Huzursuzluğum [49]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SmokyPAUK
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ehlim Mürre

Re: Huzursuzluğum [49]

Mesaj gönderen SmokyPAUK »

Belki biryere gizlenmiş bir NPC vardır. Onunla konuşmak gerekiyordur diye de düşündüm bir ara aradım taradım öyle birşey de yok. Sonra daha neler neler yaptım. 1 level farelerden başlayıp oyundaki bütün yaratıklardan kestim. Yine huzur yok. Büyük Hol'de belki gizli bir etkileşim yeri vardır, haritada sarı işaretle gösterilmeyen birşeydir diye önüme gelen heryere sağ tıkladım. Yine olmuyor. O köşelerde duran, dönüp duran , üstünde taç olan bişeyler varya, onların içine girdim, oturdum kalktım, yere uzandım, kutup açtım falan yine tık yok :)
Sonra düşündüm bu adam niye huzursuz olsun diye. Baktım huzursuzuğum görevi iyice huzursuz ediyor beni. Alt + F4 çektim hemen.
Merak uyandırmak için yapmışlar görevi ya. Bişeyler gelecek heralde ona hazırlık
Resim
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

HUZUR yazdı:
bbsnake yazdı: huzuru bulmak için huzur nerede huzur
buralardayım
İşte buna sesli gülerim :D :D :D :D :D :D
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Oyun içinde yapılabilecek bir şey olsa şimdiye yapılırdı. Yeni bölgeyi beklemek lazım.
Resim
Meinkampf
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Meinkampf »

hala uğraşmakta inat ediyorsunuz yeni bölge gelicek %100 eminim buna bu arz ve lodos videosunun gerçek video olmadığınıda söylemişlerdi eminim boss çıkacak o zaman bossla beraber video çıkaracaklar ayrıyetten tangriss gelmedi daha sadece kapısını bulduk eminim 1 yıl içerisinde gelicek oyuncuların hazırlık yapmaları için tılsımları getirdiler demekki bir o kadar zor olucak arz ve lodos denilen bölgenin bu kadar küçük olması imkansız :)
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Yeni bir veya daha fazla boss yaratık gelecek buna şüphe yok. Oyun dosyalarında var olan simgeleri hatırlarsanız kadim hidra kafasına benzer yeni bir simge vardı.

[Data içeriği silinmiştir]

Buna ilaveten Arz Lodos videosunda saniyelik geçen bir yaratık vardı. Buz büyücüsünü andıran bir yaratık.
Farkettiyseniz büyük hol içerisinde ruh taşına benzer dönen taşlar var. Bunların tepesinde var olan TAÇ lar videoda anlık geçen yaratığın TACıyla aynı.
En son Lahkesis tarafından 14 Oca 2013 12:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Data içeriği paylaşımı.
Kullanıcı avatarı
Heraxist
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Heraxist »

Meinkampf yazdı:hala uğraşmakta inat ediyorsunuz yeni bölge gelicek %100 eminim buna bu arz ve lodos videosunun gerçek video olmadığınıda söylemişlerdi eminim boss çıkacak o zaman bossla beraber video çıkaracaklar ayrıyetten tangriss gelmedi daha sadece kapısını bulduk eminim 1 yıl içerisinde gelicek oyuncuların hazırlık yapmaları için tılsımları getirdiler demekki bir o kadar zor olucak arz ve lodos denilen bölgenin bu kadar küçük olması imkansız :)

gm kaplan gorevi yapmanin su anda mumkun oldugunu soylemistir
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yin V Yang / Fu Li

Mesaj gönderen ReHaBeT »

HUZUR yazdı:
bbsnake yazdı: huzuru bulmak için huzur nerede huzur
buralardayım
:D :D :arrow: :cry:
Gülmekten gözlerimden yaş geldi :)
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Öncelikle Selamlar;
Bu Görev için kafanızı fazla yormanıza gerek yok bence :) Görevin Şu An Oyun İçinde Yapılması Hiçbir Şekilde Mümkün Değildir diye düşünüyorum. Yeni Gelicek Olan Eklentiler İle Birlikte Bu Görevin Yapılacağını Düşünüyorum.Hiçbir Yetkili Bu konu Hakkında Açıklama Yapmıyor, Kafanızı Boşuna Yormayın Derim.
Köşkte Yapıldı Görev Diyen Arkadaş'ada İnsanları Kandırmamasını Rica Ediyorum :)
Keyifli Forumlar Dilerim.
Kullanıcı avatarı
MAOTUN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Mutlak Seveceksin Beni

Mesaj gönderen MAOTUN »

Cloutier yazdı:Yeni bir veya daha fazla boss yaratık gelecek buna şüphe yok. Oyun dosyalarında var olan simgeleri hatırlarsanız kadim hidra kafasına benzer yeni bir simge vardı.

[Data içeriği silinmiştir]

Buna ilaveten Arz Lodos videosunda saniyelik geçen bir yaratık vardı. Buz büyücüsünü andıran bir yaratık.
Farkettiyseniz büyük hol içerisinde ruh taşına benzer dönen taşlar var. Bunların tepesinde var olan TAÇ lar videoda anlık geçen yaratığın TACıyla aynı.
Gaffarın attığı kaos o kadime benzeyen 2.resim
KIZAGAN(^Mevlana Asa)
TANHU(^Ejder Asa)
TİGİN(^Ecel Getiren)
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

Heraxist yazdı:
Meinkampf yazdı:hala uğraşmakta inat ediyorsunuz yeni bölge gelicek %100 eminim buna bu arz ve lodos videosunun gerçek video olmadığınıda söylemişlerdi eminim boss çıkacak o zaman bossla beraber video çıkaracaklar ayrıyetten tangriss gelmedi daha sadece kapısını bulduk eminim 1 yıl içerisinde gelicek oyuncuların hazırlık yapmaları için tılsımları getirdiler demekki bir o kadar zor olucak arz ve lodos denilen bölgenin bu kadar küçük olması imkansız :)

gm kaplan gorevi yapmanin su anda mumkun oldugunu soylemistir
ne zaman söyledi hiç böyle bir açıklama görmedim ben

“Genel Etkileşim” sayfasına dön