Herkese ve sana merhaba sevgili günlük . Bugün biraz daha geç yazıyorum diğer günlere göre çünkü günüm gerçekten tamamen dışarıda geçti desem yeridir . Öncelikle Anma etkinlikleri için ÜNİFEB grubuyla birlikte Anıtkabir'e , Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e ziyaretimizi gerçekleştirdik . Gerçekten hayatım boyunca gördüğüm en büyük kalabalık bugündü belki de Anıtkabir'de . Yıllardır böyle bir şey görmemiştim neredeyse içeri girebilmek için 2.30 saat bekledik . Çok özel ve duygu dolu anlardı elbette ve bunu da günlüğüme eklemek istedim çünkü dini , görüşü , tuttuğu takım , rengi , dili fark etmeksizin onlarca insan akın etmişti ve bu farklılıkların hiç bir önemi yoktu . Ben de en azından kendi adıma üzerime düşen vazifeyi gerçekleştirip Atamızı ziyaret ettim ve ardından arkadaşlarımla oradan ayrılıp okulun yolunu tuttum .

Oyuna gelecek olursak daha çok ticaret üzerine geçen bir gündü diyebilirim çünkü şans eseride olsa elimdeki materyallerin çoğunu satmayı başarabildim ve bu benim açımdan tılsım için bir kaynak oluşturabilmek için harika bir fırsattı . Sivri Ada'da turlarken bir arkadaş kendisinin Taşkanat görevi olduğunu yardım edip edemeyeceğimi sordu . Ben de hal böyle olunca kendisine yardım edebileceğimi belirttim ve birlikte Taşkanatların yolunu tuttuk . Fakat karakterim çemberci olduğu için kesmekte zorlanınca Elektrik eşyalarımı giymek zorunda kalmıştım

Ardından görevini yaptığım arkadaşın başka bir arkadaşı da bize katıldı ve kendisi benim Sürüngen Pullarının bir diğer toptan alıcısı olan arkadaş çıktı . Bu duruma şaşırdım ve kendisiyle selamlaştıktan sonra sohbet ede ede çok keyifli bir şekilde kesime devam ettik . Şifacı arkadaşımız bir adet Taş Kanat Derisi düşürmüştü fakat kendisi bunu bana vermekte ısrarcıydı . Alışveriş açıp almamı , hakkım olduğunu söylüyordu fakat kendisine bunu kabul etmeyeceğimi ona düşen eşyanın kendisine ait olduğunu belirttim ve konuyu kapattık

Tam onun görevini halletmiştik ki Klan kanalına elimdeki materyalleri yansıtırken Büyücü arkadaş elimde kaç adet Pul olduğunu sordu . Ben de 17 adet olduğunu belirttim . Kendisi satmamamı Bronz'u kestikten sonra hepsini toplu olarak alacağını söyledi . Hal böyle olunca ben de mutlu bir şekilde Bronz'a doğru yol aldım ve kesimi gerçekleştirdik

Kesimden sonra kendisiyle Mısır çarşısında buluşarak alışverişimizi gerçekleştirdik . Ve çok iyi bir miktar parayı çantama koyarak oradan ayrıldım . Sürüngen Pulu kasmam gerekiyordu en yakın zaman da çünkü birden böyle alıcısı çıkabiliyordu ve çok iyi de para ediyordu

Daha sonra Örümcek Gözü arayan bir arkadaşla diyaloğum oldu ve kendisiyle 4 M gibi bir fiyatta anlaştıktan sonra savaşçı karakterim olan Zeljko'ya giriş yaparak alışverişi gerçekleştirdik . Bu alışverişten de çok iyi bir kar elde etmiştim çünkü genel olarak piyasa fiyatı 2.5 - 3 m arasındaydı . Daha sonra aktarılmak üzere bu parayı savaşçım da tutmaya karar verdim . Hazır ticaret işine elim değmişken Şifacımada örs parası çıkması anlamında elimdeki iksirlerden 10 adetini 1 m'den satarak o parayıda kasama koydum . Çünkü plusum olmadığı için o hesapta oldukça yüksek Örs bedelleri ödüyordum grup bölgelerinde . Daha sonra bugünlük alışveriş kotamı doldurduğumu düşünüp karakterlerimin kasalarını da düzenledikten sonra oyundan çıkışımı gerçekleştirdim .

Okuduğunuz için teşekkürler . Bugüne özel çok güzel ve duygusal bulduğum bir videoyu sizlerle paylaşmak istedim .