NOCOMENT Bİ BAKARMISIN ?
- Salvocu
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC Gamlı Baykuş CcC
Re: NOCOMENT Bİ BAKARMISIN ?
Necömmert bir adamdır o
Sansar Salvo <_O AĞIR ROMAN <_O
http://youtu.be/G7YvXlAIG-I
Denizlerin DALGASIYIM .Yağarsa Yağmur Yağar.Nayinoma Kurbani.
Ferhat Süsen
>> https://www.facebook.com/ferhat.susen.5?ref=tn_tnmn
Ferhat Süsen
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: <Game Master>
Nocomment'i tanıyorum. 5,5 senedir oynadığım bu İKV'de hiçbir zaman Nocomment'in İKV için kötü birşeyler yaptığını vs vs görmedim duymadım. Daima yenilikçi, kindar olmayan, kendi halinde, yaşının adamı denilebilecek bir kişilik. Bunları yazdıktan sonra yönetim yalakası vs vs diyen olabilir. Ama ben hem gerçek hayatta hemde sanal'da bu adamdan hiçbir şekilde böyle şeyler görmedim. Düzenli olarak buluşmalara vs giden biriyim. Her oyuncuyla tek tek ilgilenir. Etkinliklerde herkesin yanına gider, yardımcı olur. (Videolarda görmüşsünüzdür.) Uzun lafın kısası, Nihat abi candır Gönüllerdesin Nihat ATÇI 
NOT: Evet ben yönetim yalakasıyım, evet siz kralsınız ve Evet siz herşeyi bilirsiniz. İyi Forumlar
NOT: Evet ben yönetim yalakasıyım, evet siz kralsınız ve Evet siz herşeyi bilirsiniz. İyi Forumlar
En son Splash tarafından 07 Kas 2012 22:41 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- Salvocu
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: CcC Gamlı Baykuş CcC
Splash yazdı:Nocomment'i tanıyorum. 5,5 senedir oynadığım bu İKV'de hiçbir zaman Nocomment'in İKV için kötü birşeyler yaptığını vs vs görmedim duymadım. Daima yenilikçi, kindar olmayan, kendi halinde, yaşının adamı denilebilecek bir kişilik. Bunları yazdıktan sonra yönetim yalakası vs vs diyen olabilir. Ama ben hem gerçek hayatta hemde sanal'da bu adamdan hiçbir şekilde böyle şeyler görmedim. Gönüllerdesin Nihat ATÇI
Nihat abiye laf atmayın len süper bir insan.Haklı yukardaki arkadaş
Sansar Salvo <_O AĞIR ROMAN <_O
Ferhat Süsen
>> https://www.facebook.com/ferhat.susen.5?ref=tn_tnmn
Ferhat Süsen
-
- Salgın Koruyucusu
-
- Salgın Koruyucusu
-
- Salgın Koruyucusu
-
- Salgın Koruyucusu
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Slytherin
sen malsın amaSplash yazdı:Nocomment'i tanıyorum. 5,5 senedir oynadığım bu İKV'de hiçbir zaman Nocomment'in İKV için kötü birşeyler yaptığını vs vs görmedim duymadım. Daima yenilikçi, kindar olmayan, kendi halinde, yaşının adamı denilebilecek bir kişilik. Bunları yazdıktan sonra yönetim yalakası vs vs diyen olabilir. Ama ben hem gerçek hayatta hemde sanal'da bu adamdan hiçbir şekilde böyle şeyler görmedim. Düzenli olarak buluşmalara vs giden biriyim. Her oyuncuyla tek tek ilgilenir. Etkinliklerde herkesin yanına gider, yardımcı olur. (Videolarda görmüşsünüzdür.) Uzun lafın kısası, Nihat abi candır Gönüllerdesin Nihat ATÇI
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
:roll:Splash yazdı:Nocomment'i tanıyorum. 5,5 senedir oynadığım bu İKV'de hiçbir zaman Nocomment'in İKV için kötü birşeyler yaptığını vs vs görmedim duymadım. Daima yenilikçi, kindar olmayan, kendi halinde, yaşının adamı denilebilecek bir kişilik. Bunları yazdıktan sonra yönetim yalakası vs vs diyen olabilir. Ama ben hem gerçek hayatta hemde sanal'da bu adamdan hiçbir şekilde böyle şeyler görmedim. Düzenli olarak buluşmalara vs giden biriyim. Her oyuncuyla tek tek ilgilenir. Etkinliklerde herkesin yanına gider, yardımcı olur. (Videolarda görmüşsünüzdür.) Uzun lafın kısası, Nihat abi candır Gönüllerdesin Nihat ATÇI
Hepimiz Kral İsek Eğer ! Burada Taht Kavgaları Çok olur Merkezi Otorite bozulur Ayrıca Herkes eşit Olur .. Paradosk yaptın dostum

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Slytherin
alemde tek kral varsa oda SARI OĞLU SABRİDİR o varken bize laf düşmez haddini bil kadim dostumhaydegidelumm yazdı::roll:Splash yazdı:Nocomment'i tanıyorum. 5,5 senedir oynadığım bu İKV'de hiçbir zaman Nocomment'in İKV için kötü birşeyler yaptığını vs vs görmedim duymadım. Daima yenilikçi, kindar olmayan, kendi halinde, yaşının adamı denilebilecek bir kişilik. Bunları yazdıktan sonra yönetim yalakası vs vs diyen olabilir. Ama ben hem gerçek hayatta hemde sanal'da bu adamdan hiçbir şekilde böyle şeyler görmedim. Düzenli olarak buluşmalara vs giden biriyim. Her oyuncuyla tek tek ilgilenir. Etkinliklerde herkesin yanına gider, yardımcı olur. (Videolarda görmüşsünüzdür.) Uzun lafın kısası, Nihat abi candır Gönüllerdesin Nihat ATÇI
Hepimiz Kral İsek Eğer ! Burada Taht Kavgaları Çok olur Merkezi Otorite bozulur Ayrıca Herkes eşit Olur .. Paradosk yaptın dostum
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN