püf nokta . (savaşçılar buyrun)
- MrDexter
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: San Antonio Spurs
Re: püf nokta . (savaşçılar buyrun)
Öylede zaten aynen açıkladın . Zihin Durdurma Sert Ağır Dikkat bu kadar ws . Taktik taktik diyosun ne yapıyosun adamlara geri attırma mı ? Ezber bozmamı kendini çok gaza getirip rezil etmekte bir numarasınız
Kılıçlara + basılmadan attıgım parasına wslerden kazandıgım paranın ne kadar olduğunu da bilemezsiniz . Kalp kırmak istemiyorum diyorum diyorum ama zorluyosunuz . Kimseyi tanımadan kimse hakkında o şekilde konuşamazsın bide onuda belirtiyim.
PINKFLOYD / nemanjaBJELICA

- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Sen tanıdığın için mi böyle konuşuyorsun ?MrDexter yazdı:Öylede zaten aynen açıkladın . Zihin Durdurma Sert Ağır Dikkat bu kadar ws . Taktik taktik diyosun ne yapıyosun adamlara geri attırma mı ? Ezber bozmamı kendini çok gaza getirip rezil etmekte bir numarasınızKılıçlara + basılmadan attıgım parasına wslerden kazandıgım paranın ne kadar olduğunu da bilemezsiniz . Kalp kırmak istemiyorum diyorum diyorum ama zorluyosunuz . Kimseyi tanımadan kimse hakkında o şekilde konuşamazsın bide onuda belirtiyim.
Ha bu arada kalp kırmak mı ?
Kendini o kadar önemseme yazdıkların benim için ne kadar önemli ki kalbimi kırabileceksin??
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
zaaaaaaaaaaaaaaaa xd
Arkdaşlar böyle abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz. Kimseyi tanımadan etmeden nadir arkadaşımız araştırmış denemiş ne kadar iyi oldugunu eminönü sunucusunda oynayan herkez bilir.
savaşçı wssini 10 dk da ögrettigin adam beni yensin çarımı silerim bu arada.Savaşçı ws siinde uzun süreli antremanlar sonunda iyi olursun. Ws nin kaderini durdurma dikkat zihin toplama belirler haklısınız ama onun kadar net hızı pc el hızı da önemlidir ve en önemliside rakibi tanımaktır ne yapcagını sezebilmektir.İyi savaşçı olmak kolay bişey değil ama ne olursa olsun şans faktörü de önemli yer tutar
savaşçı wssini 10 dk da ögrettigin adam beni yensin çarımı silerim bu arada.Savaşçı ws siinde uzun süreli antremanlar sonunda iyi olursun. Ws nin kaderini durdurma dikkat zihin toplama belirler haklısınız ama onun kadar net hızı pc el hızı da önemlidir ve en önemliside rakibi tanımaktır ne yapcagını sezebilmektir.İyi savaşçı olmak kolay bişey değil ama ne olursa olsun şans faktörü de önemli yer tutar
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx
Byfawory

Byfawory