Mynet üyelikleri taşınıyor!
Re: Mynet üyelikleri taşınıyor!
cep no/ e-posta diyo ben buraya ne yazacam buraya sadece pluslılarmı girebiliyo ?
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
E Mail Adresini giriceksin...sinanusta yazdı:cep no/ e-posta diyo ben buraya ne yazacam buraya sadece pluslılarmı girebiliyo ?
Mesela E Posta İle girmek İstiosan
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:Splash yazdı:E Mail Adresini giriceksin...sinanusta yazdı:cep no/ e-posta diyo ben buraya ne yazacam buraya sadece pluslılarmı girebiliyo ?
Mesela E Posta İle girmek İstiosan
auril & DoubleLift
dgnsix1993 yazdı:Arkadaşlar SAAT 24:00 Karakter Aktarımı Tekrar Aktif Kaçırmayın
Ben aktardım rahatladım Darısı Başınıza.
Arkadaşım kusura bakma fakat neden bahsettiğini kavrayamadım?
Bu işlem sınırlı süre ile sunulan bir işlem olsa idi adamlar reklamlarında; "Fırsatı kaçırmayın" şeklinde bir ibarede bulunmazlarmı idi?
Ben hiçbiryerde "Süreniz kısıtlı", "Acele edin", ".../.../ Tarihleri arası" şeklinde bir bildirim görmedim.
Başladığı tarihten bu yana işlem kesintiye uğramadan hala devam ediyor.
Bu şekilde asılsız yorumlar ile insanların beyinlerini bulandırıyorsunuz...
[/center]

"Benim yaradılışımdaki en mükemmel özellik muhakkak ki; TÜRK ve ATATÜRKÇÜ olmamdır."
Nerull Dediginiz gibi karakterleri aktarımını yaptık yeni sobe hesaplarına.
peki ne zaman telefon hesaplarına aktaracaz ben karakterimi telefon hesabına aktarmak istiyom.
peki ne zaman telefon hesaplarına aktaracaz ben karakterimi telefon hesabına aktarmak istiyom.
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Benim hesabımda 1500 akçe var onlar ne olcak peki Sobee üyeliğine geçicekmi 1500 akçe ?
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
Sen hangi dünyada yaşıyorsun acaba.Eleminx yazdı:Nerull Dediginiz gibi karakterleri aktarımını yaptık yeni sobe hesaplarına.
Telefonuna taşımak istiyorsan sana engel olan bir sey yok. Gir dükkana al akceni cep telfonuna aktar.
IKV yonetimine Allah sabır versin o zaman ne diyem.
A R Z L O D O S
- HAMMER62
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Absolute Power
Giriş yaparken hata veriyor şifre yanlış diyor dogru girmeme ragmen ?? acil yardım S
*xllHaMMeRllx
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
*HaMMeR
*lHAMMERll
*Devdeniz
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
•((¯°·._.• ɥɐɯɯǝɹ •._.·°¯))•
Sana güzel Bi Cevap Verirdim ama sazanlarla muhattap olmuyorum.ARZLODOS yazdı:Sen hangi dünyada yaşıyorsun acaba.Eleminx yazdı:Nerull Dediginiz gibi karakterleri aktarımını yaptık yeni sobe hesaplarına.
Telefonuna taşımak istiyorsan sana engel olan bir sey yok. Gir dükkana al akceni cep telfonuna aktar.
Cevabını Aldın mı SenNerull yazdı:Maalesef şu anda yalnızca aktarım işlemini mail ile açabileceğiniz Sobee hesabına yapabiliyoruz. Önceden açılmış hesaplara aktarımla ilgili cevabım bir önceki mesajda yer alıyor.Eleminx yazdı:Eleminx yazdı:Nerral kardeş
Hesabı aktarmak için illaki yeni hesap açmak şartmı ?
daha önceden açtıgım ama içerisindeçe karakter bulunmayan sobee hesabım var ona aktarabilirmiyim ?
NErul kardeş.
mynet hesabımda bulunan özellikler (plus akçe bozayı şans arttırıcılar felan aktarılıyo tamam.) yalnız ben karakterimi telefon hesabımaaktarmak istiyorum bu konuda ne yapacam
illaki yeni sahap mı açmak zorundayım ben telefon hesabıma aktarmak istiyorum.
İlerleyen zamanlarda mail ile açtığınız Sobee hesaplarınızı GSM numaranızla da eşleştirebileceksiniz.
Güvenliğiniz için her durumda bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmamanızı öneririz.
Eleminx yazdı:Sana güzel Bi Cevap Verirdim ama sazanlarla muhattap olmuyorum.ARZLODOS yazdı:Sen hangi dünyada yaşıyorsun acaba.Eleminx yazdı:Nerull Dediginiz gibi karakterleri aktarımını yaptık yeni sobe hesaplarına.
Cevabını Aldın mı SenNerull yazdı:Maalesef şu anda yalnızca aktarım işlemini mail ile açabileceğiniz Sobee hesabına yapabiliyoruz. Önceden açılmış hesaplara aktarımla ilgili cevabım bir önceki mesajda yer alıyor.Eleminx yazdı:Eleminx yazdı:Nerral kardeş
Hesabı aktarmak için illaki yeni hesap açmak şartmı ?
daha önceden açtıgım ama içerisindeçe karakter bulunmayan sobee (GSM) hesabım var ona aktarabilirmiyim ?
NErul kardeş.
mynet hesabımda bulunan özellikler (plus akçe bozayı şans arttırıcılar felan aktarılıyo tamam.) yalnız ben karakterimi telefon hesabımaaktarmak istiyorum bu konuda ne yapacam
illaki yeni sahap mı açmak zorundayım ben telefon hesabıma aktarmak istiyorum.
İlerleyen zamanlarda mail ile açtığınız Sobee hesaplarınızı GSM numaranızla da eşleştirebileceksiniz.
Güvenliğiniz için her durumda bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmamanızı öneririz.
La sazanlarala muhatap olmuyor dyor birde ne yazdın ne diyon ben sobe (GSM)hesabıma aktarmak istiyorum diyordun allahın beleşcisi sana engel olanmı var dedik akçe al aktar gerimisin nesin marslı..
Cevabımı aldınmı ne demiş eşlestirme demiş. sobe GSM numaranda 4 çarın olsunda mynetteki hesabı ona aktar da görek çok bilmiş bunda gmde bişi yapamaz
Sen aldınmı.Beleşci.
A R Z L O D O S