunu IKV deki yerini anlatıversediniz bizde öyle anlasadık. Kaçırılan mühendisleri kullanan GAFFAR mı.

Kıyamet koptuktan sonra insanlar mutasyona uğramış fare adamlardan Karakürklere kadar uzanan bu yolda birden delilere ve erg gelmesinin aşamaları var yok son nokta bilim demenin anlamı nedir. 1 levelden 29 kadar herseyi anlıyoruz. 29 dan 49 kadarda herseyi analdık diyelim. 49 levelden 49 levele kadar bilimi anlıyamadık. Eklenti paketi birden 6 cı vites bilim bilimide geçtik uzay bilimi. Mantıklımı sana göre.

Burdaki göndermeleri çoğu kişi anlıyorda bilimi bilen birinin neden anlamak istememesidir.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
VatanKIRIM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VatanKIRIM »

Adam benden bilimi köylüce açıkla diyor.. Yahu kardeşim nasıl bir lisan istiyorsun da sana ilmi terimleri anlayacağın gibi çevirsin. Zaten ilim sahibi olmayan insan terimleri anlasa herkes mühendis olur çıkar memlekette. Yani olabilir imkanın yoktur okumamışsındır bir sıkıntın vardır tamam da bana gelip o kadar şeyi halk dilinde anlat demek nasıl bir zihniyet şimdi.

Bir ilim insanına gidip bildiklerini anlat ama ben de anlayayım dersen ve o anlatırsa bir yerden sonra halk dilinde anlatamayacağı kadar zorlanır. Kaldı ki oradakiler anlaması ve algılaması o kadar zor meselelerde değil, eğer varsa öyle bir şahıs burda sana halk dilinde bilimi açıklasın ancak benim dil yeteneğim öyle bir tercümeye yetmiyor.

Not; Çemberlitaş'ı, Sığınakları yaratan insanlar bunları düşünmeyerek yaptıysa özel bir konu açarak neyi düşünerek yaptıklarını yazabilirsin, zira bir sonraki girişinde Sığınak Kapısındaki kimyasal maddeyi inceleyebilirsin. Onun orada olmasının bile bir sebebi var zira bu konudan bağımsız onun için konunun bu yersiz tartışmayla gereğince kirlendiğini düşünüyorum.
Resim
T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Şahsım adına çok yararlı bir konu olduğundan şüphem yok . Böyle bir çalışmaya önem verip buraya taşıyıp bizi bilgilendirdiğin için teşekkür ederim .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda

“Genel Etkileşim” sayfasına dön