Arz klanınındaki iki ''edepsiz''

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Haluk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Daha-Sonra

Re: Arz klanınındaki iki ''edepsiz''

Mesaj gönderen Haluk »

Evvel yazdı:bunların amacı milleti birbirine düşürmek ölüyorsun 2 kez 1 canda kaldırıyorlar bunları barındırmayacaksın bunlar RUh hastası böyle oyunculara lanet olsun 10 level çar kaynıyor arz kale ölen arzları 1 canda kaldırmak için bide laf atıyorlar hem suçlu hem güçlü 1 canda belki 30 kez kaldırdılar benim karakterlerimi özgüraslan Aşkıxderun bu nasıl oyunculuk adamı sinir hastası eder bunlar bölgeler dolu zaten bide etrafımızda 10 level ŞİFACI rezilliği var bu ne bu nasıl bi oyun sistemi SAKİN sakin oyuna giriyorum sinir küpü olup çıkıyorum böyle bebeler oyunda oldukça milleti birbirine düşürdükçe bu oyundan bi halt olmaz .
biraz hatan var ben 10 lv şlfacımla 15 hayata döndürmeye verdim heryere gidip canlandırıyorum onlar teşekkür ediyor ortam sağlıyorum mutlu oluyor istersen 10 lw şlfacımı 49 a kasabilirsiniz ;) ;) :>
MinoseT
Haluk
HalukTR
Kullanıcı avatarı
Haluk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Daha-Sonra

Mesaj gönderen Haluk »

Telefondan giriyorum mesajın gittiğini görmedim bunu ve 2 mesajımı silermisilniz 1 tane kalsın
MinoseT
Haluk
HalukTR
Kullanıcı avatarı
xXDeaTHMaCHiNeXx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Çınar Altı

Mesaj gönderen xXDeaTHMaCHiNeXx »

20.01.2013 tarihde bu 2 karaktersiz yüzünden susturuldum ve susturuldugum gün klanımı değiştim.

Kod: Tümünü seç

Tılsım çıktı mertlik bozuldu...
'DM'

“Genel Sohbet” sayfasına dön