cehennemzebanisi yazdı:DARTY den internet üzerinden sipariş verdim. 72 saat içinde elime ulaştı kutu. yalnız benım sorum su epin var içinde kutunun bunu hemen girmesem de olan plus bittikten sonra girsem bir sorun çıkar mı veya şimdi girsem mecvut plusun üstüne ekleme mi olur?
pls paketın herhangi bir sınırlaması yogtur istersen seneye kullan )
GM Lathander Diyarbakır da hangi şubeye gönderileceğine dair bir bilgi verebilir misiniz üzerinden 2 hafta geçti. Söylediğiniz şubelerden Sadece Carefour ve Teknosa bayileri var ve ben hepsine gittim ancak bulamaadım Eğer ne zaman ve hangi şubeye geliceği hakında bir bilgi verebillirseniz çok sevinirim.
kerim73 yazdı:GM Lathander Diyarbakır da hangi şubeye gönderileceğine dair bir bilgi verebilir misiniz üzerinden 2 hafta geçti. Söylediğiniz şubelerden Sadece Carefour ve Teknosa bayileri var ve ben hepsine gittim ancak bulamaadım Eğer ne zaman ve hangi şubeye geliceği hakında bir bilgi verebillirseniz çok sevinirim.
Onu Bırak Artık Sormaktan Utanıyoruz Adam Girişecek Bir Gün Ama Ne Zaman
ben 3 gün önce ikv özel sürüm kutusu aldım ama plusu kullanamıyorum yüklemede sorun cikmadi ama plusum aktif edilmedi iletişime okadar mesaj yazdım onlardanda cevap gelmedi bi cevap geldi oda bilgileri yanlış girmişim tekrardan giriniz diyorlar kontrol ettim bir yanlişlık yok tekrardan dikkatlice yazip yolladim ilgilenecekler bekliyorum ))
ama oyundan soğudum bu arada sağolsunlar oyunu acip bakiyorum varmi plus yoksa kapatiyorum hic birsey yapasim gelmiyor...
jithium yazdı:ben 3 gün önce ikv özel sürüm kutusu aldım ama plusu kullanamıyorum yüklemede sorun cikmadi ama plusum aktif edilmedi iletişime okadar mesaj yazdım onlardanda cevap gelmedi bi cevap geldi oda bilgileri yanlış girmişim tekrardan giriniz diyorlar kontrol ettim bir yanlişlık yok tekrardan dikkatlice yazip yolladim ilgilenecekler bekliyorum ))
ama oyundan soğudum bu arada sağolsunlar oyunu acip bakiyorum varmi plus yoksa kapatiyorum hic birsey yapasim gelmiyor...
Kutuyu aktif ettm saniyesnde plus geldi
Senin şansın yokmuş
ARGOS-ARGOSS
.
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Günlerdir mağazalarda KUTU'yu arıyorum hem destek olmak için hem özel sürüm olsun diye fakat bulamıyorum resmen yoruldum. Mağaza stoklarında olmamasını anlayabilirm ama gerçekten internetten alamıyor olmayı bir türlü anlayamıyorum. Öncelikle eğer ki ben yapamıyorsam lütfen nasıl alacağımı anlatın da o şekilde yapıyım. istanbulyoun.com uyelikal.com'a yönlendiriyor fakat orta plus paket var sadece. Ya bu oyunun kendi sitelerinden internet satışı olmaması nasıl birşeydir ben gerçekten anlayamıyorum. Gittigidiyor'dan az önce sipariş verdim fakat satıcı İKV Kutu'nun satışının yasaklandığını sadece istanbuloyun.com'dan alabileceğimi belirtti. Yani döndüm dolaştım başladığım yere geldim. Yardımcı olursanız sevinirim umarım ben yapamamışımdır.
Bir de yakında Çemberlitaş çıkacak. Acaba şimdi almamla yeni sürüm çıktığında almam arasında bi fark olur mu? Yeni sürüm çıktığında almamın bir artısı olur mu? Teşekkürler.
SeQo yazdı:Nerde yazmalıydım acaba? Yeni bir başlık açıp forumu mu kirletmeliydim? Ya da 10 ay önce konuşulmuş diye ben yazmamalı mıydım?
Arkadaş Haklı . Yeni Konu Açmaktan İyidir .
Öncelikle Kutular Çok Az Sayıda Kaldı Heleki Son 6-7 Aydır Satana Hiç Rastlamadım Ne Kayseride Ne İstanbulda Nede Gittiğim Diğer Şehirlerde. Bütün Mağazalara Baktım Capacitydeki Electro World Felan Baktım Yok . İnternette Kutu Satılıyordu Galiba Ama Kaldırılmış Olabilir Malum Çemberlitaş . Beklemekten Başka Yapabilceğimiz Bişey Yok