Arz ve Lodos Bölgesi ( Tılsımlar - Tangrisss ? )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Timeofdeath
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Arz ve Lodos Bölgesi ( Tılsımlar - Tangrisss ? )

Mesaj gönderen Timeofdeath »

Ya arkadaşlar siz bu yöneticileri GM'leri felan ne sanıyorsunuz anlamıyorum. Adamların sanki umrundamı kim gitmiş kim kalmış düzenli olarak cebine parası giriyor mu giriyor daha neyin derdindesiniz. Foruma konular açıyorsunuz ikv kan kaybediyor diye kim görüyor veya kim dikkate alıyor ? O kadar eleştiriliyor İKV ücretsiz oyun diye çıktı ilk başta ama şu anda olunan durum tamamen para üzerine diye. Siz bu eleştirileri yapıyorsunuz ama kutu, akçe vb şeyleride almaya devam ediyorsunuz. Boşuna çırpınmayın bence ya oyununuzu oynayın zevkini çıkarmaya çalışın yada bırakın oyunu artık ne yapacaksanız :)
Kullanıcı avatarı
BeLmanDo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen BeLmanDo »

Tılsım bölgesi süper bir bölge tek başıma 2 hafta içinde Yıldırım 2 tılsımını ürettim bence oynarsanız elinize item materyal geçer oynamazsanız olmaz ;)
:flag_tr:Bir düşün başların üstünde kağanlık tuğunu,
Ruh duyar orda ölürken bile Türk olduğunu...
:flag_tr: IIXxBÖRKLÜxXII

Yoğunbakım

Maddex
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeilHitler »

Eleştiren arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle haklısınız bu konuda size katılıyorum fakat şöyle bir şey yapsa HERKES, kimse oyuna girmese gerçekten o iradesine hakim olup kimse oyuna girmese ne olur hiç düşündünüz mü? Emin olun bu oyun o kadar değişir ki :) Hatalar düzeltilir, yeni eklentiler gelir sürekli, her şeyi değişir oyunun ve daha zevkli eğlenceli bir İKV buluruz karşımız da. Ama bizim insanlarımızda ki sürü psikolojisi ve EGO buna destek vermemekte maalesef, o yüzden böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum. Bu her zaman böyle ilerleyecek, hatalar asla düzelmeyecek yeni seviyelerde, yeni gelecek bölgelerde, akreplere, cinlere, hazır olun! İKV asla değişmeyecek.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

HeilHitler yazdı:Eleştiren arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle haklısınız bu konuda size katılıyorum fakat şöyle bir şey yapsa HERKES, kimse oyuna girmese gerçekten o iradesine hakim olup kimse oyuna girmese ne olur hiç düşündünüz mü? Emin olun bu oyun o kadar değişir ki :) Hatalar düzeltilir, yeni eklentiler gelir sürekli, her şeyi değişir oyunun ve daha zevkli eğlenceli bir İKV buluruz karşımız da. Ama bizim insanlarımızda ki sürü psikolojisi ve EGO buna destek vermemekte maalesef, o yüzden böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum. Bu her zaman böyle ilerleyecek, hatalar asla düzelmeyecek yeni seviyelerde, yeni gelecek bölgelerde, akreplere, cinlere, hazır olun! İKV asla değişmeyecek.
:shock:
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
Makyaj
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Makyaj »

ilk olarak masa başı para kazanan arkadaşlara sevgiler ufak birşeymiş gibi anlatıyorsunuz fakat 50 tl bir ailenin 1 haftalık geçimini sağlayabiliyor ve haftada oyuna 50 tl ve katları yatıran bir çok kişi var
eleştirilmesine karşı çıkanlara kızıyorum çünkü bu oyuna yatırdığım paraları toplasam araba almışdım :o
sonrasında Kemalizm adamın dibisn kardeşim yürü kim tutar seni ;)
Tiksindim Makyajdan Aynalarımı Çöpe Attım
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Makyaj yazdı:ilk olarak masa başı para kazanan arkadaşlara sevgiler ufak birşeymiş gibi anlatıyorsunuz fakat 50 tl bir ailenin 1 haftalık geçimini sağlayabiliyor ve haftada oyuna 50 tl ve katları yatıran bir çok kişi var
eleştirilmesine karşı çıkanlara kızıyorum çünkü bu oyuna yatırdığım paraları toplasam araba almışdım :o
sonrasında Kemalizm adamın dibisn kardeşim yürü kim tutar seni ;)

diyorsun :D
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön