HaNdSoMe yazdı:Bu gibi küçük ama çoğu kişinin desteklediği önerilerin uygulanması 39 level zamanından sonra azaldı sonra hiç gelmedi.
Hatırlarmısınız?
-29 level zamanında her hafta bir paket yayımlanırdı ve yenilikler, etkinlikler olurdu.
Sebebini düşünmeliyiz biraz.Kafa patlatmalıyız öyle değil mi ?
Bu tür yenilikleri yapan kim Sobee ve ekip çalışanları vesaire .
Ben hiç rastlamadım,en az 100 200 kişi tarafından İSTENİLMEYEN bir Gm'nin veyahut başka bir yetkiye sahip bir adamın hala devam etmeme durumunu.Mübarek yüzü kızaranıda yok.Yada hep yüzüne gülenler olduğu için bizim gibileri gözleri görmüyor.İnsanlar hata yapabilir diyecek olursanız , Kaç defa hata yapar ? yada kaçıncı defa yapınca bırakması gerekecek diye sorulur..
AÇIK KONUŞUYORUM . DESTEK TAKIMINDA BULUNAN AKTİF GÖREV YAPAN ARKADAŞLARIMDA BIRAKAN ARKADAŞLARIMINDA DİLİNDE AYNI SÖZLER
1 GM HARİÇ KİMSENİN SÖZÜ GEÇMİYOR . O NE DERSE O OLUYOR !
o GM 'yi tahmin edebildiğinize EMİNİM.
Ama işte şu var ben bunları buradan yazabiliyorum.Çoğu insan acaba çarıma birşey olur mu ?Rehberlik veya daha üst düzey yetkiden atılır mıyım korkusuyla , BUNLARI DİLE GETİREMEZ ..
Gerçekci olalım biraz. Özeleştiri yapmayan ,hatalı olduğunda dile getirip özür dilemeyen,kimsenin sözlerini takmayan sayısı az denilmeyecek kadar fazla olan YETKİLİLER var..Bu yazım ya silinir yada yönetim ve yalakaları tarafından yine mi ferhat sen denir..Ama eminim onlarda içlerinden bu çocuk doğruyu söylüyor,biz eleştiremiyoruz hep haklı görüyoruz onları diyorsunuzdur.
Büyük meclisin kürsüsünden milletime söz verdim.Hatay'ı alacağım.Milletim benim dediğime inanır.Sözümü yerine getirmezsem milletimin huzuruna çıkamam.Yerimde kalamam.Ben şimdiye kadar yenilmedim,yenilmem.Yenilirsem bir dakika yaşayamam.
EyvAllah sağol.Ama alışığım ben oyunda gmler tarafından KP'lerimin silinmesine.Blok atıp çanta kasa rütbe boş çarlarımın açılmasına.Böyle yapınca pes edeceğimi sanmaları kendi yanılgıları,daha çok AH alıyorlar haberleri yok.neyse çok konuştum yine forumun delisi olarak az susayım .Şuan benim her yazımdan sonra iletilerime bakan Yetkililer bahane arıyorlardır ceza vermek yada silmek için .Birazdan damlarlar bu kadar yazıya sen ölmedin mi diyecek aynı espriyi 200 defa yapanlar .Neyse Hadi hayırlısı zaman herşeyin ilacıdır diyelim