PASAXBERkAn yazdı:akçe sistemi herkeze hayrlı olsun ama fiyatları biraz pahalı onlarıda düşürseler süper olur...
fiyatların düşürülmesi şuana kadar alım yapan kişileri mağdur eder...20 liraya yükselt silahı 10 gün sonra 15 liraya insin ne güzel :geek:
söylemeden düşünelim..bu sistemin çoğu kişiye sigara vb gibi zararlı alışkanlıkları bıraktıracağı düşüncesindeyim
AMA MECBUREN DÜŞÜRMELRİ LAZIM PAHALI ÇÜNKÜ HERKEZ ALAMAZ O PARAYA
HAYATA BİR TANE VARDI ÖMRÜMDE 1 TANE VARDI KALBİMDE 1 TANE VARDI SEVGİLİLE SEVGİLİSİYDİ O O KADAR GÜZELDİKİ GÖZLERİ KAMAŞTIRIRMIŞ SİZE TEK TAVSİYEM ONUN ÜMETİNE YAKIŞIR DAVRANMAK...
YİNEDE İKV YÖNETİMİNİN BİLECEĞİ BİR İŞ BENİ İLGİLENDİRMEZ AMA FİYATLAR PAHALI DÜŞÜRSELERDE GÜZEL OLUR
HAYATA BİR TANE VARDI ÖMRÜMDE 1 TANE VARDI KALBİMDE 1 TANE VARDI SEVGİLİLE SEVGİLİSİYDİ O O KADAR GÜZELDİKİ GÖZLERİ KAMAŞTIRIRMIŞ SİZE TEK TAVSİYEM ONUN ÜMETİNE YAKIŞIR DAVRANMAK...
KaraXHayalet yazdı:Önceden gerçekten telaş etmiştim ikv diğer oyunlar gibi paralı olacak diye ama akçe fiyatlarını görünce gerçekten yüzümde gülümseme oldu teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun :lol:
Fiyatları görünce yüzün mü güldü?20 tlye silahı yükseltiyorsun ve bundan memnunsun öyle mi :? Maalesef sizin kadar zengin olamayanlar da var.
KaraXHayalet yazdı:Önceden gerçekten telaş etmiştim ikv diğer oyunlar gibi paralı olacak diye ama akçe fiyatlarını görünce gerçekten yüzümde gülümseme oldu teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun :lol:
Fiyatları görünce yüzün mü güldü?20 tlye silahı yükseltiyorsun ve bundan memnunsun öyle mi :? Maalesef sizin kadar zengin olamayanlar da var.
M2'den bir örnek vereyim.İKV'nin en değerli silahını yükseltmek 20 tl.M2'nin en değerli silahını yükseltmek minimum 500 lira o da şansın yaver giderse. Sen bir oyunun EN DEĞERLİ materyaline 20 tl veremeyecek kadar maddi sıkıntın varsa,burada zaman kaybedeceğine git kendine iş ara.
M2'den bir örnek vereyim.İKV'nin en değerli silahını yükseltmek 20 tl.M2'nin en değerli silahını yükseltmek minimum 500 lira o da şansın yaver giderse. Sen bir oyunun EN DEĞERLİ materyaline 20 tl veremeyecek kadar maddi sıkıntın varsa,burada zaman kaybedeceğine git kendine iş ara.
Zaten ben onu 5-10TL ye dayanarak söyledim :lol: 20 TL evet banada abartılı geldi
Bu dükkan güncellemesi uygulaması için çok teşekkür ederim çok memnun kaldım ancak isim değiştirme hakkı'nı göremedim keşke onuda ekleseydiniz mobil ödeme ile kolayca temin edebilirdik , ama bu konuyu dikkate alacağınızdan şüphem yok bizlerin isteklerine göre eklemeler yapılabileceğinizi söylemiştiniz.Teşekkürler...
İstanbuloyun.com web sitesinden akçe satın alacam fakat mynet KuLanıcıLarı Giremiyor Şifre Veya KuLLanıcı HataLı Diyor Lütfen Bu Hatayı DüzeLtinn Gereğinin YapıLmasını Arz Ederimm ... :!:
Neden sadece 500 1000 1500 2000 2500 3000 3500 4000 4500 5000 gibi alınabiliyor akçe ?
Neden 100 200 300 de olamıyor alıcaksan böyle dermş gibi hiç almam daha iyi _? Çokta pahalı yani değişip doğrusunun olması gerekiyor biz maden çekelim diye kolaylık veriyorlar aynı anda bizi maden yerine çekiyorlar sömürülüyoruz.