İşte yeni bir takıntı, İşte yeni bir hata !

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sparow
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Dıstrıct Area

Re: İşte yeni bir takıntı, İşte yeni bir hata !

Mesaj gönderen Sparow »

XxxChesTeRxxX yazdı:Varmı artıran ? +2300 Hasar istiyen arkadaş. Resim :arrow:

selamun aleykum , o yazıyı yazan kısı benım nıye öyle bırsey yaptım hiç dusundunmu ? benım yanı o çarın hasarı 15oo lerde su devırde 1700 un zor gırebıldıgı gaffara bende arkadas ortamı ıle gırıyorum akabınde bb 2100 2000 aramak zorunda kalıyorum . sımdı sorarım sana sen ne yapardın ?
hayalxgayya
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hayalxgayya »

Büyümün hasarı 1785.Takılarım ve asam eksik.Yıllardır aynı klandayım genelde sadece tanıdıklarımla girerim.Açıkcası genelde iki hasarcıdan biri olurum.Bence herkes 2100 küsür bilmem ne hasara takıntılı deildir.He var olan yok mu elbette var sonuçta bu herkesin kendi tercihidir.Gruptaki insanlar işini bildikten sonra hasarın o kadar yüksek olmaması gruba sadece fazladan 10 dk kaybettirir bence.Bu da o kadar mühim bi zaman deil.Tabiki de kendi görüşümdür bu.
HaYaLxXxGaYYa,,HaYaLxGaYYa,,Süveyda,,Yakut
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

Tamam haklısınız +2000 adam aramak hakkınız lakin bizlerede bir şans verilmesi gerekiyor. yoksa oyunun gidişatı hayra alamet değil :) arkadaşlarla girdik diyenler, Benide tanıştırdın şu arkadaşlarla :)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Anafaz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Shadow OfThe Sun

Mesaj gönderen Anafaz »

youneverknow34 yazdı:Bizde bi Giremiyoz BB ci olarak gidicem 1909 hasarım var hala +2000 yazıyolar çok saçma 91 hasarın lafını yapmayın...
kardeş iksir içsen ? :)
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

Bu oyun bitti artık şunu oynayacağınıza gezin dolaşın :D
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

ALKOLIZM yazdı:Bu oyun bitti artık şunu oynayacağınıza gezin dolaşın :D
Oyunun sonuna gelip karakterlerini dizenler oyun bitti diyebilir ama benim daha baya yolum var Bir kere gaffar kestim ( Fuarda tanıştığım Hüseyin TURKİSHGENCE Sayesinde ) lakin daha Gaffardan alacak emanetlerim var. nasıl yapacağımı bilmesemde ( Bir kere tanıştım ama ziyarete hala gidemiyorum :? ) bi şekilde öpecem elini dedemin. bayramda yaklaştı hediyesi bol olur inş :) Türk yapımı bu oyunu bırakmaya pek niyetim yok ne kadar beni sevmesede, ne kadar cüzdanıma düşman olsada ... :) :twisted:

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
jokerkaan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Al Dem

Mesaj gönderen jokerkaan »

XCEZAX yazdı:Arkadaşlar diyorsunuz ki ilk zamanlar nasıl 1300 ile kesiliyordu şöyle söyleyim o zamanlar 2 ofans 2 büyü 2 şifa giriliyordu ve makineleri ofansif kalfaları ofansif ağırlıklı kesiyorlardı.Ve tabi çaresizlikten 2 saatten fazla zaman ayırıyorlardı haliyle şimdi daha iyisi varken daha kötüsüne kaçmak istemiyor herkes.+2000 adamın Gaffar Bey'de ne işi olur bunu sorgulamak kimseye düşmez fakat şöyle bir şey adamın belki tek asası,ceketi,pantolonu eksik tamamen karakterindeki eşyaları fullemeye çalışma hedefi koymuş kendisine.Gönül ister herkes girsin fakat olmuyor.Bu arada Büyü Bozmacı bile olunsa Büyü bozma tek Gaffar da işliyor adamlar BB yi tabi 2000 hasara yakın alıcak robotları nasıl kesicek yoksa ?

Benimki de bu olayın acı gerçekleri oldu kimse kusura bakmasın.Umarım en kısa zamanda istediklerinize ulaşırsınız.Hepinize sabır ve kolaylıklar diliyorum.

Tamamen Katılıyorum
FaLaNFeLaN
FaLaNFeLaNII
FaLaNFeLaNIII
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Sonunda gaffar görevimi yapabildim ve haftada 1-2 kez gaffar atıyorum hasarım kaç ? 1400. Dkcıyım . Bugün 2 tane 1400 hasar vardı grupta biri bendim. Diğer 2 si biri 2200 diğeri 1910 du ve rahatlıkla makine ve gaffarı kesebildik. Artık bu +2300 saçmalığına son verin. Makine diyorsanız herkes aynı anda konsantrasyon açarsa makine kolaylıkla yatıyor. :arrow:
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

XxxChesTeRxxX yazdı:Sonunda gaffar görevimi yapabildim ve haftada 1-2 kez gaffar atıyorum hasarım kaç ? 1400. Dkcıyım . Bugün 2 tane 1400 hasar vardı grupta biri bendim. Diğer 2 si biri 2200 diğeri 1910 du ve rahatlıkla makine ve gaffarı kesebildik. Artık bu +2300 saçmalığına son verin. Makine diyorsanız herkes aynı anda konsantrasyon açarsa makine kolaylıkla yatıyor. :arrow:
Ben gaffar keserken grubta bir tane 1000 bir tanede 1500 hasarlı adam vardı. Her şeyi sorunsuz ve ilk denemede kestik. Her şey hasar değil.
Ayrıca inssanlar madem bu oyunu seviyor ve oyuncu sayısının azalmasını istemiyor bu sorunu atlatmaları gerek. Tamam iyi bir grub hakkınız lakin oyununa yeni başlayıp ejderini üretip zar zor Xe Stuarta gidip zırh eld düşürünce Birde üstüne "Biz bunları boşunamı yaptık? sıra Gaffarda ama gidemiyorum. oyun benim için burada bitmiş daha ileri gidemiyorum. Boşuna sürünmüşüm bu lanet oyunda ... " deyip bırakırlar.

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
Samet199020
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Samet199020 »

Yazdığınız yazıların bir çoğunu okudum Ve evet haklısınız. Ama Sizlerin başlarken bilmesi gerektiği oyunda gerçek arkadaşlıklar kurabilmektir çıkar amacı gütmeden hepinizin sevgi ve saygı çerçevesinde oyunu ilerletme çabasında olmalısınız ve bu tarz yazıları yazan kişiler genellikle oyunda hiç bir kimse tarafından sevilmeyen kişiler . Ben de başta zorlandım hatta ve hatta sunucu bile değiştirdim arkadaşım için.Anlatabildiğim şu ki Çevre önemli lütfen çevre ile iyi ilişkiler kurmaya çalışın İtem ve para kendiliğinden gelecek. zamanında 900 hasarla gaffara girdim ve şuanda hasarım 2311 üretim tek kıyamet zırh oda belli bir kaç item düştükten sonra son olarak ürettim hepsi alın teri ..!

eXeLanS
Britneyspears
Mmonsterhunter

ÇAMUROSMAN
eXeLanS
monsterhunter

“Genel Sohbet” sayfasına dön