Gm ler bun biçim iştir yahu????

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: Gm ler bun biçim iştir yahu????

Mesaj gönderen abuzeddin »

turkoxHAMSTER yazdı:
abuzeddin yazdı:tmm kardeşim anlıyorum ama daha önce böle bişey olmamıştı...görevimizi yaptık ama hakkını alamadık hani bazıları diyebilir yeşil hidra pençesi işe yaramıyor diye ama bu oyun burda sayıklamıcak yeni lwller gelecek ve yeni yerler gelicek belki yücelen zırh reçetesinde yeşil hidra pençesini isticek ee o zmn biz ne yapıcaz???

yücelen zırh geleceğini sanmıyorum gelse de urban zırh la aynı olur boşuna üretime değmez:D
gelicek ve hidra pençesi istemicek ben onu misal verdim yani başka şaheser silahlarda felan isteyebilir boşuna kesilmedi dime bu ?? :D
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: Gm ler bun biçim iştir yahu????

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

abuzeddin yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
abuzeddin yazdı:tmm kardeşim anlıyorum ama daha önce böle bişey olmamıştı...görevimizi yaptık ama hakkını alamadık hani bazıları diyebilir yeşil hidra pençesi işe yaramıyor diye ama bu oyun burda sayıklamıcak yeni lwller gelecek ve yeni yerler gelicek belki yücelen zırh reçetesinde yeşil hidra pençesini isticek ee o zmn biz ne yapıcaz???

yücelen zırh geleceğini sanmıyorum gelse de urban zırh la aynı olur boşuna üretime değmez:D
gelicek ve hidra pençesi istemicek ben onu misal verdim yani başka şaheser silahlarda felan isteyebilir boşuna kesilmedi dime bu ?? :D

ya ilk başta latifte istiyordu(ecelde olabilir) sonra değiştirdiler boşta kaldı:D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön