biraz hatan var ben 10 lv şlfacımla 15 hayata döndürmeye verdim heryere gidip canlandırıyorum onlar teşekkür ediyor ortam sağlıyorum mutlu oluyor istersen 10 lw şlfacımı 49 a kasabilirsinizEvvel yazdı:bunların amacı milleti birbirine düşürmek ölüyorsun 2 kez 1 canda kaldırıyorlar bunları barındırmayacaksın bunlar RUh hastası böyle oyunculara lanet olsun 10 level çar kaynıyor arz kale ölen arzları 1 canda kaldırmak için bide laf atıyorlar hem suçlu hem güçlü 1 canda belki 30 kez kaldırdılar benim karakterlerimi özgüraslan Aşkıxderun bu nasıl oyunculuk adamı sinir hastası eder bunlar bölgeler dolu zaten bide etrafımızda 10 level ŞİFACI rezilliği var bu ne bu nasıl bi oyun sistemi SAKİN sakin oyuna giriyorum sinir küpü olup çıkıyorum böyle bebeler oyunda oldukça milleti birbirine düşürdükçe bu oyundan bi halt olmaz .
Arz klanınındaki iki ''edepsiz''
- Haluk
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Daha-Sonra
Re: Arz klanınındaki iki ''edepsiz''
MinoseT
Haluk
HalukTR
Haluk
HalukTR
- Haluk
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Daha-Sonra
Telefondan giriyorum mesajın gittiğini görmedim bunu ve 2 mesajımı silermisilniz 1 tane kalsın
MinoseT
Haluk
HalukTR
Haluk
HalukTR
- xXDeaTHMaCHiNeXx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Çınar Altı
20.01.2013 tarihde bu 2 karaktersiz yüzünden susturuldum ve susturuldugum gün klanımı değiştim.
Kod: Tümünü seç
Tılsım çıktı mertlik bozuldu...
'DM'