püf nokta . (savaşçılar buyrun)

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
MrDexter
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: San Antonio Spurs

Re: püf nokta . (savaşçılar buyrun)

Mesaj gönderen MrDexter »

Öylede zaten aynen açıkladın . Zihin Durdurma Sert Ağır Dikkat bu kadar ws . Taktik taktik diyosun ne yapıyosun adamlara geri attırma mı ? Ezber bozmamı kendini çok gaza getirip rezil etmekte bir numarasınız :) Kılıçlara + basılmadan attıgım parasına wslerden kazandıgım paranın ne kadar olduğunu da bilemezsiniz . Kalp kırmak istemiyorum diyorum diyorum ama zorluyosunuz . Kimseyi tanımadan kimse hakkında o şekilde konuşamazsın bide onuda belirtiyim.
PINKFLOYD / nemanjaBJELICA
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

MrDexter yazdı:Öylede zaten aynen açıkladın . Zihin Durdurma Sert Ağır Dikkat bu kadar ws . Taktik taktik diyosun ne yapıyosun adamlara geri attırma mı ? Ezber bozmamı kendini çok gaza getirip rezil etmekte bir numarasınız :) Kılıçlara + basılmadan attıgım parasına wslerden kazandıgım paranın ne kadar olduğunu da bilemezsiniz . Kalp kırmak istemiyorum diyorum diyorum ama zorluyosunuz . Kimseyi tanımadan kimse hakkında o şekilde konuşamazsın bide onuda belirtiyim.
Sen tanıdığın için mi böyle konuşuyorsun ?
Ha bu arada kalp kırmak mı ? :D
Kendini o kadar önemseme yazdıkların benim için ne kadar önemli ki kalbimi kırabileceksin??
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Panpaaa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Panpaaa »

zaaaaaaaaaaaaaaaa xd
Kullanıcı avatarı
turkishqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen turkishqe »

Arkdaşlar böyle abuk subuk yorumlar yapıyorsunuz. Kimseyi tanımadan etmeden nadir arkadaşımız araştırmış denemiş ne kadar iyi oldugunu eminönü sunucusunda oynayan herkez bilir.

savaşçı wssini 10 dk da ögrettigin adam beni yensin çarımı silerim bu arada.Savaşçı ws siinde uzun süreli antremanlar sonunda iyi olursun. Ws nin kaderini durdurma dikkat zihin toplama belirler haklısınız ama onun kadar net hızı pc el hızı da önemlidir ve en önemliside rakibi tanımaktır ne yapcagını sezebilmektir.İyi savaşçı olmak kolay bişey değil ama ne olursa olsun şans faktörü de önemli yer tutar :)
xTURKISHQENCEx xTURKİSHQENCEx

Byfawory

Resim

“Savaşçı” sayfasına dön