İKV Dükkan açıldı!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
kalearkasi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: İKV Dükkan açıldı!

Mesaj gönderen kalearkasi »

PASAXBERkAn yazdı:akçe sistemi herkeze hayrlı olsun ama fiyatları biraz pahalı onlarıda düşürseler süper olur...
fiyatların düşürülmesi şuana kadar alım yapan kişileri mağdur eder...20 liraya yükselt silahı 10 gün sonra 15 liraya insin ne güzel :geek:

söylemeden düşünelim..bu sistemin çoğu kişiye sigara vb gibi zararlı alışkanlıkları bıraktıracağı düşüncesindeyim
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
Kullanıcı avatarı
PASAXBERkAn
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: PAŞALAR

Mesaj gönderen PASAXBERkAn »

kalearkasi yazdı:
PASAXBERkAn yazdı:akçe sistemi herkeze hayrlı olsun ama fiyatları biraz pahalı onlarıda düşürseler süper olur...
fiyatların düşürülmesi şuana kadar alım yapan kişileri mağdur eder...20 liraya yükselt silahı 10 gün sonra 15 liraya insin ne güzel :geek:

söylemeden düşünelim..bu sistemin çoğu kişiye sigara vb gibi zararlı alışkanlıkları bıraktıracağı düşüncesindeyim

AMA MECBUREN DÜŞÜRMELRİ LAZIM PAHALI ÇÜNKÜ HERKEZ ALAMAZ O PARAYA
HAYATA BİR TANE VARDI ÖMRÜMDE 1 TANE VARDI KALBİMDE 1 TANE VARDI SEVGİLİLE SEVGİLİSİYDİ O O KADAR GÜZELDİKİ GÖZLERİ KAMAŞTIRIRMIŞ SİZE TEK TAVSİYEM ONUN ÜMETİNE YAKIŞIR DAVRANMAK...
Kullanıcı avatarı
PASAXBERkAn
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: PAŞALAR

Mesaj gönderen PASAXBERkAn »

YİNEDE İKV YÖNETİMİNİN BİLECEĞİ BİR İŞ BENİ İLGİLENDİRMEZ :D AMA FİYATLAR PAHALI DÜŞÜRSELERDE GÜZEL OLUR :P
HAYATA BİR TANE VARDI ÖMRÜMDE 1 TANE VARDI KALBİMDE 1 TANE VARDI SEVGİLİLE SEVGİLİSİYDİ O O KADAR GÜZELDİKİ GÖZLERİ KAMAŞTIRIRMIŞ SİZE TEK TAVSİYEM ONUN ÜMETİNE YAKIŞIR DAVRANMAK...
Kullanıcı avatarı
Bizeheryertrabzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Bizeheryertrabzn »

Chardonnay yazdı:Efektler kayda değer olmuş.En güzel efekt Ejder Asa da ki ;)
tabi tabi çok güzel aynı mause efektleri gibi :D :D :D
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xFirelifex »

KaraXHayalet yazdı:Önceden gerçekten telaş etmiştim ikv diğer oyunlar gibi paralı olacak diye ama akçe fiyatlarını görünce gerçekten yüzümde gülümseme oldu teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun :lol:
Fiyatları görünce yüzün mü güldü?20 tlye silahı yükseltiyorsun ve bundan memnunsun öyle mi :? Maalesef sizin kadar zengin olamayanlar da var.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen DeathLord »

xFirelifex yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Önceden gerçekten telaş etmiştim ikv diğer oyunlar gibi paralı olacak diye ama akçe fiyatlarını görünce gerçekten yüzümde gülümseme oldu teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun :lol:
Fiyatları görünce yüzün mü güldü?20 tlye silahı yükseltiyorsun ve bundan memnunsun öyle mi :? Maalesef sizin kadar zengin olamayanlar da var.
M2'den bir örnek vereyim.İKV'nin en değerli silahını yükseltmek 20 tl.M2'nin en değerli silahını yükseltmek minimum 500 lira o da şansın yaver giderse. ;) Sen bir oyunun EN DEĞERLİ materyaline 20 tl veremeyecek kadar maddi sıkıntın varsa,burada zaman kaybedeceğine git kendine iş ara.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

DeathLord yazdı:
xFirelifex yazdı:
M2'den bir örnek vereyim.İKV'nin en değerli silahını yükseltmek 20 tl.M2'nin en değerli silahını yükseltmek minimum 500 lira o da şansın yaver giderse. ;) Sen bir oyunun EN DEĞERLİ materyaline 20 tl veremeyecek kadar maddi sıkıntın varsa,burada zaman kaybedeceğine git kendine iş ara.
Zaten ben onu 5-10TL ye dayanarak söyledim :lol: 20 TL evet banada abartılı geldi
Kullanıcı avatarı
ReGaLuaS
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ReGaLuaS »

Bu dükkan güncellemesi uygulaması için çok teşekkür ederim çok memnun kaldım ancak isim değiştirme hakkı'nı göremedim keşke onuda ekleseydiniz mobil ödeme ile kolayca temin edebilirdik , ama bu konuyu dikkate alacağınızdan şüphem yok bizlerin isteklerine göre eklemeler yapılabileceğinizi söylemiştiniz.Teşekkürler...
ReGaLuaS
Moonstear
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Moonstear »

İstanbuloyun.com web sitesinden akçe satın alacam fakat mynet KuLanıcıLarı Giremiyor Şifre Veya KuLLanıcı HataLı Diyor Lütfen Bu Hatayı DüzeLtinn Gereğinin YapıLmasını Arz Ederimm ... :!:
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xARZx »

Neden sadece 500 1000 1500 2000 2500 3000 3500 4000 4500 5000 gibi alınabiliyor akçe ?

Neden 100 200 300 de olamıyor alıcaksan böyle dermş gibi hiç almam daha iyi _? Çokta pahalı yani değişip doğrusunun olması gerekiyor biz maden çekelim diye kolaylık veriyorlar aynı anda bizi maden yerine çekiyorlar sömürülüyoruz.
Harponxlider (49)[(^)Latif]

“Eski Duyurular” sayfasına dön