ejder çemberlitaş

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ejder çemberlitaş

Mesaj gönderen turkneferi »

xKaFamBeauTifuLx yazdı:he sız ejderle girersin çtye alırlar seni 700 800 hasarlar hemen gaffar senin yolunu gözlüyor zaten gelsede kıyamet asa versem diye 3 aydır ugrasıyoz günde kac sefer gaffara gidiyoz 1 tane asa yok hasar asasız zaten 1860 da takılıp kalıyor. ne kadar basit geliyor kıyamet asa düşürmek size
katılıyorum
acerx yazdı:aptalmıyım kıyamet yapcam tılsımda alıyolarmış herkes ejderle giriyo kıyameti düşürürüm 120 m tek hidrojenler ben 30 m ye tüm ejderi üretirim
sanada gülüyorum arkadaşında deiği gibi tanıdığın yoksa zor girersin çemberlitaşa
Resim
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

acerx yazdı:aptalmıyım kıyamet yapcam tılsımda alıyolarmış herkes ejderle giriyo kıyameti düşürürüm 120 m tek hidrojenler ben 30 m ye tüm ejderi üretirim
inanma bunlara bunların elinde hep hidrojen birikmiş onları satmak için kıyamet asasız giremezsin diyip piyasayı artırıyorlar
hatta 47 levelsen boşbver uğraşma kasmakla gaffarı kesince 2 level birden atlarsın 49 olursun
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kullanıcı avatarı
xKaFamBeauTifuLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Young Crew

Mesaj gönderen xKaFamBeauTifuLx »

xKaFamBeauTifuLx yazdı:he ^sız ejderle girersin çtye alırlar seni 700 800 hasarlar hemen gaffar senin yolunu gözlüyor zaten gelsede kıyamet asa versem diye 3 aydır ugrasıyoz günde kac sefer gaffara gidiyoz 1 tane asa yok hasar asasız zaten 1860 da takılıp kalıyor. ne kadar basit geliyor kıyamet asa düşürmek size

DEMİŞTİM DÜN :D DÜN AKSAM KIYAMET ASA DÜŞTÜ VE BUGÜN PARLATTIM MUTLUYUM :D:D 2216 HS :))
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Yer Yetmiyor

“Genel Etkileşim” sayfasına dön