NOCOMENT Bİ BAKARMISIN ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Salvocu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC Gamlı Baykuş CcC

Re: NOCOMENT Bİ BAKARMISIN ?

Mesaj gönderen Salvocu »

Necömmert bir adamdır o 8-)
Sansar Salvo <_O AĞIR ROMAN <_O

http://youtu.be/G7YvXlAIG-I
Denizlerin DALGASIYIM .Yağarsa Yağmur Yağar.Nayinoma Kurbani.

Ferhat Süsen :) >> https://www.facebook.com/ferhat.susen.5?ref=tn_tnmn
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Nocomment'i tanıyorum. 5,5 senedir oynadığım bu İKV'de hiçbir zaman Nocomment'in İKV için kötü birşeyler yaptığını vs vs görmedim duymadım. Daima yenilikçi, kindar olmayan, kendi halinde, yaşının adamı denilebilecek bir kişilik. Bunları yazdıktan sonra yönetim yalakası vs vs diyen olabilir. Ama ben hem gerçek hayatta hemde sanal'da bu adamdan hiçbir şekilde böyle şeyler görmedim. Düzenli olarak buluşmalara vs giden biriyim. Her oyuncuyla tek tek ilgilenir. Etkinliklerde herkesin yanına gider, yardımcı olur. (Videolarda görmüşsünüzdür.) Uzun lafın kısası, Nihat abi candır Gönüllerdesin Nihat ATÇI ;)
NOT: Evet ben yönetim yalakasıyım, evet siz kralsınız ve Evet siz herşeyi bilirsiniz. İyi Forumlar
En son Splash tarafından 07 Kas 2012 22:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Salvocu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: CcC Gamlı Baykuş CcC

Mesaj gönderen Salvocu »

Splash yazdı:Nocomment'i tanıyorum. 5,5 senedir oynadığım bu İKV'de hiçbir zaman Nocomment'in İKV için kötü birşeyler yaptığını vs vs görmedim duymadım. Daima yenilikçi, kindar olmayan, kendi halinde, yaşının adamı denilebilecek bir kişilik. Bunları yazdıktan sonra yönetim yalakası vs vs diyen olabilir. Ama ben hem gerçek hayatta hemde sanal'da bu adamdan hiçbir şekilde böyle şeyler görmedim. Gönüllerdesin Nihat ATÇI ;)

Nihat abiye laf atmayın len süper bir insan.Haklı yukardaki arkadaş
Sansar Salvo <_O AĞIR ROMAN <_O

http://youtu.be/G7YvXlAIG-I
Denizlerin DALGASIYIM .Yağarsa Yağmur Yağar.Nayinoma Kurbani.

Ferhat Süsen :) >> https://www.facebook.com/ferhat.susen.5?ref=tn_tnmn
HerhatOrnathy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

oświetlenie

Mesaj gönderen HerhatOrnathy »

HerhatOrnathy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

oświetlenie

HerhatOrnathy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

oświetlenie

HerhatOrnathy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

oświetlenie

Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

Splash yazdı:Nocomment'i tanıyorum. 5,5 senedir oynadığım bu İKV'de hiçbir zaman Nocomment'in İKV için kötü birşeyler yaptığını vs vs görmedim duymadım. Daima yenilikçi, kindar olmayan, kendi halinde, yaşının adamı denilebilecek bir kişilik. Bunları yazdıktan sonra yönetim yalakası vs vs diyen olabilir. Ama ben hem gerçek hayatta hemde sanal'da bu adamdan hiçbir şekilde böyle şeyler görmedim. Düzenli olarak buluşmalara vs giden biriyim. Her oyuncuyla tek tek ilgilenir. Etkinliklerde herkesin yanına gider, yardımcı olur. (Videolarda görmüşsünüzdür.) Uzun lafın kısası, Nihat abi candır Gönüllerdesin Nihat ATÇI ;)
NOT: Evet ben yönetim yalakasıyım, evet siz kralsınız ve Evet siz herşeyi bilirsiniz. İyi Forumlar
sen malsın ama
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Splash yazdı:Nocomment'i tanıyorum. 5,5 senedir oynadığım bu İKV'de hiçbir zaman Nocomment'in İKV için kötü birşeyler yaptığını vs vs görmedim duymadım. Daima yenilikçi, kindar olmayan, kendi halinde, yaşının adamı denilebilecek bir kişilik. Bunları yazdıktan sonra yönetim yalakası vs vs diyen olabilir. Ama ben hem gerçek hayatta hemde sanal'da bu adamdan hiçbir şekilde böyle şeyler görmedim. Düzenli olarak buluşmalara vs giden biriyim. Her oyuncuyla tek tek ilgilenir. Etkinliklerde herkesin yanına gider, yardımcı olur. (Videolarda görmüşsünüzdür.) Uzun lafın kısası, Nihat abi candır Gönüllerdesin Nihat ATÇI ;)
:roll:

Hepimiz Kral İsek Eğer ! Burada Taht Kavgaları Çok olur Merkezi Otorite bozulur Ayrıca Herkes eşit Olur .. Paradosk yaptın dostum
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

haydegidelumm yazdı:
:roll:

Hepimiz Kral İsek Eğer ! Burada Taht Kavgaları Çok olur Merkezi Otorite bozulur Ayrıca Herkes eşit Olur .. Paradosk yaptın dostum
alemde tek kral varsa oda SARI OĞLU SABRİDİR o varken bize laf düşmez haddini bil kadim dostum
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön