ForumunMessisi yazdı:forumda ne cok mal lan samedsedir ankaralı diye kendi memleketimden utanıyorum
Bir kere cümlen devrik ve ne demek istediğin gayet zor anlaşılıyor .
Bu bir.
Sen Samedsedir'e laf atacak kadar adam değilsin.
Bu da iki...
Adam Olmayan Biri Nasıl Olurda Başka Birine Adam Değilsin der Bu da Ayrı Bir Soru İşareti ?
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
ForumunMessisi yazdı:forumda ne cok mal lan samedsedir ankaralı diye kendi memleketimden utanıyorum
Bu bir.
Bu da iki...
Adam Olmayan Biri Nasıl Olurda Başka Birine Adam Değilsin der Bu da Ayrı Bir Soru İşareti ?
SAMEDSEDİR TÜRKÇE KONUŞMAYI BİLMEYEN FORUMUN MALIDIR ALPAYKAN YANLIŞ ATA OYNAMA AT TEPER .. BALIKESİRİN ÇILGIN EŞEĞİ olarak burada bulursun kendini ... ayqtın qrdoo baq bu türqçe deqil qq..
Bu bir.
Bu da iki...
adam güzel geri dönüş yaptı hosgeldin panpa /alkış
Gidişin Bir Dönüşü Vardır Zanza ! :mrgreen: Ama Öyle 7/24 Takılmayacam Eskisi Gibi :mrgreen:
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
ALpaykanın herkes kardeşi zaten galiba kuyru k acısı var birisne laf sokunca anında onun uzernden bize sataşıyo
Ferhat bi sg lan dun daha arafa gittim askere gittim carımı sildim diyodun bu gun gelmiş konusuyosun samed sedir apache fln diyon da senin qq yazmandan apaci olup olmadın anlaşılıyo gulum
Bu bir.
Bu da iki...
forumda düzgün yazmakla gerçek türkçe düzgün kullanılmıyor buda 3 olsun
Sen yazdıklarının iyi anlaşıldığından emin misin ?
akıllı olan anlar benim muattabım onlar zaten
Aklını yerim lan senin.
Seni sulu götürür susuz getiririm.
Uza git ne Samed ile ne de benimle uğraşacak kapasitede değilsin sen ERGEN
Ayrıca Genel Etkileşim herkesin kullandığı bir bölüm , sıkıysa beni burdan uzaklaştır da görelim ....
Akıl Ye ki Biraz Akıllan ! Beyin Bedava Nasıl Olsa Git biraz al Dostum !
Video kaldırılmıştır.
QatarFoundatioNN yazdı:ALpaykanın herkes kardeşi zaten galiba kuyru k acısı var birisne laf sokunca anında onun uzernden bize sataşıyo
Ferhat bi sg lan dun daha arafa gittim askere gittim carımı sildim diyodun bu gun gelmiş konusuyosun samed sedir apache fln diyon da senin qq yazmandan apaci olup olmadın anlaşılıyo gulum
Sonuç olarak MERAN' s*ker .. şizofrene bağlatırız ibbbnelk meranda geçmez..haydi
Bu bir.
Bu da iki...
SAMEDSEDİR TÜRKÇE KONUŞMAYI BİLMEYEN FORUMUN MALIDIR ALPAYKAN YANLIŞ ATA OYNAMA AT TEPER .. BALIKESİRİN ÇILGIN EŞEĞİ olarak burada bulursun kendini ... ayqtın qrdoo baq bu türqçe deqil qq..
biz direk söverik samed değiliz mal samet avi.
Çocuksunuz siz ?
Sizle uğraşmaya bile değmez de , neyse.
Beni ilgilendiren bir mesajını gördüğümde gelir cevabını yapıştırım...
Susuz getirdiğim .....