gelicek ve hidra pençesi istemicek ben onu misal verdim yani başka şaheser silahlarda felan isteyebilir boşuna kesilmedi dime bu ??turkoxHAMSTER yazdı:abuzeddin yazdı:tmm kardeşim anlıyorum ama daha önce böle bişey olmamıştı...görevimizi yaptık ama hakkını alamadık hani bazıları diyebilir yeşil hidra pençesi işe yaramıyor diye ama bu oyun burda sayıklamıcak yeni lwller gelecek ve yeni yerler gelicek belki yücelen zırh reçetesinde yeşil hidra pençesini isticek ee o zmn biz ne yapıcaz???
yücelen zırh geleceğini sanmıyorum gelse de urban zırh la aynı olur boşuna üretime değmez:D
Gm ler bun biçim iştir yahu????
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Gm ler bun biçim iştir yahu????
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Gm ler bun biçim iştir yahu????
abuzeddin yazdı:gelicek ve hidra pençesi istemicek ben onu misal verdim yani başka şaheser silahlarda felan isteyebilir boşuna kesilmedi dime bu ??turkoxHAMSTER yazdı:abuzeddin yazdı:tmm kardeşim anlıyorum ama daha önce böle bişey olmamıştı...görevimizi yaptık ama hakkını alamadık hani bazıları diyebilir yeşil hidra pençesi işe yaramıyor diye ama bu oyun burda sayıklamıcak yeni lwller gelecek ve yeni yerler gelicek belki yücelen zırh reçetesinde yeşil hidra pençesini isticek ee o zmn biz ne yapıcaz???
yücelen zırh geleceğini sanmıyorum gelse de urban zırh la aynı olur boşuna üretime değmez:D![]()
ya ilk başta latifte istiyordu(ecelde olabilir) sonra değiştirdiler boşta kaldı:D