marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ

Mesaj gönderen Effairenclik »

cehennemzebanisi yazdı:DARTY den internet üzerinden sipariş verdim. 72 saat içinde elime ulaştı kutu. yalnız benım sorum su epin var içinde kutunun bunu hemen girmesem de olan plus bittikten sonra girsem bir sorun çıkar mı veya şimdi girsem mecvut plusun üstüne ekleme mi olur?

pls paketın herhangi bir sınırlaması yogtur istersen seneye kullan :))
Resim
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kerim73 »

GM Lathander Diyarbakır da hangi şubeye gönderileceğine dair bir bilgi verebilir misiniz üzerinden 2 hafta geçti. Söylediğiniz şubelerden Sadece Carefour ve Teknosa bayileri var ve ben hepsine gittim ancak bulamaadım Eğer ne zaman ve hangi şubeye geliceği hakında bir bilgi verebillirseniz çok sevinirim.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
Cerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Cerrah »

kerim73 yazdı:GM Lathander Diyarbakır da hangi şubeye gönderileceğine dair bir bilgi verebilir misiniz üzerinden 2 hafta geçti. Söylediğiniz şubelerden Sadece Carefour ve Teknosa bayileri var ve ben hepsine gittim ancak bulamaadım Eğer ne zaman ve hangi şubeye geliceği hakında bir bilgi verebillirseniz çok sevinirim.

Onu Bırak Artık Sormaktan Utanıyoruz Adam Girişecek Bir Gün Ama Ne Zaman :D
Paşaxcorleone-Paşaxpersia-Paşaxşifa

Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
jithium
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen jithium »

ben 3 gün önce ikv özel sürüm kutusu aldım ama plusu kullanamıyorum yüklemede sorun cikmadi ama plusum aktif edilmedi iletişime okadar mesaj yazdım onlardanda cevap gelmedi bi cevap geldi oda bilgileri yanlış girmişim tekrardan giriniz diyorlar kontrol ettim bir yanlişlık yok tekrardan dikkatlice yazip yolladim ilgilenecekler bekliyorum :)))

ama oyundan soğudum bu arada sağolsunlar oyunu acip bakiyorum varmi plus yoksa kapatiyorum hic birsey yapasim gelmiyor...
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

jithium yazdı:ben 3 gün önce ikv özel sürüm kutusu aldım ama plusu kullanamıyorum yüklemede sorun cikmadi ama plusum aktif edilmedi iletişime okadar mesaj yazdım onlardanda cevap gelmedi bi cevap geldi oda bilgileri yanlış girmişim tekrardan giriniz diyorlar kontrol ettim bir yanlişlık yok tekrardan dikkatlice yazip yolladim ilgilenecekler bekliyorum :)))

ama oyundan soğudum bu arada sağolsunlar oyunu acip bakiyorum varmi plus yoksa kapatiyorum hic birsey yapasim gelmiyor...
Kutuyu aktif ettm saniyesnde plus geldi :)
Senin şansın yokmuş :D
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
SeQo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen SeQo »

Günlerdir mağazalarda KUTU'yu arıyorum hem destek olmak için hem özel sürüm olsun diye fakat bulamıyorum resmen yoruldum. Mağaza stoklarında olmamasını anlayabilirm ama gerçekten internetten alamıyor olmayı bir türlü anlayamıyorum. Öncelikle eğer ki ben yapamıyorsam lütfen nasıl alacağımı anlatın da o şekilde yapıyım. istanbulyoun.com uyelikal.com'a yönlendiriyor fakat orta plus paket var sadece. Ya bu oyunun kendi sitelerinden internet satışı olmaması nasıl birşeydir ben gerçekten anlayamıyorum. Gittigidiyor'dan az önce sipariş verdim fakat satıcı İKV Kutu'nun satışının yasaklandığını sadece istanbuloyun.com'dan alabileceğimi belirtti. Yani döndüm dolaştım başladığım yere geldim. Yardımcı olursanız sevinirim umarım ben yapamamışımdır.

Bir de yakında Çemberlitaş çıkacak. Acaba şimdi almamla yeni sürüm çıktığında almam arasında bi fark olur mu? Yeni sürüm çıktığında almamın bir artısı olur mu? Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

:) 10 aylık konuyu ne akla hizmet hortlatıyorsunuz anlamıyorum sizi
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
SeQo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen SeQo »

Nerde yazmalıydım acaba? Yeni bir başlık açıp forumu mu kirletmeliydim? Ya da 10 ay önce konuşulmuş diye ben yazmamalı mıydım?
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen bilinmez »

Eski kutular tükendi kaldıysa en fazla 100 tane kalmıştır oda yüzde 1 ihtimal çb kutularını bekleyin.
Kullanıcı avatarı
ChuckBartowsKi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ChuckBartowsKi »

SeQo yazdı:Nerde yazmalıydım acaba? Yeni bir başlık açıp forumu mu kirletmeliydim? Ya da 10 ay önce konuşulmuş diye ben yazmamalı mıydım?
Arkadaş Haklı . Yeni Konu Açmaktan İyidir .

Öncelikle Kutular Çok Az Sayıda Kaldı Heleki Son 6-7 Aydır Satana Hiç Rastlamadım Ne Kayseride Ne İstanbulda Nede Gittiğim Diğer Şehirlerde. Bütün Mağazalara Baktım Capacitydeki Electro World Felan Baktım Yok . İnternette Kutu Satılıyordu Galiba Ama Kaldırılmış Olabilir Malum Çemberlitaş . Beklemekten Başka Yapabilceğimiz Bişey Yok :)
Resim

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

Resim
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !

xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön